Şimdi Ara

Veeee Beklenen Update Psn Home !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzunca zamandir beklenen update beta olarak bizlerle , bakalim biz oyunculara ne yenilikler sunacak !!

• başlığı görünce bu update ile divx altyazı desteği geldi sandım. herkesin beklediği sanırım bu olay. keşke update in özelliklerini belirleyip başlığı açsaydın. alakasız olmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: chakir

başlığı görünce bu update ile divx altyazı desteği geldi sandım. herkesin beklediği sanırım bu olay. keşke update in özelliklerini belirleyip başlığı açsaydın. alakasız olmuş.

Psn home ps3 kullanicilarinin bekledigi bir uygulamaydi zaten ,update ozelliklerine gelince uygulamayi indirdikten sonra bu baslikta paylasmak lazim sayet cok kapsamli birsey gibi tek kalemde anlatmak zor !
  • şimdi açtım home'u yeni update falan göremedim ne zaman geldi?
  • psn home çıkalı aylar oldu
  • update beta nın çıkalı kaç ay oldu
  • ve yıllardır beklenen PS3 nihayet satışa sunuldu!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • home tutmadı gibi geldi bana
  • Arkadaşlar ben Kasım ayında Home un Betasını indirmiştim kod la. Tam sürümü çıktı mı ki?
  • Wheelman nin demosu gelmis psn e indirdim oynadim çok güzel olmuş.aksiyon had safhada.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _asparagas_

home tutmadı gibi geldi bana

home tutmadımı?

bi kac gece takıl bak nasıl kalabalık o zaman anlarsın tuttumu tutmadımı

ama biraz daha aktif olmalı home bence mesela xmb yerine dogrudan home ile acılsa ps3 muhtesem olur..

düşünün bi;

ps3 direk home ile acılıyor home üstünden oyunları acabiliyoruz ayarlara home üstünden bi yerden erişebiliyoruz vs..
  • quote:

Orjinalden alıntı: djemiltr

ve yıllardır beklenen PS3 nihayet satışa sunuldu!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: LesEnfantsTerribles

quote:

home tutmadımı?

ama biraz daha aktif olmalı home bence mesela xmb yerine dogrudan home ile acılsa ps3 muhtesem olur..

düşünün bi;

ps3 direk home ile acılıyor home üstünden oyunları acabiliyoruz ayarlara home üstünden bi yerden erişebiliyoruz vs..

allah korusun makina her acıldığında bir saatbeklemek istemem home banada cok tras geldi birsürü deli toplanmış hoplayıp zıplıyorlar güya dans ediyolar allah akıl fikir versin onlara ama home full çıkınca çok geniş bi harita üzerinde sıkılmadan değişik aktiviteler olursa ozaman süper olur şuan bi zevki yok

• quote:

Orjinalden alıntı: NECO ksk

quote:

Orjinalden alıntı: LesEnfantsTerribles

quote:

home tutmadımı?

düşünün bi;

allah korusun makina her acıldığında bir saatbeklemek istemem home banada cok tras geldi birsürü deli toplanmış hoplayıp zıplıyorlar güya dans ediyolar allah akıl fikir versin onlara ama home full çıkınca çok geniş bi harita üzerinde sıkılmadan değişik aktiviteler olursa ozaman süper olur şuan bi zevki yok

katılıyorum.Bende pek beğenmedim home u.Büyük bir yer olsa güzel olabilir ama hep aynı yerde gezmek çok sıkıcı.Ayrıca bir yere girmek istiyorsun bi bakıyon 30 mb yükleme.Bekle babam bekle

• quote:

katılıyorum.Bende pek beğenmedim home u.Büyük bir yer olsa güzel olabilir ama hep aynı yerde gezmek çok sıkıcı.Ayrıca bir yere girmek istiyorsun bi bakıyon 30 mb yükleme.Bekle babam bekle

Aynen katılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozcivan -- 15 Mart 2009; 11:10:12 >
  • yükleme olayının sıkması bizim ülkemiz için geçerli. yurt dışında 30 mb'ı 3 mb gibi birkaç saniyede indiriyor adamlar, bu açıdan düşündünüz mü hiç...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.