Şimdi Ara

vectra motor sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sevgili arkadaşlar 1997 model 1.6 vectra gl kullanıcısıyım... şu güne kadar arabamdan okadar çok memnundumki... ama şuan yardım istiyorum... arabam 14000 km de ve geçen hafta aracın triger setini değiştirmek için özel servise gittim.. serviste şöyle yaparız böyle yaparız oooooo bidolu vaat... sonra trigeri söktüler üzerinde GM marka set vardı yerine GLT marka bir set taktılar araç ilk gün ii di ertesi gün trigerin ordan tık tık diye ses gelmeye başladı korktum tabi hemen servise gittim açtılar yeni set çok gerdik falan dediler gergiyi gevşettiler ses yine gitti 1 saat sonra aynı ses tekrar çıktı gittim sesi steteskopla falan dinlediler nerden geldine baktılar seti söktüler tekrar taktılar gergiden geliyor ayar yapalım falan dediler... neyse yaptılar ertesi gece ses yine geldi ,,, bir ara gelidi yine gitti ama aracımın performansı ve çekişi düştü sabah ilk çalıştırmada benzin kokusu gelmeye başladı arabayı 100 km üzerine çıkarmakta zorlanıyorumki daha önce hiç böyle olmazdı bir usta sente atlamış sübaplar tam kapatmıyor falan dedi....

Arkadaşlar konu hakkında bilgilerinizi benle paylaşırsanız çok memnum olacağım.... selamlar teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aff -- 8 Mayıs 2008; 15:44:07 >

• arkadaşım başlığı konu ile ilgili olarak bi değiştirsek nasıl olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendel50 -- 9 Mayıs 2008; 11:26:56 >
  • uyarın için tşk. ederim
  • aracının triger ayarını tam yapamamışlar ve sente atlaması olarak açıkladıkları diş atlatma olayı olmuş ise.Ciddi hasar oluşabilir.Bu yüzden garanti kapsamında adam gibi yapacak bir yere acil olarak götürün veya bir başkasına yaptırıp parasnı ilk yapandan istemeyi deneyim. Eğer bu trigeri adam gibi yapamazlar ise , aracınızda milyarlarca liralık hasar yaparlar. başınız çok ağrıyacaktır.
  • rica ederim
  • Sevgili arkadaşım,

anlaşılan o özel servis bu araçtan pek anlamıyormuş.. bir an evvel aracını düzgün bir servise götür. eğer istersen tavsiyede de bulunabilirim Opel konusunda bir numaradır. eğer İstanbulda isen bu mesaja cevap ver
  • Şu triger değişiminin ne kadar önemli olduğunu bir türlü anlatamadık burada yaza yaza...

Triger, yani egranstrik kayışı şakaya gelmez. Sente önemlidir. Her yerde yaptırılmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FORD FOCUS HARARET SORUNU
    16 yıl önce açıldı
    Ford fiesta tekleme sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.