Şimdi Ara

VECTRA ???? LAGUNA ???? 406 HANGİSİ ???? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
0
Favori
16.983
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Laguna al keyfine bak derim dostum. B
  • simdiki aracım vectra c 2004 model önceki aracım 99 model laguna idi kesinlikle Laguna derim süper bence
  • Slm,

Bende 2004 Laguna 2.0 L Tiptronic var LPG taktırıdım, sehirici 0,180 YTL gibi yakıyor, performansta bir degisiklik yok, tavsiye ederim, donanımlı ve cok konforlu bir arac.

quote:

Orjinalden alıntı: subuti35

bence laguna al lagunadaki rahatlık hiçbirinde yok laguannın ölüsü bile yeter kışın ısıtmalı koltuğa oturdunmu farkı anlarsın bi tanıdıkta 2.0 140 hp lik laguna vardı ama motor u ölüydü araba 1. viteste 60 ı görüodu ve en son 250 ye çıktığını sölemişti bu arada bende laguna istiyorum ama babam benzinden dolayı uzak bakıo arkadaşlar lagunaya 2.0 140 hp olanına lpg taksak yakıt ne civarda olur şehir içi ve şehir dışı yazarsanız sevinirim bide performans ne durumda olur şimdidden teşekkürler

• bunların arasında ben laguna derim.
  • 2001 laguna 19 dti deri koltuğu boşver yakıta bak şehir içi 140 ykr yakıyor fiyatı 23-25 arası
  • 2001 Model RXT 2.0 16v 140hp laguna war bnde cok performanslı bır arac+cok konforlu bır arac basmayında 6.9 fln yakıyoruz basınca 8 lere cıkıyot 8.2-8.1 yakıyor daha dun ayvalıktan geldık topuk arac full yuklu ve klıma war 8.2 yaktı kı bnce gayet makul bu durum ıcınrakıplerınde olmayan ozellıker;

Elektrıklı ve ısıtmalı derı koltuklar

Konusuyor(kapı acık kalınca motord abısey olun bnzın bıtınce vs.. aklına ne gelırse ıngılızce sana konusarak soyluyor)

Digital klıma(dıgerlerındede war gercı)

Hıza duyarlı mukemmel bır dreksıyonu war cok ıyı

aklın a ne gelırse war bu arabada kesınlıkle tavsıye ederım Vectralar bu arabanın yanında bos kalıyor

Laguna nın yerıne doldurabılecek araba yok malesef(yenı kasaları da dahıl malesef onlar kotu cıktı)

• bu dediğin arabaların üçünüde kullandım , Vectra nın dadı başka
  • tabi ki vectra
    alman arabaları her zaman tercih edilesi
  • kardes tabiki vectra..... bunların arasına lagunayı katma bile. vectra olmaz dersen honda accord veya toyata avensisi öneririm. 406 en son ihtimal. ikinci eli yok olan bi araba
  • Konusmak bile mantıksız geliyo bana Tabiki Vectra nedenmi Dıs gorunumü diğerlerini 5 le çarpar içi lagunanın ot gibi
    deri doseme seviyosan bilmem ama ben sevmem yazın tam bir işkenceye donuyo bide ikici ellerde deri çatlamıs işe cok kotu duruyo.son hızda vectra, yol tutus 406 da iyidir ama yine vectra, lagunayı soylemiyorum bile adamlar arabanın altı vurmasın sorun cıkarmasın diye turkiye yolladıklarını standarttan daha yuksek yapıp yolluyolar ondan arac en ufak birseydde savrulabiliyo...2.0 motor benzinli arac alacam deyip ekonomiden bahsetmek bence biraz komik aralarında ne kadar oynayabilirki hepsinde yardırırsan yakın degerler yakar sakin kullanırsan yakın degerler yakar.ama birinde yardırır digerinde sakin kullanırsan biri tabiki cok yakar cunku vectrada nasıl gittigini anlamassın bile bastıkca basasın gelirrrrrr ondan cok yakıyo gibi gelmiştir sana çok yakıyo diyenlere.... tabi söför cok buyuk faktorrrr

vectra vectra vectra baska soze hacet yok bence.... hemde bana gore agır kalan direksiyonuna ragmen...

• bulabilirsen cdx değilde vectra gt bul yoksa laguna iyidir..
    pejo ya pek bişey diyemiycem ama ya opel ya reno..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bitdaemon

Konusmak bile mantıksız geliyo bana Tabiki Vectra nedenmi Dıs gorunumü diğerlerini 5 le çarpar içi lagunanın ot gibi
    deri doseme seviyosan bilmem ama ben sevmem yazın tam bir işkenceye donuyo bide ikici ellerde deri çatlamıs işe cok kotu duruyo.son hızda vectra, yol tutus 406 da iyidir ama yine vectra, lagunayı soylemiyorum bile adamlar arabanın altı vurmasın sorun cıkarmasın diye turkiye yolladıklarını standarttan daha yuksek yapıp yolluyolar ondan arac en ufak birseydde savrulabiliyo...2.0 motor benzinli arac alacam deyip ekonomiden bahsetmek bence biraz komik aralarında ne kadar oynayabilirki hepsinde yardırırsan yakın degerler yakar sakin kullanırsan yakın degerler yakar.ama birinde yardırır digerinde sakin kullanırsan biri tabiki cok yakar cunku vectrada nasıl gittigini anlamassın bile bastıkca basasın gelirrrrrr ondan cok yakıyo gibi gelmiştir sana çok yakıyo diyenlere.... tabi söför cok buyuk faktorrrr

vectra vectra vectra baska soze hacet yok bence.... hemde bana gore agır kalan direksiyonuna ragmen...

yahu sızın gıbı ınsanları gordukce bu memlekette arabadan analamayan ınsanlar oldugunu goruyorum!!

kardesım vectranın (bızım konustugmuz kasA) yol tutusu mu ıyı?? allah ıcın yapma hayatında laguna 2.0 kullandın mı da konusyorsun!!! daha oturaklı araba kendı sınıfında yok!! savrulmanın s sı yok kullanmadan bılmeden yalan yanlıs konusup ınsanları yanıltma

• Asıl senin gibi bilmişlerle dolu olan bu forumlarda gercekten birseyler bildigimi farkettim kullanmadıgım araclar hakkında yorum yazmıyorum yazacak birseyimde varsa kullanmadıgımı belirtiyorum.oyle senin gibi artistlik yapmıyorum.istersen diger topiclere bi goz at yazdıklarıma...sen 136hp. olup 320 mercedesi k.çnına yapısan kactane araba biliyosun ben yapıstım hemde vectra cd ile ben 150 bg olup 200 de osurmaya baslayan cok araba da gordum ama ben bu aracla 260 gordum. neden butun makam arabalarının arkasındaki eskortlar vectradır hiç dikkat ettinmi çünkü her kosulda o makam araclarını takip edebilecek en uygun fiyatlı arac vectradır. o aracın tek sorunu direksiyonun agır olması,cevik olmaması oda alısınca sorun olmaktan cıkıyo yol tutusu gercekten iyi ama senin gibi acemiler anlasılan arabanın kıcı 5 cm kaydımı odu kopuyo, kucuk dilini yutuyo once saygılı olmayı ogrenin.ole bos atıp tutmak bizim işimiz degil otomobiller bizim hayat seklimiz boyle olmayanda bana cvp vermesin kale bile almıyorum

bu arada sorunada cvp vereyim lagunanın 115 lik versiyonunuda 140lıgınıda kullandım 140 lık gercekten iyiydi ama dedigim gibi virajlarda bana guven vermedi belki alıskanlık ama oyle hissettim sonra arstırdım lagunaların amortisor sistemi ile oynanıp ulkemiz ithakl ediliyomus inanmıyorsan acta o her gun okudugunuz dergilerin eski sayılarına bak oralardada bulursun kesin

bu da son cvp sana
    quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

quote:

Orjinalden alıntı: bitdaemon

Konusmak bile mantıksız geliyo bana Tabiki Vectra nedenmi Dıs gorunumü diğerlerini 5 le çarpar içi lagunanın ot gibi

yahu sızın gıbı ınsanları gordukce bu memlekette arabadan analamayan ınsanlar oldugunu goruyorum!!

kardesım vectranın (bızım konustugmuz kasA) yol tutusu mu ıyı?? allah ıcın yapma hayatında laguna 2.0 kullandın mı da konusyorsun!!! daha oturaklı araba kendı sınıfında yok!! savrulmanın s sı yok kullanmadan bılmeden yalan yanlıs konusup ınsanları yanıltma

• yahu kardesım bn 98 2.0 vectra kullandım vırajda arkasını bırakıyor araba vırajlarda cok sakat 2 arkadasımda o arabayla alıaga yolunda vuırajda takla atıp oldu dıkkat et walla

Bnde 140lık versıyonu war ve otobanda bnı gecen vectra olmadı daha+kalkısta vectra daha hafıf oldugu ıcın daha ıyı kacıyo o rası gercek

+140 lıklar Fransa uretımıdır bnkının motoruda volvo motordur kesınlıkle amortısorle oynanıp gelmemıstı arabayı boyaya sokacaz surttuler cunku macunlu su an servıte boyandıktan sonra fotoları koyarımInan vırajlarda Vectradan cok daha ıyı

bu arada bn her mesajda bnm araba 01 yazmısım bnm araba 2000 model nerden cıktı 01

Volvo motorlular farklı motordur ve ender bulunur makyajlı kasa ayrıca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockford Fosgate -- 1 Eylül 2006; 16:53:37 >

• valla dedigim gibi demek senle otobanda hiç denk gelmemişiz amao dedigin arkasını bırakıyo . kısmını soyle acıklayayım sen cok hızlı bir viraja girdin limitinin uzerinde.. sonra arabanın arkası hafif bir kaydı ne yaparsın.iste opelde firene basarsan poqu yersin ki cogu araba boyledir am a hafif gaz cekip frene basmadan dreksiyon yonunu yumusatır yada hafif ters yone cevirirsen arabayı toplarsın işte vectrada bu dedigim olay cok kolay oluyo ben ondan bahsediyorum.zaten isin en guzel kısmıda burası oluyo.lagunaya gelince vectra lagunanın yanında cok daha spor bir araba genel anlamda soyluyorum bunu... senin aracının serisinin amortisorleriyle oynanmamıs olabilir ama hangi seri oldugunu bilmiyorum benim kullandıgım 99 modeldi galiba sorar sahibine kesin soylerim sonra arac onden ayacip kayma egilimi vardı yani dreksiyonu ceviriyorum fakat arac donmuyo duz gidiyo tabi bu dediklerim limitleri baya zorladıgımda oluyo normall kullanımda degil yanlıs anlasılmasın bende onun uzerine arastırıp nette oyle bir yazıda denk gelmiştim amortisorleriyle oynanmıs yaylar ı yukseltilmiş diye. ondan yazdım.ama ben vectradada limitleri zorlamıstım ve her zaman soylerim lkki araba kullanan hemen hemen herkes bilir arabanın arkasını toplamak onunu toplamaktan cok daha kolaydır. mesela vectrada hafif ıslak zeminde lagunanın yaptıgı gibi onden kayma egilimi gosteriyo ama oyle havalardada ben yavas kullanıyorum zaten

he bide son olarak tanımadıgın insanlar hakkında yorum yapmak hiç dogru degil sadece bilgini paylaş,çünkü burası bir forum ve insanlar buraya insanların atısmasını okumak için degil belki birseyler ogrenirim diye okuyo lutfen dikkat edelim

hade iyi aksamlar ben kaçtım artıkın

quote:

yahu kardesım bn 98 2.0 vectra kullandım vırajda arkasını bırakıyor araba vırajlarda cok sakat 2 arkadasımda o arabayla alıaga yolunda vuırajda takla atıp oldu dıkkat et walla

Bnde 140lık versıyonu war ve otobanda bnı gecen vectra olmadı daha+kalkısta vectra daha hafıf oldugu ıcın daha ıyı kacıyo o rası gercek

+140 lıklar Fransa uretımıdır bnkının motoruda volvo motordur kesınlıkle amortısorle oynanıp gelmemıstı arabayı boyaya sokacaz surttuler cunku macunlu su an servıte boyandıktan sonra fotoları koyarımInan vırajlarda Vectradan cok daha ıyı

• quote:

Orjinalden alıntı: hasok

Evet bir gözatın

AVENSİS
     VECTRA ????  LAGUNA ???? 406 HANGİSİ ????

406

VECTRA ????  LAGUNA ???? 406 HANGİSİ ????

GERÇEKTENDE ARADA DAĞLAR KADAR FARK VAR...

quote:

Orjinalden alıntı: er9en

quote:

Orjinalden alıntı: tuuberk

ilk el dusunulseydi yorum yapmazdim fakat 2.elde sorunsuzluk onemli.. bence avensis`e de bi goz atin

avensis'in çok basit ve rakiplerinden çok daha eski gibi duruyor.
    bi 406'nın içine bakın bide avensisin arada dünya kadar fark var.

gidip 96 model 406'nın en boşunun resmini koymuşsun ve 2004 model ülkemizde bile olmayan en full navigasyonlu avensisin resmini koymuşsun.bence bu kadar fanatikliğe hiç gerek yok.98 model avensis ile 2000 model 406 sv'nin iç resimlerini koyda herkes görsün neyin ne olduğunu.sadece kullandığın arabanın markasını savunmak için yapılan böyle şeylere bi türlü anlam veremiyorum.

bide topiğin başında 15 gün içinde demişim kaç ay olmuş hala araba bakıyoruz kendimden utandım walla

• HOcam bana bıraz guvenın warsa Laguna al 2.0 140lık keyfıne bak ınan o 2 arabadanda cok farklı oldugunu goreceksın
  • Opel vectrayı tek geçerim.
  • quote:

HOcam bana bıraz guvenın warsa Laguna al 2.0 140lık keyfıne bak ınan o 2 arabadanda cok farklı oldugunu goreceksın

bulabilirsen 1.8 140lıklarda var vergiden biraz daha kurtarmış olursun
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.