Şimdi Ara

VECTRA ???? LAGUNA ???? 406 HANGİSİ ???? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
0
Favori
16.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • le vectra olmasın içi çok yaşlı ve ön konsolda bulunan parçalar güneş aldığında deforme olabiliyor rengi falan atıyor en son alacağım otomobillerden birisi vectradır(2003 den öncesi için)
  • Vectrayı bende önermem. Bana 406 mantıklı geldi.
  • öncelikle üçüde güzel araçlar

    gelelim yoruma:
    öncelikle 2.0 motor seçeneği yakıt olarak sıkıntı yaratmayacak değil mi?

    laguna yı baştan ele arkadaşım. alması kolay satması zor biraz, ayrıca biraz kubat görünüyor

    vectra bu da güzel bir araç, fakat ben almazdım

    406 daha sportif görünüşüyle tercih ederdim.

    eğerki yakıt sorun değil o kadar (2.0 çünkü) volvo da düşünebilirsiniz
  • laguna konfor açısından hepsine basar bence laguna dostum ayrıca çok yakmaz basarsan yakar düsturunuda unutmayalım...
  • içlerinde en yakışıklısı 406
  • bana kalırsa laguna almayın çünkü bi arkadaşımın babası aldı memnun olmadılar arabadan
  • madem öyle ben olsam birde mondeoya bakardım
  • madem ki 2.0 motor bakıyorsun git s40 al, bu üçünden ise en iyisi laguna'dır.
  • fiyat ve performans açısından baktığım zaman bize uygun olan bu 3 araçtan başka düşünmüyorum arkadaşlar önerileriniz için teşekkürler.volvo'da beyendiğim bi araç fakat düşünmüyorum.406'da seçeneklerden elendi gibi parça fiyatı ve yakıt tüketimi yüzünden.eğer bi aksilik olmazsa laguna veya vectra'dan birisi olucak.
  • yok almadım,lpg ci garanti vermeyince. benim için performans fazla önemli deil,benzin de 3 ü geçmişken binilmez korka korka.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mileri

    yok almadım,lpg ci garanti vermeyince. benim için performans fazla önemli deil,benzin de 3 ü geçmişken binilmez korka korka.

    şimdi ne aldın ?
  • laguna
  • Bencede Laguna, birde 140 Hp liklerinden alırsan süper. 407'ye sıcak bakmıyorum, Kediciğin biraz sorunlu ve masraflı bakışları var.
  • Bu araçların meraklılarından biride benim
    bence tip olarak lagunayı ele . Çünkü tahminimce sen alacağın arabada hem sportiflik hemde bir ağırlık arıyosun ve bu bence lagunada yok.Bu kriterlere uyan araçların babası bmw 5 serisi ama fiyatı ve masraflarıda biraz babalık istiyo . O yüzden bu 3 araç arasında tercih yapacaksın sanırım.
    Bu 3 araç içinde vectra ve 406 yı kullandım. ikiside birbirini aratmayacak araçlar performans ve yakıt konusunda. Hem yılda 1500 km yapacam diyorsan yakıtta 1-2 lt lik fark senin tercih aşamasında dikkatte alacağın bir etken olmaması gerek. Eğer GT almaya niyetlenirsen hiç düşünmeden Vectra GT yi al derim . Ancak 2.0 lt lik alacaksan bence 406 ı tercih et. Vectraya nazaran biraz daha sportif duruyor. Ama Vectrayıda alırsan keşke 406 alsaydım demezsin. Yani aralarında çok fazla bi fark yok her açıdan. Bence deneme şansın varsa dene ve içine sineni al .





    Dip not : Hangisini alırsan al muhakkak sunroof u olsun Şimdiden hayırlı olsun.




  • Bir laguna zede olarak ve de 406 nın konforunu tatmış biri olarak 406 al derim içlerinde en konforlu ve çekici tipi olan o.
  • 406 arkadaşta var ful olanı 2,0 otomatik deri+otom+sunroof arac gayet iyi performansı donanımı yanlız cok sinir oldugum bir nokta cd leri degişmek için bagaja yönelmek gerekiyor 6 cd caları var yanlız 2,0 biraz fazla yakıt tüketiyor opel e göre bunda otomatik vitesin etkisi muhakkak var bunların haricinde arac gayet sportif duruyor opel in bu kasasınıda kullandık ama performans yol tutus vs konularda 406 nın vectranın izine yetişemeyecegi kanısındayım
  • Tanıdığımda 2001 2,0 full + full 406 var. Araba masraf üzerine masraf çıkartıyor. En son şanzımanı arızalandı. Servisten çıkmıyordu araba. Yeni lüks bir araba aldı. 406, 6 aydır kapının önünde satılmayı bekliyor!

    Eğer alacağın vectra temiz ise sana servis sorunu çıkarmaz. Almayı düşündüğün kasa 98 vectram vardı. 6 sene kullandım 200.000 km de sattım. Devriyaj balatası 195.000de sıyırdı. Bende şuan 307 var. 43000de. servis debriyaj balatası değişmesi gerekiyor diyor. Sen yap muhasebesini. Kullanan aynı insan.

    Temiz bir GT hem stil hem performans hem de sağlamlık olarak seni tatmin edebileceğini düşünüyorum.
  • arkadaşım benim eski aracımda 140 lık aynı lagunaydı düzenli bakım yaptırırsan ki ben öle yaptım 350bin km yaparsın ayrıca şimdi aracı sattığım adamda çok çok memnun
    yani seçim senin ama bana göre laguna içlerinde en iyisi hea birde sakın opel alma çünkü benim arkadaşdada var arabanın değeri devamlı düşüyor ve en ufak bir parçası dünya para sen bilirsin
  • bak seni etkilemek gibi olmasında ben o lagunayla otobanda sınıfında geçemediğim araç yoktu yokuşu affedersiniz hayvan gibi çıkıyor rampada 220 ile çok rahat gidersin harika bir araç uçak gibiydi ama sattım işte ne yaparsın
  • Benim bir önceki arabam 98 model vectra cd idi. Uzun yolda dikkatli kullanımla 6lt nin altına iniyor. 2000 kmyi aşan bir parkurda, yazın klima açık 6.3 tutturduk. Klimasız olarak 5.6 ya kadar düştüğünü bilirim ve benim de inanmakta zorlandığım rekorum ankara-eskişehir arasında 5.4lt idi. Şehir içi ise duruma göre (yaz-kış farkı) 8.5 lt ila 13 lt (eskişehir kışında) arasında değişebiliyor. Konfor olarak laguna vectra dan daha üstündür. Özellikle arka koltuklarda bacak mesafesi ve aracın genişliği açısından daha rahattır. Ben peder beyle vectranın önünde sürekli dirsek teması yaşıyordum mesela. Ama vectra yol tutuş ve performans olarak daha üstündür gibime geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.