Şimdi Ara

Vectra'da gitti, sırada ne var ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sercelik

Astra bertone hakkaten güzel seçim olur.

Hocam yorumlar ışığında seçeneklerimi Astra Coupe, C70, 406 Coupe şeklinde daralttım bütceyide mecbur 25.000tl ye yükselttim.

Ancak aklımı kurcalayan bir araç daha var. Hem fiyat açısından uygun hemde gözüme çok yakışıklı görünüyor. 1.8t motorlarında Lpg ile arası iyi diye biliyorum.

Örnek ilan; bu bütceye 2000-2001 modellere kadar çıkabiliyor manueli performans olarakta üzmez diye düşünüyorum.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-esc-otomotiv-den-audi-a3-1.8-turbo-153341142/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DcD-Semih -- 10 Şubat 2014; 0:40:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DcD-Semih

İşte tam aradığım tarz da ki araçlar

C70 i biliyordum ancak ben biraz daha pahalı bilirdim 25 civarına kız gibi araçlar mevcut kesinlikle incelicem. Motor seçeneklerini pek bilmiyorum hocam birde lpg uyumunda sıkıntı yaşatan versiyonu mevcutmu varmıdır bilginiz ?

@WaRToX

406 bir aralar hayallerimi süsleyen araçlardı ancak Coupe lere ederinin çok üstünde fiyat biçiyorlar. V6 larının düz vitesini bulursam 25.000 i geçmezse neden olmasın, yakıt olarak yaksa yaksa ne yakacak sanki. Teşekkür ederim :)

@Berk Erden

T5 olanlar LPG uyumlu değildir bu supap kesme olayları vardır..

2.0T olanlarından alır iseniz, sıkıntısız binersiniz uzun yıllar..

• Simdiye kadar hep 1.6 atmosferik motorlu araclara sahip oldum. Bunların içinde baş sırayı şuanki civicimle focus 1 çekiyor. 1.6 focus bile bu kadar zevk veriyorsa 2.0 focus fazlasiyla zevkli olacaktir.
    Piyasasi onemli degil diyorsan eger s40 t4 de guzel secim olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi internetde araştırma yaptım dediğiniz gibi 2.0t ler hem yakıt performans olarak makul hem daha ucuza bulunabiliyor hemde lpg avantajı var sorunsuz kullanan sayısı oldukça fazla. Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için.

@WaRToX

Focus tam olarak istediğim agresif ve net sürüş stiline sahip ancak bütceme uygun kriterlerime uyan tek araç 2.0 SportTrend Mk1 bu aracında gerçekten donanımı bomboş sunroof tek artısı diyebilirim. Ancak fiyat olarak cazip bütceyi yükseltmekte sıkıntı yaşarsam yöneleceğim araçlar arasında favorilerimden olur.

@Gokhan G.
  • oto-park.com/haberler/ucus-simulasyonu-citroen-c4-vts/226

• Focus 1 2.0 sport.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.