Şimdi Ara

Vectra B yakıt yorumunuzu bekliyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok denedim 1997 model vectra B bu arada tüplü değil uzun yolda 100 km 7 litre yakıyor.Bu model araba sahibleri veya bilgisi olanlardan yorum bekliyorum.Normal sayılır mı?

• benzini bilmiyorum fakat LPG de uzun yolda kmde 130ykr yakıyor klima acık ve devirli kullanımda(220-230 a cıktıgımda oluyor genelde 140 ın altına dusmeden )benzini denemedim 200 ytlye anca dolar heralde depoyu fullemedende ölçüm sağlıksız oluyor
  • sanırım sizdede vectra var.farklı bir sorum olacak tüpte sorun yaşıyormusunuz,güç kaybı varmı,ara hızlanmalar nasıl sorun yaratıyor mu?Bende tüp taktırmak istiyorum ama güç kaybı olur diye çekiniyorum.
  • 96 mod. 2.0 vectra b var bendede ,cekişte ilk baslarda (1.ve 2. haftlarda) hiç problem olmuyor fakat daha sonra cok az bi güç kaybı oluyor ben VOLTRAN marka LPG taktırdım fakat sana HİÇ ÖNERMEM HATTA BEDAVA VERSELER BİLE VOLTRAN TAKTIRMA SAYAMAYACAGIM KADAR COK PROBLEM CIKARIYOR İNTERNETTENDE OKUMUSSUNDUR ,BRC GİBİ YABANCI Bİ MARKA TAKTIR ONLAR SORUNSUZ
  • http://www.lpghaber.com/html/phpbb2/ BU SİTEDEN COK SAYIDA HER MARKADAN YORUM ALABİLİRSİN .
  • teşekkür ederim yorumun için yazdıkların benim için çok önemliydi.
    yine burada bir topik daha açtım 0-100 hızkanma videosu koydum sence nasıl izleme fırsatın oldumu.seninde araban aynı olduğu için yorumunun sağlıklı olacağını düşünüyorum.
  • İZLEDİM BENCE İYİ FAKAT BEN HİÇ 0-100 DENEMEDİM .LPG DE Bİ DENİYİM YAZARIM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederim.
  • ankara - istanbul arası ben de 7 - 7.5lt ile gidip geliyorum 120-130 sabit hız ile... (benzinli araç)
  • bende 98 cd hatcback var.yakıtından çok memnunum.ortalama şehir içi 9,3lt daha önce 2004 vevtra comfort vardı 1,6 onunla nerede ise aynı.araçtaki tek şikayetim firanleri.pek güven vermiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: uyucu

96 mod. 2.0 vectra b var bendede ,cekişte ilk baslarda (1.ve 2. haftlarda) hiç problem olmuyor fakat daha sonra cok az bi güç kaybı oluyor ben VOLTRAN marka LPG taktırdım fakat sana HİÇ ÖNERMEM HATTA BEDAVA VERSELER BİLE VOLTRAN TAKTIRMA SAYAMAYACAGIM KADAR COK PROBLEM CIKARIYOR İNTERNETTENDE OKUMUSSUNDUR ,BRC GİBİ YABANCI Bİ MARKA TAKTIR ONLAR SORUNSUZ

voltrana hayır.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.