Şimdi Ara

vectra 96-97-98 modeller alınır mı ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
17.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: naten

CDX-GL :) Karşılaştırılması bile komik bir durum...

GL ciler önce CDX e binsin sonra yorum yapsın lütfen......

bu kafayla yorum yapılacaksa en iyi araba şahindir.
    Elektronik aksamı olmadığı için elektronik arızası olmaz.
    Elektronik aksamı olmadıgı için parçasıda ucuzdur.

Parçası ucuz oldugu için bir haltmış gibi Şahin Vectra CDX den daha iyi araba derler piyasa bağlamında...

Tracking Control,ABS,2 Hava yastığı,Cruise Control,Digital Klima,Sunroof,Direksiyon dan Cd kumandası,iç dizayn,konfor sürüş zevki(içeri takır tukur yol sesi girmez,yolu iyi iyi kavrar falan filan vesaire)...

İşte CDX i Şahin den ucuz yapan zihniyetin göremedikleridir bunlar...

Arabayı tarlaya sürersen ne cdx dayanır ne şahin...CDX şehir arabasıdır...Konfor için dizayn edilmiştir...

neyse boşverin...

Dostum sakin sen Opel Alma...Kurcalanmış bir opel başına dert açar...

Bu arada aracım 2498cc V6 CDX Vectra...

Vergisi çok diyenler için 2.5 in vergisi (1.8-2.0) ile aynıdır...Yani 1.9 Renault Europa ya binen ile 2.498cc 6 Silindir Vectra ya binen aynı vergiyi öder...İtirazı olana veya o nasıl oluyor ya diyene itina ile anlatılır... :)

herşeyi çok güzel açıklamışsın da. vergi olayı nasıl oluyor merak ettim

• Bir aracın yıllık MTV sinin kasko değerinin %5 ini aştığı durumda MTV vergisi bir alt dilimden ödenir...

Örnek;Aracın 96 2.5 motor model diyelim.Deftere göre vergisi yıllık 915 YTL dir.

Ama aracın kasko değeri 14100 YTL dir.[Hani şu piyasası olmayan şahin lerle aynı paraya satılan vectralar işte:) Devlet aracın değerini öyle biçiyor.Ne yapalım :) ]

14100*0.05=720 YTL

915>720 yani sen araç sahibi olarak bir alt dilimden ödeyeceksin...

1.8-2.0 diliminden ödersin bu kadar basit....529 dı sanırım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

CDX al alacaksan...

Full deri döşeme, sunroof, sis farı, koltuk ısıtmaları vs.

+2.5 motor..tabi o modellerinde..97-98
  • bir akrabam 11.000 ytl ye opel vectra 1.6 97 model 150.000 km deki aracını satıyor, motorda problem yok, tam bakımlı, kaporta fena değil ama ben gıcır gıcır arabaya binerim dersen tavan hariç boyatman lazım, 1500-2000 ytl de o tutar...ilgilenirsen özelden mesaj atarsın, yer istanbul...
  • quote:

Orjinalden alıntı: naten

Bir aracın yıllık MTV sinin kasko değerinin %5 ini aştığı durumda MTV vergisi bir alt dilimden ödenir...

Örnek;Aracın 96 2.5 motor model diyelim.Deftere göre vergisi yıllık 915 YTL dir.

Ama aracın kasko değeri 14100 YTL dir.[Hani şu piyasası olmayan şahin lerle aynı paraya satılan vectralar işte:) Devlet aracın değerini öyle biçiyor.Ne yapalım :) ]

14100*0.05=720 YTL

915>720 yani sen araç sahibi olarak bir alt dilimden ödeyeceksin...

1.8-2.0 diliminden ödersin bu kadar basit....529 dı sanırım...

benimkinin de kasko değeri 11500 olması lazım. 96 model gls benimki. ben 620 ytl vergi veriyorum yıllık. %5inden fazla kasko değerinin. sen kime müracat ediyorsun %5den fazla değerim bir alt dilimden ödeyeceğim diye bende hemen müracat edeyim

• Kesinlikle alınmaz !...
    Bizde 96 cd vardı sıfır almıştık değişmedik bi tarafı kalmadı.Bu kadar mı arıza yapar yav...
    Direksiyon,şanzıman daha neler neler,sadece bizim araba mı dedik yok geneli böyle dediler,
    en iyi hatırladığım şeyi frenleriydi,benzin yakışı Allah Allah....
  • 2.0-2.5 bi vectra alıp sıralı sistem lpg takıp binilebilir ama elektronik araçlar özelliklede yaşlı ve km yapmış olanları başına iş açabilir hazırlıklı olmak lzm bütün bunları göze alıp binersen şehir arabasıdır güzel kaçar konforludur ailece binilecek uzun yolculuğa çıkılası bi araçtır az km yapmışşlarından (ki hiç sanmıyorum) bulursan kaçırmaa al
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.