Bildirim
Ve yılın beklenen sorusunu soruyorum. :)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Zaten öyle. Dünya kupasını kazanmasına gerek yok -
otoriteler için ne olur bilmem ama şahsım adına olmaz -
Hahaha Daha Dünyanın en iyi oyuncusu bile değil CR varken oda kim.
Hahaha eksiler başlamış verin anam verin Ronaldo slap show
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schweinsteiger7 -- 2 Haziran 2014; 17:11:29 > -
Zaten öyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu resmi bir kavram mı değil ki sonuçta. Ancak kimilerine göre gelmiş geçmiş en iyi olabilir,atıyorum Arjantin Dünya Kupası'nı kazanırsa bu sefer Peleciler 3 Dünya Kupası alsın diyebilirler. Basketbol da ki gibi değil olay . Basketbolun tanrısı Michael Jordan'dır ama futbolun bir tanrısı yok,tanrıları var. Kimine göre gelmiş geçmiş en iyi futbolcu Zidane,kimine göre Maradona,kimine göre Di Stefano kimine göre de Iniesta'dır atıyorum. Messi bir efsanedir ve kupayı kazanırsa efsaneler arasında ki yerini biraz daha sağlamlaştırır sadece.
FIFA gelmiş geçmiş en iyi 2 futbolcuyu Maradona ve Pele arasında paylaştırmıştı 2000'li yılların başında . 2100 yılını bekleyeceğiz. -
Eğer gol kralı olup takımı sırtlarsa olabilir ama arjantinin şampiyon olması zor bunu da göz önünde bulundurmak lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ronaldo dünyanın en iyi oyuncusu, bu bücür Arjantin'i şampiyon yaparsa o zaman ona en iyi derim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X