Şimdi Ara

Ve Son Halim.... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
1
Favori
108.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • +8 mirage daggerla 1 tek eline alsan kaç atack olur ama 1 tanesini eline alcan o zamanda 1 veya 2k vurursun gibime geliyo
    ark var benim işte lvl 63 onunda 2 tane +7 mirage dagger var 3k girio arenada

• quote:

Orjinalden alıntı: alijinjin

+8 mirage daggerla 1 tek eline alsan kaç atack olur ama 1 tanesini eline alcan o zamanda 1 veya 2k vurursun gibime geliyo
    ark var benim işte lvl 63 onunda 2 tane +7 mirage dagger var 3k girio arenada

DAMAGELER İSTİKRARSIZ ARENADA ÇİFT BIÇAK 1000 VURUKEN TEK BIÇAK 700 VURUNCA KALKAN ALMAYI DÜŞÜNDÜM HALA DA HEVESİM VAR :))
  • WALLA 1 KİŞİ Yİ HACK LEE HAKKI WERSELER SENİ HACK LERDİM KÖTÜ ANLAMA YANİ CAHR IN EPEYİ HOŞMNUŞ WALLA BİZ DE OLİMPİADA ASASİN LİK YAPIOZ LWL 49 ATACKIM HİÇ BİŞE BASILKI DEĞİLKEN SADECE 450 :( BİR GÜN SENİN GİBİ OLURUZ İNSALLAH
  • Güzel char.
    Dikkat ederseniz arkadaşın 1. resimdeki manner sayısı 1453 (istanbulun fethi :P)
  • YİYOSA TAM TAM KES SANA KES DEDİMDE TIRSMIŞTIJN ARKADAŞLAR ALKOÇ TAM TAM DAN KORKUYO
  • Beyler f9devilin videoyu izlerken hiç mi dikkat etmediniz.f9deville NyChris teke tek yaptinda NyCHris öldünde f9devilin canının %30unu almstı.' ye tek olunca alkoc da boru deil ya Bence f9devilin hiç şansı yoktu kacıosa uraşmak istemedine deil altta NYChrisveyaAlkoc defeat F9devil yazısının cıkıp rezil olacandan.
  • Alkoc madem lwl kasıon charının şifresini bana meil atta beraber kasak2 kişi daha çabuk kasılır xDD Meil:charhackerzz@güvenkurtul.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: korkmalaan

Beyler f9devilin videoyu izlerken hiç mi dikkat etmediniz.f9deville NyChris teke tek yaptinda NyCHris öldünde f9devilin canının %30unu almstı.' ye tek olunca alkoc da boru deil ya Bence f9devilin hiç şansı yoktu kacıosa uraşmak istemedine deil altta NYChrisveyaAlkoc defeat F9devil yazısının cıkıp rezil olacandan.

+1905
    ZATENBEN F9dan nefret ederim ikiye tek imkansızdı ikisinide alması birini alırdı belki ama muttlaka YATARDI
    TAM___TAM A geklincebir videosu war sert_cocuk ile tam__tam bir tane wariro karşı ma lvl 70 warior birde MALİCE YEMİŞ malice yedigi halde 2 kişiyatımadı.TAM__TAM bence sandigın kadar iyi bir char degil

• quote:

Orjinalden alıntı: denis2003k

YİYOSA TAM TAM KES SANA KES DEDİMDE TIRSMIŞTIJN ARKADAŞLAR ALKOÇ TAM TAM DAN KORKUYO

TAM TAM DEFEAT OLAN Bİ SS VARDIDA BULBİLİRSEM PASTE EDERİM.. AMA 1V1 DE ALINMAZ O :)) YİĞİDİN HAKKINI VERMEK LAZIM. :))

quote:

Beyler f9devilin videoyu izlerken hiç mi dikkat etmediniz.f9deville NyChris teke tek yaptinda NyCHris öldünde f9devilin canının %30unu almstı.' ye tek olunca alkoc da boru deil ya Bence f9devilin hiç şansı yoktu kacıosa uraşmak istemedine deil altta NYChrisveyaAlkoc defeat F9devil yazısının cıkıp rezil olacandan.

Bİ ONA ADIMI YAZDIRAMADIM KS MS :)) NE ZAMAN GÖRSEM DALIYORUMDA YOK OLMUYO BAKALIM Bİ GÜN ŞANS YAVER GİDER ELBET :))

quote:

Alkoc madem lwl kasıon charının şifresini bana meil atta beraber kasak2 kişi daha çabuk kasılır xDD Meil:charhackerzz@güvenkurtul.com

ALLAHTAN KORK VİCDANSIZ :=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkoc -- 23 Ocak 2006 22:01:58 >

• TROL DAMAGE 6850 7 K YI ZORLUYORUZ BAKALIM..

• alkoc sen benim dedigim videoyu izledin mi? alcozer mi neydi warriorun adı full shell +8 raptor fialn malice yemiş bir halde ikiside aldı(tam__tam ile sert__cocuk) ikiside birşey yapamadı
  • BUGÜN CZ DE YAPTIĞIMIZ RAVEN PARTY

NYCHRİS PERPE PWNAGE HEPSİ 70 LEVEL.. GELEN HUMANLAR GERİ DONUP GİDİYORDU. :)))

• quote:

Orjinalden alıntı: alkoc

BUGÜN CZ DE YAPTIĞIMIZ RAVEN PARTY

hheh kimse dalmamıştır dimi hani bole artıslık olsun dıye dalanlar war ya onlarda dalmamıstır BU PARTY party mükemmel aslında bole np kascaktınız süper olurdu

• VE REKORRRRRRR 7069 DAMAGE FOR TROLLLL....

• ORC BANDİT SPAWN OLMUŞTU...

• SAĞLAM CLAN PARTİSİ İLE HUMAN TOWNA DOĞRU GİDİYORUZ.DEBUFER FULL HEALER BUF AC 3 TANK 2 ASSASİN DAHA NE OLSUN :))

• görmemishin charl oLmsh tutmush her yere komush ..
    Shaka shaka harßyden cok güzeL char eLLerine ve emeine saaLlk ..
    teßrik eder ve ßasharlLarlnln devamlnl diLerim ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: alkoc

BUGÜN CZ DE YAPTIĞIMIZ RAVEN PARTY

NYCHRİS efendinin party'de işi ne be adam 70 level hemde kaça kasıyor
  • tebrikler super bi char başarılarının devamını dilerim
  • güzel DE! o defansla bi warriora dalma bence sen..

git shell giy derim yoksa F9DeviL i anca kovalarsın
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.