Şimdi Ara

Ve Başardım!! Celerm @ Korean Server (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
268
Cevap
1
Favori
14.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: _last samurai_

quote:

Orjinalden alıntı: _last samurai_

YA DOSTUM ÜYE OLUNANA YERLERE HANGİSİNE NE YAZICAZ AÇIKLARMSIN

DOSTUM ŞU SORUMA CVP VERİRMİSİN LÜTFEN

İlle hemen isterim dersen çok kısa söyleyeyim:
    birinci yere ad soyad yazacaksın
    ikinci ve üçüncü yere vatandaşlık no geliyor.
  • ok sağol peki bu vatandaşlık no. sını nasıl ne etcez
  • Yarını bekle gerçekten çok yorgunum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: celerm

quote:

Orjinalden alıntı: _Agwe_

Celerm, Alone Runner'ı kullanırken dikkat et copyrigth a girıo hacım

Hacım, telif hakkı işinde anlaşabiliriz, detaylarını konuşacabileceğimiz bir mekan söyle de buluşalım
    Yahu bütün kore ye alone_runner© ı tanıtıyoruz daha ne istiyorsun

Dikkat, tüm karakter isimleri kendi yaratıcısının telif hakları içindir. İzinsiz kullanılmıştır ama sorun olacağı konusunda bir söylenti yoktur.

• quote:

Orjinalden alıntı: celerm

Yarını bekle gerçekten çok yorgunum.

OK DOSTUM
  • ya arkadaşlar şimdi bişey söylicemde kızmayın..bu kadar kişi..bende isterem bende isterem diosunuzda ya sanki bu serwerdaki herşeyi bitirdiniz artık yapıcak bişey kalmadı..sıra kore ye geldi..ya yerler sizi orda :D hayır onuda geçtim olmaz,bu oyun 'en azından' 1 kişiyle konuşmadan olmaz..hadi Türk ü geçtim konuşabileceğiniz başka biri bile yok herşey ??? olarak gözüküo..onuda geçtim hadi normal karakterler gözüksün kore ce biliomusunuz hepiniz ? tut ki gm geldi bakıo bot mu kullanıosun die bişeyler yazıcak anlamıcan cewap wermicen hop yicen banı...yada onu bırak hadi geldin oynadın bişey olmadan bi 50+ oldun anlıcaklar kore den olmadığını hop sorgusuz sualsiz ban..gitti emek boşa..neyse benim düşüncem tabi bu siz bilirsiniz yinede..
  • quote:

Orjinalden alıntı: PrinceLaCroix

ya arkadaşlar şimdi bişey söylicemde kızmayın..bu kadar kişi..bende isterem bende isterem diosunuzda ya sanki bu serwerdaki herşeyi bitirdiniz artık yapıcak bişey kalmadı..sıra kore ye geldi..ya yerler sizi orda :D hayır onuda geçtim olmaz,bu oyun 'en azından' 1 kişiyle konuşmadan olmaz..hadi Türk ü geçtim konuşabileceğiniz başka biri bile yok herşey ??? olarak gözüküo..onuda geçtim hadi normal karakterler gözüksün kore ce biliomusunuz hepiniz ? tut ki gm geldi bakıo bot mu kullanıosun die bişeyler yazıcak anlamıcan cewap wermicen hop yicen banı...yada onu bırak hadi geldin oynadın bişey olmadan bi 50+ oldun anlıcaklar kore den olmadığını hop sorgusuz sualsiz ban..gitti emek boşa..neyse benim düşüncem tabi bu siz bilirsiniz yinede..

Sana birşey söyleyeyim mi arkadaş, bu uğraştığım 5 günün 1/4 ü, bilgisayarıma doğu dillerini tanıtmakla geçti; sonunda bütün gereken dosyaları bir rar dosyası altında topladım, upload edip dağıtıcam.
    Haklısın;ban yersek iyi olmaz, ama en azından değişik bir deneyim olur, ayrıca oyunda ismi latince harflerle yazılmış oyuncular var.
    Bilmiyorum belki onlarda bizim gibidir.
    Şu tutorial ı hazırladıktan sonra, silkroad a korece yi tanıtmaya uğraşıcam ???? dan kurtulmamız için.
    Ayrıca data.pk2 de sanırım dil dosyaları var, ertesi gün de onlara bakmayı düşünüyorum.Tabi kendimi çok zorlamamaya çalışıcam bu kadar uğraş sonunda banlanırsak diye.

Ayrıca tüm arkadaşlara: Ben oyuna proxy kullanmadan girebildim, kullanıp kullanmamak ne kadar doğru yada yanlış olur bilmiyorum.IP lerin log larını tutmuyorlardır herhalde?

• 7. mail _THE_ ya ait sheftali ye deil... sayın isterseniz ilk mesaj celerm'e ait celerm en son ss koymuş o 6. mesaj 7. mesaj _THE_ ya ait...
  • ewt haklisin saydim _THE_ ye ait
  • madem benım 7. sozunde durcakmı bakalım celerm
  • hacı sordum ben galiba japon we kore serwerı farklı benim ewdekinde sende olanlardan bazıları yok mesela senin o giriştekini hala anlamış değilim
  • Arkadaşlar nasıl account aldığımızı yazdım inşallah yardımcı olabilmişimdir.
  • Up!
  • walaha böle olmucak sen msnını verde msnden cok konusma yapalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: evıl

walaha böle olmucak sen msnını verde msnden cok konusma yapalım

Sen nereyi anlamadın?
  • tmm herşey hazır bi şu vatandaşlık no su kaldı onu nasıl yapcaz celerm pm at pls
    yada msn ini ver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chacki -- 11 Eylül 2006; 15:16:42 >
  • amaaaann nebiçim bişe bu vatandaşlık nosu be boka yarar sanki niye koyarsınızki doğrudan üye alsanıza kardeşim sanki serverlarınız bizimki gibi zart diye doluyomu
  • Arkadaşlar YARIN celerm@gmail.com dan bana ulaşın gereken programı size yollarım.
  • çok saol dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chacki -- 11 Eylül 2006; 19:56:23 >
  • Arkadaşlar account unuz da Kaç Yaşında Olduğunuz Vatandaşlık Numarası ile belirleniyor. Ayrıca Oyundaki Serverların sanıyorum iki tanesi 18+, iki yine iki tanesi 16+, ve bir taneside 15+. Tam emin değilim ama sanırım böyle. Çok süper bir özellik olmuş, eğer koreliyseniz, yaşınız zaten vatandaşlık numaranıza göre hesaplanıyor, böylece yaş sınırı saat gibi işliyor. Ama kore dışındakiler öyle değil.. Yarın size vereceğim programa ilk iki rakam mutlaka 78 veya daha küçük bir rakam olsun.Böylece Tüm serverlara girebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.