Şimdi Ara

Vdsl geçtim sinyal alamıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ADSL kullanıp VDSL geçildiğinde DSL sinyali aktif olur ancak internet sinyali aktif olmaz
    Modem VDSL geldiğini algılar bazı Asus cihazlar da restart işleminin ardından VDSL şifre yenilenmesi gerekebilir

Servis bilmiyordu Asus DSL ac68u için eski modem VDSL +2 desteklemiyor bile dediler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

ADSL kullanıp VDSL geçildiğinde DSL sinyali aktif olur ancak internet sinyali aktif olmaz
    Modem VDSL geldiğini algılar bazı Asus cihazlar da restart işleminin ardından VDSL şifre yenilenmesi gerekebilir

Servis bilmiyordu Asus DSL ac68u için eski modem VDSL +2 desteklemiyor bile dediler
    İşin ilginç yanı modem hızımı 35mb gördü ama 25mb alıyorum tabi ayriyetten tivibu üyeliklerim bile yazdı modem arayüzünde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

ADSL kullanıp VDSL geçildiğinde DSL sinyali aktif olur ancak internet sinyali aktif olmaz

sorun ben de dsl link de gelmiyordu. Resetledikten sonra dsl ışığım geldi sonra yeni şifre ile giriş yaptım internet geldi.
    ***AMD Ryzen 5 1400 with Gelid Tranquillo*** ***MSI A320M PRO-VH Plus*** ***GSKILL RipjawsX 2x8GB 3000 MHz*** ***2xSeagate 500GB Raid 0***WD Green 240GB Sata SSD***MSI RX570 Armor OC*** ***Deep Cool Smarter*** ***COUGAR CM Power 700W PSU***
  • quote:

Hat değerlerini kontrol et, ortalama 33-34 mbps alman gerekiyor. Hat kalitesinde sıkıntı olabilir parazit vs vardır
    Üstad Asus modem ara yüzünde hat değerleri nerde yazıyor bulamadım. Hız testlerinde download hızım hep 22mbps gözüküyor. Bu arada benim paketim 35mb değil 25 mb hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Aynen oradaymış hocam teşekkürler buldum

• Üstad benım model dsl sinyali elektirik kesintisinden sonra görmemeye başladı.
    Modemi nasıl sıfırladığımı unuttum

• RESET yazan düğme ise oraya iğne girmiyor orada buton var ona basıyorum ama sıfırlamıyor.

Yazılımdan sıfırlamayı deniyorum cihaz yeniden başladığın da sıfırlanmamış oluyor.
    resim çekme imkanınız var mı ?
    Sistem Günlüğü

May 5 08:31:50 DSL: Try to upload DSL firmware
    May 5 08:32:03 DSL: Upload DSL firmware failed
    May 5 08:32:13 DSL: Try to upload DSL firmware
    May 5 08:32:13 pppd[387]: Timeout waiting for PADO packets
    May 5 08:32:26 DSL: Upload DSL firmware failed
    May 5 08:32:36 DSL: Try to upload DSL firmware
    May 5 08:32:49 DSL: Upload DSL firmware failed
    May 5 08:32:59 DSL: Try to upload DSL firmware

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 9 Mart 2020; 21:6:21 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.