Şimdi Ara

[b]Vcr OYNATICI[/b] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: kirgiz

*.*vcr oyun replayi mi :)) bende dvd gibi bişey zannettim. şimdi anladım.. bilmiyorum walla

evet oyun dosyası galiba slayt75 kardeş te dvd sandı galiba o yüzden bir karışıklık olmuş olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadrazzam -- 16 Aralık 2006; 22:56:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirgiz

çok profesyonel olmasını istemiyorsanhttp://www.vidomi.com dan vidomi playeri indir.

convert, encode yapmak için sağ tıkla Mode bas convertere dönüşür.

bak burada ki program da iyidir ve sorunsuz dur bide bunu dene kirgiz arkadasimiza da tesekkur bu programi banada hatirlatmis oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: slayt75

bak burada ki program da iyidir ve sorunsuz dur bide bunu dene kirgiz arkadasimiza da tesekkur bu programi banada hatirlatmis oldu.

usta oyunda kaydettiğim vcr uzantılı replay dosyalarını seyretmek istiyorum karışıklık olmasın yani herhangi bir film uzantısını başka bir şeye çevirmek değil amacım.Oyun da kaydedilmiş replay dosyalarımı izlemek istiyorum amacım bu bu konuda yardım edersen sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadrazzam

quote:

Orjinalden alıntı: slayt75

usta oyunda kaydettiğim vcr uzantılı replay dosyalarını seyretmek istiyorum karışıklık olmasın yani herhangi bir film uzantısını başka bir şeye çevirmek değil amacım.Oyun da kaydedilmiş replay dosyalarımı izlemek istiyorum amacım bu bu konuda yardım edersen sevinirim

hocam hangi oyunsa o onun konusunda sor bunu bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: seventyseven

hocam hangi oyunsa o onun konusunda sor bunu bence

güzle dedinde ben şimdi bunu yarış oyunları kısmında sorsam millet need for speed carbon diye bir şeye sarmış hiç ilgilenmezler yani

hala bekliyorum vcr uzantılı oyun replay dosyalarımı nasıl izlerim insan bunları youtube falan veriyorlar nasıl beceriyorlar bu işi?
  • merak ettim kimse oyun replay dosyalarını bilgisayarında izlemiyor mu?
  • neyse yardım eden arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum sonunda aradığım programı buldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadrazzam

neyse yardım eden arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum sonunda aradığım programı buldum

izledigin video senin olsunda programı yaz bari
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.