Şimdi Ara

[b]Vcr OYNATICI[/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • replay dosyalarımı seyredebilmek için vcr oynatıcı arıyorum.
    Xilisoft un video converter ında vcr dosyasınımpeg ya da avi ye çevirmeye çalıştım ancak program bunu başaramadı.

Acaba replay dosyalarımı nasıl izleyebilirim teknoloji sever gençlik?

• hadi gençlik elbet bir bileniniz vardır bunu
  • yahu koskoca donanımhaber de bilen yok mu vcr uzantılı replay dosyalarını sanıl oynatacağımı?
  • hacı emin ol bunu konu dışında sorsan daha çabuk cevap bulursun.. bende bi soru sordum dün, hala adam gibi cevap alamadım bu bölüm ölmüş malesef

codec pack yüklü mü bilgisayarında.. belki onlar çalıştırır
  • hocam elinin altında google var biraz arama yapsan bulursun
    edit: suan bunu bulabıldımhttp://www.msxlabs.org/forum/ucretsiz-beta-yazilimlar/10897-replay-converter.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seventyseven -- 15 Aralık 2006; 22:38:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: seventyseven

hocam elinin altında google var biraz arama yapsan bulursun
    edit: suan bunu bulabıldımhttp://www.msxlabs.org/forum/ucretsiz-beta-yazilimlar/10897-replay-converter.html

güzel kardeşim öncelikle sağolasın cevap verdiğin için ancak herhalde google da aratıp ta sonuç alamazsak buraya söylüyoruz iki tane program indirdim vcr converter diye ama dediğim gibi çevirmeyi başaramadı.

dediğin linke şimdi bakıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

hacı emin ol bunu konu dışında sorsan daha çabuk cevap bulursun.. bende bi soru sordum dün, hala adam gibi cevap alamadım bu bölüm ölmüş malesef

codec pack yüklü mü bilgisayarında.. belki onlar çalıştırır

aynen öle haci haklısın ölmüş ki ne ölmüş ya tabi yaş ortalaması da önemli yani bu forumun takdir ettiğim tek yanı idi bu sorunlara cevap verme kısmı hani bazı bölümlerdeki insanların hakkını yemiyim onlar da çok yardımcı oluyor onları ayrı tutuyorum.

bu arada codec pack yüklü ancka converter a ihitiyaç var ve daha bulamadım henüz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DUNE HD TV-301AW Media Oynatıcı
    12 yıl önce açıldı
    Logitech Z607 dolby atmos
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @seventyseven dediğin program maalesef flv uzantılı dosyaları çeviriyor bana vcr uzantılı dosyaları çeviren programlar lazım.
  • quote:

birde bunu denehttp://www.bsplayer.org/en/bs.player/download/?BSPLAYER=f7abd8963cca80c624db092d8d486231

şimdi bakıyorum
  • @seventyseven işe yaramadı üstelik virüslü çıktı program
  • vcr uzantıyı bu player la izledıklerını yazmışlar hocam senın dosyada sorun olmasın? ayrıca player ın kendı sıtesı nasıl olabilir virus?? hayırlısı..
  • pek bilgim yok; ama "vlc player"ile de bir deneyin
  • 1.
    bitRipper 1.30

Paltforms: Windows
    Keywords: converter, dvr, hauppauge, personal video, msdvr 2000, ezv, snap shot, internet radio, executables, Audio, FlashBack, USB drive, video capture, divx, replay tv, dvd, free software, upload image, bt878, hard drive, video, CompactFlash, SD Cards, camera, mp3, ultimate tv, digital vcr, real time, radio vcr, spliter, web video vcr, MPEG to WMV, mp3 recorder, cam, SmartMedia, Video, backup open files, wmv, screen cam, play, MOV to MPEG, image capture, translate, tuner, mp4, recovery, tv tuner, record radio, streambox, data, podcasting, web radio, video recorder, pocket pc, msdvr2000, Palm, AVI joiner join, convert DVD to avi, web camera, streaming video, cam, record, xvid, delphi, Memory Stick, Secure Digital, burner, web radio vcr, dvd, undelete, manager, recorder, RMVB, pvr, CompactFlash, splitor, sound recorder, quicktime, mp3, internet radio, wme, encoder, software, ipod, real audio, MicroDrive, save flash, Vidoe Converter, avi videos, video player, video, capture, web software, return, file upload, uksoftware, video vcr, IBM, files, search engine, svcd, digital camera, radio tivo, DVD to avi converter, archive, AVI to RM, utility, SmartMedia, res, vcr, splitter, joiner, software, rescue, AVI to WMV, talk radio, software, msdvr, Convert VOB to AVI, tivo, free im, MPEG, floppy, split, pvs, deinterlace

2.
    WinVDR(DIVX/WMV VCR) 2.6

WinVDR(DIVX/WMV VCR) is a software tool that helps you create MPEG4 AVI/WMV video clip files from your video capture card(BT878/848 etc.) and your soundcard. WinVDR Pro includes a mixer to help you monitor audio input level. The REAL-TIME recorder can directly record to MPEG4 AVI/WMV format. It has a pause function. It features a simple and useful playlist, a long-time recorder,a real-time video capture system.It`s high speed comes from it`s being optimized by MMX assemble code. It is characterized by `dynamic A/V synchronization` and Low level AVI file writer.

Real-Time Video Capture Recorder,Can Directly Record to MPEG4 AVI/WMV Video Format .
    Use cublic filter for every frame of video stream,thus the video quality is highly improved.
    Use MMX/SSE assemble code in kernel arithmetic,thus capture speed is highly improved.By testing,WinVDR can real-time capture MPEG4 A/Vstream in 384*288*25 FPS(PAL) in Pentium 550 CPU.
    Use MPEG4 scheme,thus one CD can hold 180 minutes video clip with VCD quality.
    WinVDR bypass AVI I/O API provide by Microsoft,thus capturing speed get more improved.
    WinVDR use `dynamic A/V synchronization` technology to completely solve the problem of A/V asynchronism. Long-time video capture cannot breoken the A/V synchronization.
    You can adjust Audio Time Shifting relative to Video Time.
    When capturing,automaticly prevent sceensaver,power manager from running.
    Automatically produce MPEG4 AVI/WMV file name according to your system time.
    Simple and Useful Playlist & Mixer Included.
    Long-Time Recorder(limited by your harddisk)
    Pause Function.
    Audio Level Monitor.

3.

- McFunSoft Video Capture/Convert/Burn DVD Solution 3.0

4.
    Ultra Video Splitter

5.
    Total Video Converter

bidene bakalim olmaz ise arsivimizi bik kurcalariz, ki olmasi lazim bunlarin hepsi test edilmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayt75 -- 16 Aralık 2006; 18:43:14 >

• quote:

vcr uzantıyı bu player la izledıklerını yazmışlar hocam senın dosyada sorun olmasın? ayrıca player ın kendı sıtesı nasıl olabilir virus?? hayırlısı..

valla win agent virüsü geldi ben de şok oldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: slayt75

1.
    bitRipper 1.30

Paltforms: Windows
    Keywords: converter, dvr, hauppauge, personal video, msdvr 2000, ezv, snap shot, internet radio, executables, Audio, FlashBack, USB drive, video capture, divx, replay tv, dvd, free software, upload image, bt878, hard drive, video, CompactFlash, SD Cards, camera, mp3, ultimate tv, digital vcr, real time, radio vcr, spliter, web video vcr, MPEG to WMV, mp3 recorder, cam, SmartMedia, Video, backup open files, wmv, screen cam, play, MOV to MPEG, image capture, translate, tuner, mp4, recovery, tv tuner, record radio, streambox, data, podcasting, web radio, video recorder, pocket pc, msdvr2000, Palm, AVI joiner join, convert DVD to avi, web camera, streaming video, cam, record, xvid, delphi, Memory Stick, Secure Digital, burner, web radio vcr, dvd, undelete, manager, recorder, RMVB, pvr, CompactFlash, splitor, sound recorder, quicktime, mp3, internet radio, wme, encoder, software, ipod, real audio, MicroDrive, save flash, Vidoe Converter, avi videos, video player, video, capture, web software, return, file upload, uksoftware, video vcr, IBM, files, search engine, svcd, digital camera, radio tivo, DVD to avi converter, archive, AVI to RM, utility, SmartMedia, res, vcr, splitter, joiner, software, rescue, AVI to WMV, talk radio, software, msdvr, Convert VOB to AVI, tivo, free im, MPEG, floppy, split, pvs, deinterlace

2.
    WinVDR(DIVX/WMV VCR) 2.6

WinVDR(DIVX/WMV VCR) is a software tool that helps you create MPEG4 AVI/WMV video clip files from your video capture card(BT878/848 etc.) and your soundcard. WinVDR Pro includes a mixer to help you monitor audio input level. The REAL-TIME recorder can directly record to MPEG4 AVI/WMV format. It has a pause function. It features a simple and useful playlist, a long-time recorder,a real-time video capture system.It`s high speed comes from it`s being optimized by MMX assemble code. It is characterized by `dynamic A/V synchronization` and Low level AVI file writer.

Real-Time Video Capture Recorder,Can Directly Record to MPEG4 AVI/WMV Video Format .
    Use cublic filter for every frame of video stream,thus the video quality is highly improved.
    Use MMX/SSE assemble code in kernel arithmetic,thus capture speed is highly improved.By testing,WinVDR can real-time capture MPEG4 A/Vstream in 384*288*25 FPS(PAL) in Pentium 550 CPU.
    Use MPEG4 scheme,thus one CD can hold 180 minutes video clip with VCD quality.
    WinVDR bypass AVI I/O API provide by Microsoft,thus capturing speed get more improved.
    WinVDR use `dynamic A/V synchronization` technology to completely solve the problem of A/V asynchronism. Long-time video capture cannot breoken the A/V synchronization.
    You can adjust Audio Time Shifting relative to Video Time.
    When capturing,automaticly prevent sceensaver,power manager from running.
    Automatically produce MPEG4 AVI/WMV file name according to your system time.
    Simple and Useful Playlist & Mixer Included.
    Long-Time Recorder(limited by your harddisk)
    Pause Function.
    Audio Level Monitor.

3.

- McFunSoft Video Capture/Convert/Burn DVD Solution 3.0

4.
    Ultra Video Splitter

5.
    Total Video Converter

bidene bakalim olmaz ise arsivimizi bik kurcalariz, ki olmasi lazim bunlarin hepsi test edilmiştir

kardeş çok sağol cevap verdiğin için yalnız söylediğin programların hepsini denedim fakat hiçbiri çeviremedi

yani replay dosyalarını insanlar youtube a koyup izleyebiliyorlar ben sadece kendi media playerım da izlemek istiyorum bu vcr uzantılı dosyaları onlar nasıl çeviriyor acaba

biraz daha yardım

• Saygı değerkardesim ilk basta verdiğim listeden total video converter programını download et ve image files kısmından vcr uzantılı dosyayı import et daha sonra export için sana hangi uzantıyı ve kaliteyi istediğini soran bir menu gelecek karsina oradan da neye istiyorsan ona cevir ve arsivle yada izle sil vede vcl player programını internetten indir ve kur ama öncelikle eğer senin sistemde codec eksikliği var ise cevirememen doğal bunuda beliteyim bunun içinde k-lite codeck pack !in son sürününü download et ve kur

saygilarimla kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayt75 -- 16 Aralık 2006; 22:20:24 >
  • çok profesyonel olmasını istemiyorsanhttp://www.vidomi.com dan vidomi playeri indir.

convert, encode yapmak için sağ tıkla Mode bas convertere dönüşür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: slayt75

Saygı değerkardesim ilk basta verdiğim listeden total video converter programını download et ve image files kısmından vcr uzantılı dosyayı import et daha sonra export için sana hangi uzantıyı ve kaliteyi istediğini soran bir menu gelecek karsina oradan da neye istiyorsan ona cevir ve arsivle yada izle sil vede vcl player programını internetten indir ve kur ama öncelikle eğer senin sistemde codec eksikliği var ise cevirememen doğal bunuda beliteyim bunun içinde k-lite codeck pack !in son sürününü download et ve kur

saygilarimla kolay gelsin

ben de k lite codec pack yüklü dediklerini de aynen yapıyorum yalnız ''convert now'' diyince direk desktop karşıma çıkıyor herhangi bir dosyayı çevirmeyi denedim total video converter la onlar da sorun çıkarmadı yalnız vcr uzantılı dosyaları çevirmeye kalkınca desktop klasörü karşıma çıkıyor ve herhangi bir ''convert'' işlemi yapmıyor.

• *.*vcr oyun replayi mi :)) bende dvd gibi bişey zannettim. şimdi anladım.. bilmiyorum walla
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.