Şimdi Ara

vcd formatındaki filmler pc de nasıl açılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam elimde vcd formatında çekilmiş cdler var.vcd de sorunsuz açılan filmleri bilgisayar görmüyor(yanlış kodlanmış gibisinden hata veriyor)cd nin içerisine girilmiyor.açabilmek için çözüm varmı

• farklı programlar kullanarak acmayı dene
    mp
    bs player
    vcvplayer gibi
    belki onlar acabilir bazen bende de oluyor
  • denedim ama cd nin içine giremiyorum zaten.yani program değiştirmekle olacak iş değil.
    pc cd yi göremiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgur

denedim ama cd nin içine giremiyorum zaten.yani program değiştirmekle olacak iş değil.
    pc cd yi göremiyor

tekerde problem olabilir arkasını temizle istersen
  • kazaa lite codec paket var...

http://inndir.com/program.php?id=19822

adresinden indirebilirsin..

birde writere takmayi dene cd yi..
  • yok ben anlatamadım galiba.cd yada cdroom da sorun yok.cd vcd ye uyumlu formatta çekilmiş ve bilgisayarda cd nin içine giremiyorum.başka pc de de denedim ama sonuç aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur -- 16 Mart 2005, 17:29:15 >
  • bu sorunun cözumu yok.vcd formatıyla falanda ilgisiyok.cd cekilirken bozuk cekilmiş veya kalitesiz cd ye cekilmiş.yada cd-writer bozuk cekmiş diyelim.onu sadece vcd calıstırır.bilgisayar ortamı okuyamaz.bos cd filan gibi sacma seyler söyler.bilinmeyen dosya biçimi der.benim cok basıma geldi.samsung marka cd-writer almıstım.3 ay kadar kullandım sonra arızalandı.cektigimin yarısı boyle bozuk oluyodu.ama vcd de calısıyordu.galiba cd cekme olayı basladıgında % 2 lik kısım yazılırken bir hata yapıyordu.bazende cd yi kapatırken hata yapıyordu.samsung cd-writerin yanında easycd programını veriyor.easycd programını oneriyor.fakat o programlada aynı sey oluyor.(bende).bazen cd cekerken yasadıgım elektrik kesintilerindede aynı sonuc oluyor.vcd ler bilgisayar gibi değildir.okuma sistemi farklı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3`te DVD Film Nasıl İzlerim?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.