Şimdi Ara

vcd den divx

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm. geçen gün milliyet gazetesi şener şen kemal sunal ın davaro filmini vermiş. arkadaştan emanet alıp hemen hdd ye attım. cd ye çekmeden öncede divx e çeviriyim dedim. 2. cd yi çevirdim ancak 2. cd için elinizdeki film lisanslı yaptığınız legal değil diyor. nasıl çevirebilirim. şimdiden tşk.

• Isobuster vb.. bir programla açarak önce diske kaydedip sonra vcd ya da divx olarak cd yapabilirsin .
  • tşk. ama iso buster için recovery prog. diyo nasıl olacak bu iş pek annamadım. tşk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cerebellum -- 27 Şubat 2006; 12:15:14 >
  • Hayır recovery derken ; bozuk cd'lerden veri kurtarmak için de kullanılan bir program olduğu içindir.

Isobuster programını çalıştırınca soldaki CDrom simgesine sağ tıkla ve extract tuşuna basıp istediğin opsiyonu seç ve diske aktar.

0.99.6 vers. bulabilirsen ücretsiz bu
  • deniycem teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: badula

Hayır recovery derken ; bozuk cd'lerden veri kurtarmak için de kullanılan bir program olduğu içindir.

Isobuster programını çalıştırınca soldaki CDrom simgesine sağ tıkla ve extract tuşuna basıp istediğin opsiyonu seç ve diske aktar.

0.99.6 vers. bulabilirsen ücretsiz bu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv'ye video formatı ekleme
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.