Şimdi Ara

VCD de slayt gösterimi yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, kızımın anasınıfında gösterilmek üzere power point ile slayt gösterimi hazırladım. Lakin sınıflarında bilgisayar olmadığı için bunu VCD'de oynatılabilir hale getirmem gerekiyor. Kullanabileceğim bir program var mı acaba?



  • sadece resimlerden oluşuyorsa movie maker programı var windowsla beraber gelen.onu kullan.sonra hazırladığın çalışmayı dat dosyasına dönüştür.ben denemedim ama şu an aklıma bunlar geliyor.
  • İçerisinde fon müzikleri de var.
  • movie maker da müzikte ekleyebiliyorsun.buraya bak programı bir karıştır bence.

    BAŞLAT/PROGRAMLAR/WİNDOWS MOVİE MAKER
  • Arkadaş sunuyu hazırlamış,elinde hazır galiba,bunu direk olarak vcd formatına çevirmek istiyor.Ama tekrardan hazırlarım dersen,bunun için biçok program var,arkadaşların dediği Windows Movie Maker işini görür.Ayrıca,ProShow Gold,MemoriesOnTv gibi ücretli programlar da var.Bir de şu program var;Slide Show Movie Maker,ücretsiz ve az yer kaplıyor,deneyebilirsin:
    http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=slide-show-movie-maker&lid=4132
  • slide show movie maker, sadece wav formatını destekliyor. Ben ise mp3 kullanacağım. O yüzden yüklemedim.Şimdi diğer programları deneyeceğim. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • Moviemaker cok güzel bir program ama çok sade "ProShow Gold" programını denersen güzel olur. Biraz karmaşıktır ama karıştırdıkça öğrenirsin. Geçişler ve Efektler Harika.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ecm88

    slide show movie maker, sadece wav formatını destekliyor. Ben ise mp3 kullanacağım. O yüzden yüklemedim.Şimdi diğer programları deneyeceğim. Yardımlarınız için teşekkür ederim.


    Evet wav formatını destekliyor ama mp3'ü kolayca wav'a çevirebilirsiniz,tabi elinizde ses çevirici programlardan biri varsa.Ben Slide Show Movie Maker'da slaytlar oluşturdum,gerçekten güzel bi program,kurulum gerektirmiyor ve çok az yer kaplıyor,bilgisayarınızdaki kurulu olan codecleri kullanıyor.Resimlerin arasına koyabileceğiniz birçok geçiş efekti mevcut.Ayrıca hazırladığınız slaytları divx formatında bile kaydediyor ve de program ücretsiz...
  • Power Point te hazırladıklarını JPG formatına çevir daha sonra Forum da verilen Proshow gold ile VCD veya DVD sunum olarak (MP3 veya WAV müzik ve konuşma ekleyerek) istediğin oynatıcıda kullanabilirsin.



     VCD de slayt gösterimi yardım!!


     VCD de slayt gösterimi yardım!!




  • Bir ara Camtasia isimli bir program kullanmıştım. bu programı kurduktan sonra power pointin içerisini bir kayıt düğmesi atıyor. sunuyu başlatmadan bu kayıt düğmesine basarsanız gösteriyi kayıt ediyor ve (yanılmıyorsam) mpeg uzantılı olarak kayıt ediyor. daha sonra nero ile bu mpeg dosyasını vcd haline getirebilirsiniz. ben yapmıştım daha önce...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.