Şimdi Ara

vb.net webbrowser resim upload işlemi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yeni yeni başladığım vb.net'de kendimi geliştirmeye çalışıyorum. küçük projeler alıyorum. bir projede takıldım. Bir bot yazıyorum veri gönderme botu müşteri memnuniyeti ve gizliliği için örnek site veremeyeceğim.

olay şu ki büyük bir form var ve bu formun içinde input ancak inputun value kısmı yok ve buraya nasıl veri göndereceğimi bir türlü bulamadım

<input type="file" id="imgupload" name="imageups">

verinin giriş yapıldığı input bu. post ettiğim ise alttakidir.

<input type="button" value="Yükle" class="idupload">

webbrowser ile çalışıyroum. veri girilen inputa veriyi girebilsem diğerine tıklatması sorun değil ancak value seçeneği yok ondan mıdır anlayamadım. nasıl veri gireceğimi. inputun görünümü de u şekildedir. bit gözat butonu butona veri girince butonun yanında dosya ismi görünüyor(chrome dosya ismi ve firefox dosyanın pc deki konumu)

denediğim yöntemler.

dim i as integer = 4
    dim image as string = "C:\image.jpg"
    WebBrowser1.Document.GetElementById("imageups").SetAttribute("value", image )
    WebBrowser1.Document.GetElementById("imageups").InnerText = image
    WebBrowser1.Document.GetElementsByTagName("input")(i).InvokeMember("click").SetAttribute("file", image )
    WebBrowser1.Document.GetElementsByTagName("input")(i).InnerText = image
    WebBrowser1.Document.GetElementsByTagName("input").Item("imageups").SetAttribute("value", image )
    // buradaki i ler integer yani inputun sırası.

2 gündür işin içinden çıkamadım yardımlarınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robinex -- 19 Haziran 2013; 9:36:29 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.