Bildirim
Vb.net ile hesap makinesi yapimi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
up arkadaslar yardim. :/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: dragonguard
Arkadaşlar baraj dersim yardım ederseniz yada yapıp gönderebilirmisiniz
Tam olarak nasıl bir hesap makinesi yapmak istiyorsun. Kaç işlem olacak.? Bilgi verirsen yardım olabilirim.. Birde Ne kadar Vaktin var Belki yapıp yollayabilirim.._____________________________ Elektrik-Elektronik Müh. -
windosun hesapn makinasina benzerse iyi olur 4 islem olucak arkadaşım 1 ay sürem var _____________________________ -
quote:
windosun hesapn makinasina benzerse iyi olur 4 islem olucak arkadaşım 1 ay sürem var
Yani sadece toplama,çıkarma,çarpma ve bölme olacak ve windowsa benzeyecek değilmi..?_____________________________ Elektrik-Elektronik Müh. -
evet arkadaşım görüntüsü windowsa benzeyecek 4 işlem yapacak
quote:
evet arkadaşım görüntüsü windowsa benzeyecek 4 işlem yapacak
Şu aralar derslerim biraz yoğun ama en kısa sürede yaparım tüm dosyaları konuya eklerim.. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.._____________________________ Elektrik-Elektronik Müh. -
simdiden tesekkur ederim dostum beklemedeyim
quote:
simdiden tesekkur ederim dostum beklemedeyim
Dostum ben hesap makinesini yapmaya çalışacağım ama yinede bu kodlar sende olsun bu siteyi incele biraz..Sende ufak ufak çalışmalara başla ne olur ne olmaz işini garantiye al herzaman için..
http://www.gorselprogramlama.com/windows-hesap-makinesi-vbnet/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkyyldrm -- 5 Ocak 2013; 21:38:45 >_____________________________ Elektrik-Elektronik Müh.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler