Şimdi Ara

Vayni team (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam ben hep banliyom o yüzden hic karsima çıkmadı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yksflex kullanıcısına yanıt

• byomertaha kullanıcısına yanıt
    hocam sınava ikinci girişim ilk kez 2020'de girmiştim o zamanlar matematikten daha çok seviyordum denemede geometriye gelince rahatlıyordum. Bu sene geometriye başladım ama sonra devam ettirmedim deneme çözdükçe eski netlerime gelmiştim zaten. Bu sınavda da 1 yanlış var

• akeanor A kullanıcısına yanıt
    Öneriniz var mı hocam geometri adına

ben önce kendim çözmeye çalışıp sonra çözümleri izliyordum. Çözümler genelde tatmin edici oluyor izledikten sonra anlamadım, ne yaptı şimdi bu falan dediğim olmuyordu. Püf nokta falan diyince şu an aklımda bir şeyler canlanmadı ama boş zamanlarınızda bir kaç video izlersiniz karar verirsiniz hocam. Bu tarz videoları ders çalışmaktan yorulduğum zamanlar bir şeyler yiyip içerken vicdanıkı rahatlatmak için izliyordum

şimdi aklıma geldi özellikle şükrü akkoyun çok zor görünen polinom sorularını grafik çizerek çözüyordu baya faydası oldu bana

• eyyüp b hocama da değinmeden olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam bir tane kanaldan üçgenleri adam akıllı bitirin yanında da üçgenler föyü çözün. Analitik geometri zaten önemli türev falan için onu da iyi çalışın. Bu ikisini hallettikten sonra gerisi bir şekilde geliyor ya. Ben çember analitiği ve simetri, öteleme konularını son 10 gün içinde falan çalıştım hemen hallediliyor bu ikisi. Onun dışında çokgenler var bazı formülleri hızlı olmak için öğrenebilirsiniz ama üçgenleri kullanarak da çözülebiliyor çoğu. Özellikle formüllerin nasıl elde edildiğini öğrenirseniz daha iyi anlaşılabilir. (Mesela paralel kenarın alan formülü yükseklik.taban çünkü köşegeni çizince oluşan iki üçgenin alanları toplamı vs.)

• ne yazdınız hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.