Şimdi Ara

Vayne oynarken biyerde hata mı yapıyorum (Yardım) [SS'Lİ] [Lolking'li] ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her zaman kendimi vayne oynayamaz biri olarak bilirdim en sonunda heves ettim başladım oynamaya (ilk el girdim 1. dakkada nidalee çıktı bişey demeden) sonra gittim lane e biraz bekledim ilk kili verince bu saatte bidaha gelmez bu dedim çıktım normalde hiç huyum değildir aslında).

Sonraki maç master yi den ve yasuo dan çok focus yedim bayağı korudum kendimi ama 1 ini alıp 1 inin gıdım canı kala öldüm hep.

Sonraki 2 maç ben çok süper oynadım hatta son maç ki yorumlar aşşağıda 100 canla 2 kişiyi paketledim filan ondan önceki maç el sonları benim canım 500 filan 3 kişi kule altında kıstırdı bütün skillerden kaçtım ulti açtım takım yetişti aldık filan ordada bayağı tebrik ettiler ama ss almayı unutmuşum.

Ama son 2 maç hem iyi oynadım hem takımda en ufak bir flame yoktu sanki yılların arkadaşıymışız gibi güle oynaya muhabbet ede ede oynadık yenilmiş olmama rağmen zevk aldım. Anlamadığım nasıl yenildik ? Takım iyiydi acaba suç bendemi birde Vayne in bildiğinz püf noktalarını anlatabilir misiniz ?

Son el tf lerde jax ve xin (bazende liss de dahil) ölümüne focus attılar bana takım bile koruyamadı ben düşünce takım dağıldı tabi sonrada adamlar birkaç tf sonra aldılar o 2-3 kişiden focusu atmadım yani yasuo master gibi adamlar olsalar hiç bişey yapamazlar ama jax geliyor e w q biniyor tepeme hadi q ile geri kaçıp e ile ittiriyorum stün yemiyorum bi bakıyorum xin binmiş tepeme çat çut vuruyor 3. de havaya zıplatınca zaten yere inene kadar vayne diye bişey kalmıyor böyle bir durumda yapabileceğim bişey varmı ?

Lolking :http://www.lolking.net/summoner/tr/2533002#matches

Edit : ss yi ve lolking i eklemeyi unutmuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Julimezar -- 3 Mayıs 2014; 0:00:52 >

• ss
  • vito_scaletta kullanıcısına yanıt
    Hızlı resimde hata vardı yüklüyorum yüklüyorum hata var diyor sinirlendim uğraşmadım tıklayın dedim .
  • Son fısıltı diye bir eşya var onu al. 3. item olarak alınır genelde. Sen almıyorsun. Karşıda zırh az ise İE alabilirsin 3. eşya. Focustan tek yiyorsan GA. Tek yemiyor ama çok az canın kalıyosa son eşya BT alabilirsin. Bu yüzden BT sonlara doğru tercih edilebilir. Jax-Lis-Xin falan varsa karşıda ; Rakibin görüşünde olma. Fight elbet çıkar sonradan gel işini yap. Çok gecikme tek kalırsın
  • Resimleri düzelttim.
  • BlazeR ` myth kullanıcısına yanıt
    O son fısıltıyı unttum son 2 maçta önceki maçlarda almaya zaman kalmadı.

Birde o eşya sıralaması gördüğün gibi değil ben sonradan karıştırıyorum orayı aktifleri olanları 1-2 ye filan alıyorum.
  • BT yerine LW alırdım ben olsam ama farkı bu yaratmaz. Vayne demek 1v5 takımı taşır demek değil. Vayne'in bütün bir takımı yere serecek potansiyeli vardır elbette ama takımın onu koruması şart. Yani dediğin gibi 2 tane bruiserdan focus yiyorsan ya pozisyon almakta problemlerin vardır ve erken giriyorsundur fighta ya da takımın seni korumuyordur çünkü arkada pozisyon almış ADC'ye focuslanan adamların eritilmesi lazım ADC'ye ulaşana dek.

Özetle:

Bir de denemeni önerdiğim 1-2 build var tamamen oyuncusuna göre değişir tercihler. Zaman zaman genel geçer buildden çıkıp denediğim oluyor.

1. BT>PD>LW>IE diye gitmeyi dene ve Q full yap önce.

2. BOTRK>PD>Zephyr>LW dene ve W full yap önce.

Böyle çeşitli varyasyonlar bazı maçlarda çok faydalı olabiliyor. Trinity bile kullandığım maçlar oluyor Vayne'de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 3 Mayıs 2014; 0:25:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok mu Çirkinim [SS'li]
    8 yıl önce açıldı
    ingilizce hocam nasıl (SS'li)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bazen 2. itemı lw çıkman gerekebilir...
  • vito_scaletta kullanıcısına yanıt
    Koridor aşaması uzun sürdüğü için pek tercih etmedim.
  • Hocam o win/lose nedir

Takım kurucuymuş sorry :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pirim -- 3 Mayıs 2014; 0:29:28 >
  • Lw bence cok gerekli degil vayne icin.Cok cok tanky ise belki aliyorum.Eritiyor zaten w ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pirim kullanıcısına yanıt
    Normal oyunda 450 win 400 lose ama burdaki o 4 vayne oyunu batirdi beni .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk w fulle

İtemler: Botrk-As Bot-PD-İE-LW-GA
  • Çipetpet. kullanıcısına yanıt
    Rünlerde saldırı hızı yok bu yüzden saldırı hızı az kalıyor w yerine q fullüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.