Şimdi Ara

Vayne Öğrenmeye Çalışırken ADC Oynamayı Öğrenmişim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hep gosu izlerken iç çekerdim, ulan adam şiir gibi oynuyor helal olsun derdim. Sırf onun yüzünden gittim Vayne açtım. Ama ilk maçları feedledim tahmin ettiğiniz gibi. Ulan diyordum ben tek yiyorum bu adam 2v5, 3v5 giriyor. Bu işin sırrı ne? Didindim didindim Vayne öğrenmeye çalıştım. Ama farkettim ki bende o kabiliyet yok. Normalde ADC aldığımda da oynayamam zaten. Ama Vayne öğrenmeye başladığımdan beri farkettim ki Cait, Sivir, Graves gibi şampiyonlarla muhteşem oynuyorum. Ciddi anlamda ADC'yi öğrenmişim farkında olmadan.

He bu konuyu niye açtın bize ne diyosanız mutluluğumu paylaşmak istedim hepsi bu

• O zaman bizede hll qnq demek düşer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vayne çöp ayşe al taşı
  • Vayne o kadar zor değil abartılan şampiyonları sayıyom; Riven, Vayne, Fizz, Rengar.

Alayını da uzun süre elden geçirdim zaten zor değil savunmayın :d
  • gosu is hot grill
  • 10 oyun da adc öğrenilseydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pensilvanyalı Zat

Hep gosu izlerken iç çekerdim, ulan adam şiir gibi oynuyor helal olsun derdim. Sırf onun yüzünden gittim Vayne açtım. Ama ilk maçları feedledim tahmin ettiğiniz gibi. Ulan diyordum ben tek yiyorum bu adam 2v5, 3v5 giriyor. Bu işin sırrı ne? Didindim didindim Vayne öğrenmeye çalıştım. Ama farkettim ki bende o kabiliyet yok. Normalde ADC aldığımda da oynayamam zaten. Ama Vayne öğrenmeye başladığımdan beri farkettim ki Cait, Sivir, Graves gibi şampiyonlarla muhteşem oynuyorum. Ciddi anlamda ADC'yi öğrenmişim farkında olmadan.

He bu konuyu niye açtın bize ne diyosanız mutluluğumu paylaşmak istedim hepsi bu

Vayne oynarak diger adcleri ogrrnmen bi garip ben dari zed falanda iyi olursn demistm neyse

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ashe İçin Ne skilleri alıyım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende skillerle hasar veren caster leri severek başladım. Irelia vlad renekton. Bunlarla top lanede rakibe işkence cektirmek cok hoşuma gidiyor

• ulti ile birlikte beddua : pentaa
  • ben sana öğretirim pm at
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.