Şimdi Ara

Vayne mi Varus mu yoksa Caitlyn mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler biliyorum herolarla ilgili hep başınızı şişiriyorum ama şimdi 4800 ip birikmek üzere.Vayne in düştüğünü söyleyen arkadaşlardan dolayı vayne yerine varus almayı düşünüyorum ama hala iyi skorla ayrılan vayne ler görebiliyorum sizce varus mu yoksa vayne mi almalıyım bir arkadaşta caitlyn önerdi.Hangisi daha iyi olur?

• Adc oynayacaksan varus alma.Tamam varus olur ama varus skill şampiyonu.Asıl hasarını skilleriyle veriyor.Oyun boyu kalite göremezsin.Midde oynanır ama.
    Caitlyn güvenli seçim,vayne ise iddialı.Bence caitlyn al.
  • Adc için cait mid için varus
  • ADC için şuan god tier sayılan cait çok iyi gider.
    Mid dürtme kompozisyonları için Varus lakin takımının uyum sağlaması gerekiyor. Genelde rakip mid velkoz azir viktor gibi seçimler yapmışsa pickleniyor.

Vayne her zaman risklidir. Ödülüde çoktur kaybıda. İyi bir adc oyuncusu değil isen alman pek mantıklı değil.
  • O zaman varusu eliyorum çünkü çok fazla mid herom var gına geldi midden
    Vayne veya caitlyn alıcam.Vayne için biriktirdim ilkonu alayım sonra caitlyn alıcam teşekkürler.
  • Wayen pişmanlıktır.
    Cait al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Caiti bilen çok güzel hasar çıkartabiliyor.Runaan ve ebediden sonra uzaktan uzaktan güzelce vuruyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tp mi İgnite mi?
    10 yıl önce açıldı
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Sivir ne durumda?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vayne.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır bide şöyle birşey var Karma konusundada öyle oldu 2-3 kişi vayne şuanda iyi değil diyor tutturuyor sonra hop aradan biri fırlıyor vayne al diyor bu yüzden ikilemde kalıyorum.Ezreal da düşünüyorum şimdi.O tek kişininde sözünü kulak ardına atmak istemiyorum :) Alıcam işte birşeyler :D
  • Ha bu arada caitlyn ve vayne in menzilini yazabilirmisiniz?

Edit: Beyler kararımı verdim teşekkür ediyorum Caitlyn alıcam menzilli baya bir uzunmuş kolay dürterim ben bununla teşekkürler :D Ayrıca tarzım bir hero.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi midoyuncusu -- 18 Temmuz 2016; 1:29:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: midoyuncusu

Ha bu arada caitlyn ve vayne in menzilini yazabilirmisiniz?

Cait'in ki 625-650 arası
    Wayen'in ki 550'li idi.

• Caitlyn 650'ymiş lol wikia dan baktım :) Caitlyn alıcam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: midoyuncusu

Hayır bide şöyle birşey var Karma konusundada öyle oldu 2-3 kişi vayne şuanda iyi değil diyor tutturuyor sonra hop aradan biri fırlıyor vayne al diyor bu yüzden ikilemde kalıyorum.Ezreal da düşünüyorum şimdi.O tek kişininde sözünü kulak ardına atmak istemiyorum :) Alıcam işte birşeyler :D

Kafan karışmış.
    Sana şöyle izah edeyim.
    Eğer bu oyunu zevk alarak oynamak istiyorsan bütün şampiyonları incele.ADC arıyorsan onların hepsinide yeteneklerinden kostümlerine kadar iyice araştır.
    Ardından gönlüne hitap edenlerden köşeye ayırdıklarını rotasyona girdiklerinde dene.
    Denerken o şampiyonlardan birisiyle mutlaka eşleşeceksin.
    Ardından bas IP'yi al şampiyonu.
    Anlıyorum onaylanmak istiyorsun.Fos çıkıp IP'ni çöpe atmasından korkuyorsun.Ama burada bize sorarak zarar edecek olan sensin.

• Cait

• vayne bi baskadır e si ile yakaladı mı affetmez
  • wayen gibi çar daha gelmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim gerçekten çok haklısın ama bişi söyliyimmi :D Hepsini denedim rotasyonda :D Hepsi eğlenceli hepsi güzel herolar ben daha çok hangisinin takıma daha çok katkısı olur onun için yani şunun gibi.Malum TR'deyiz ve aklı başında insan bulmak biraz zor.Hep bir mahveden çıkıyor.Yani taşıyıcı demek istedim katkı olarak.Hangisi daha çok 1v2 girebilir?2-3 kişinin etkisi hangisi daha çok bastırabilir onun gibi.Ha bu arada evet adc heroları seviyorum.

Edit:Ben genellikle vayne derler falan diye düşündüm ama forum caitlyn hastası çıktı :) Her ikisinde de ip çöpe gitmez çünkü onlarla eğlendim rotasyonda.Neyse ya ben caitlyn alacağım.Vayne çok klişe önüne gelen alıyor ve çok kullanıldığı içinde karşısına caitlyn gibi bir rakip lazım bu yüzden caitlyn alıyorum teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi midoyuncusu -- 18 Temmuz 2016; 2:29:59 >
  • Caitlyn denen saçma şampiyon yüksek rangei ve aşırı fazla trapleriyle op sayılabilir.Diğerlerini önermem özellikle Varus hiç önermem adc rolünde.Bu arada Vayne metadan falan düşmedi zaten metaya girdiği zaman çok az oluyor çünkü Vayne'in kiti toxic ve metaya girdiğinde bir çok kişi şikayetçi oluyor.

Forum Cait hastası çıkmadı ki şampiyon ağır güçlü ne desinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 18 Temmuz 2016; 6:26:46 >
  • vayne şuan gereksiz bence. oynayan tabiki oynar, güçsüzleşmiş değil ama caitlyn ashe falan çok güçlü bu ara. benim en çok oynadığım adc vayne ama artık twitch miss fortune caitlyn falan oynuyorum.
  • bu çok saçma bir soru olmuş gözüm kapalı Vayne diyorum nedenine gelince:

bu sezonun en güçlü 10 adcsini saysan biri bile varus olmaz. daha devam edersen listeye adc twisted fate girer adc teemo girer yine varus girmez.
    yanlış anlaşılma olmasın varus çok sevdiğim bir şampiyon ama zırh delme itemları nerflendi. Q pokesi düşünce çok zayıfladı varus. w ve r yetenek gücü ile scale eder ama yetenek gücü de kasılmaz ona.
    şu anki varus'un burstü çok kötü. üç poke sonrası skiller çok vuruyor ultu da çok iyi ama mid-late assassinlerden kaçmak için r çok yetersiz. eski hırpalayan ve nerf yememiş zırh delme rünlarıyla varus rahat rahat Q harası sonrası autoEautoQ atar herkesi teklerdi. Şu anda resmen can çekişiyor damage.

caitlyn'e gelince: Caitlyn kapanı ve q'su earlyde çok rahatsız edici. Ama laning sonrası kapan ve q çok işlevsiz. Headshotu nerflendi artık ne %250 vuruyor ne de arpen vuruyor. Creepli alanda runaanla çalıda size saldıran olursa belki tüm maç 1 kill fark yaratır. r'si zaten dünyanın en çok engellenen skilli. bir e skilli çok güzel o da engellendiğinde çalışmıyor ve bekleme süresi çok uzun. Güzel bir pokesi var ve e ile öbür skilleri kombolamak arada dev rangeli auto atmak çok keyifli ama 5v5 girmiyorsanız ve erken avantaj sağlayıp erken bitirmeyecekseniz boş bir adc.

vayne kaç sezondur en güçlü adcler arasında. bence en önemli farkı pasif skilli. rakip şampiyona sağ tıkladığında fazladan bot veriyor. böyle bir hızlanma yok. vayneden kaçılmaz! Ult açtığında flash mesafesini kapatıp dövmeye devam ediyorsun adamı. E skillini ve auto bitmesini bekledikten sonra q atıp başka yere tıklamamayı öğrenmek gerek tek. Bir de görünmezlik süresine alışmak. Öbür iki alternatifle kıyaslanamayacak güçte bir adc.

Eğer vaynenin kısa rangesi tedirgin ediyorsa ashe tavsiye ederim çok dengeli ve mid game çok iyi bir adc.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.