Şimdi Ara

vayne-caitlyn-mf Kararsızım ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Lucteriar

quote:

Orijinalden alıntı: theother2

quote:

Orijinalden alıntı: Lucteriar

quote:

Orijinalden alıntı: theother2

Carry oynamak pek kolay iş değildir. Fakat en zevklisi bence carry oynamak. Eğer hızlı karakterleri seviyorsan carry al. Sana tavsiyem mf olur. Vayne 1 oynarsın 2 oynarsın bir süre sonra sıkılırsın. Mf hem rahat kaçar hem iyi vurur. Fakat ultisinden hiçbir şey bekleme. 6-7-8 levellarda iyi kill aldırır ultisi. Fakat 13-14 leveldan sonra işlememeye başlıyor. Yani düz vursan daha fazla vuruyorsun. Genellikle minion kesmek için kullanıyorsun. Caitlyn'e ben hiç ısınamadım. Arkadaşın da dediği gibi korunmak lazım. Tek başına giderek pek bir şey yapamazsın. Fakat ultisi tam ks için. Ve gayet iyi vuruyor. Diğer skilleri de fena sayılmaz fakat her zaman ayık olman lazım .

Bence mf al. Geçen maçta takımım kötü olmasına rağmen 17/5/14 oynadım. Bazıları iyi demeyebilir skoruma fakat takıma göre iyiydi. Ve kazandık maçı. Takımı sırtlayabiliyor mf. Özellikle 10 leveldan sonra turrent almak kolaylaşıyor.

Ashe kullanabiliyorsan ( ultisini dikkate alma) mf'u da rahatlıkla kullanabilirsin.

Kaç yıllık oyuncusun hocam bu kadar emin konuşabiliyorsun?

Bu arada vayne tavsiyemdir...

Vayne mf'dan daha iyi fakat beni sıkıyor. Sadece beni değil alan çoğu kişi bana aynısını söyledi. O yüzden mf dedim.

"Senutarus"tan sevgilerle sen mf devam :D

Sen de mi burdasın . Ne zaman gördün la mf'la oynayışımı .

• carry olarak ezreal oynarsan bu 3ünden daha kullanışlı olur yukarıda bir arkadaşın dediği dikkatimi çekti bu 3 şampiyon çok iyi korunmalı yada supoortlanmalı yoksa bi işe yaramazlar fakat ezreal biraz daha serbesttir bilirsiniz carry olmak bir noktaya kadar last hit atabilmektir carry ezreal bunu çok iyi yapar supoorta veya korunmasına gerek yoktur. El alıştıktan sonra teamfıgtın gözbebeği olur slow haste özelliği, ultisi, olumsuz bir durumda flash-E ikilisini kullanabilmek.... çok daha serbesttir ve hiç sıkılmazsın ezreal oynarken bence ezreal

edit:birkaç imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuems -- 20 Ağustos 2011; 1:36:00 >
  • En zevklisi Vayne, en kolayı Caitlyn. MF zaten ikide bir free oluyor.
  • vayne = anti tank

mf = anti heal

caitlyn = early game harass

ashe = utility

yani takıma göre değişir kimin iyi olduğu.
  • Mf veya cait
    cait oyun başı çok iyi harras atıyor
  • vayne
  • Caitlyn al, baron bile sololayabiliyorum caitlyn ile ben
  • Caitlynın ağzı kokuyor
  • Cait ile ne oynamasını, ne de takımımda olmasını seviyorum. Bir Ashe, oyuncu oynayabiliyorsa bir Vayne, hiç olmadı "İ TANK NO DİE" tarzı oynamayacaksa MF var iken Cait oynamak eğlenceli gelmiyor? Sene olmuş 2011, hâlâ şeriflerle takılıyoruz.
  • vayne cok iyi vurur ama squishy

cait orta

mf b.ktan zaten
  • MF yi kötülemisler fakat sıralama yapmak gerekirse

Vayne = MF > Cait .
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrueLProjectoR

Caitlynın ağzı kokuyor

[6 Eylül 2011; tarihine dek bölüme mesaj atamaz]

vayne-caitlyn-mf Kararsızım ??
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.