Şimdi Ara

Vayne Build ile karşınızdayım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Damızlık

quote:

Orijinalden alıntı: ztaofeelthepower

quote:

Markları attack speed yapmayı da deneyebilirsin.Ayrıca duruma göre qss yerine banshee's ya da GA de alınabilir.Onun dışında güzel build.

Attack speed gerekmiyo. Zaten attack speed botu karşılıyo onu. Defansif runelar better than AS

Markları ad rune demişsin onun yerine as rune önerdim.

Attack speed e gerek yok bro
  • Utility 9 vermen yanlış olmuş.Runelar da bile armor olsa çok çabuk ölen bi karakter.Ben 21/9/0 yapıyorum ve Runelarda kırmızıları Armor pen.Benimki gibi denersen early biraz daha zorlar ama late de indiremeyeceğin tank yok.Tank diyorum çünkü diğerlerini 3-4 atışta alıyorsun Ulti açmadan sırf Q ve W ile.İtemlerde rush yapmak yerine ilk olarak bot ardından A.K kılıcı (İngilizce ismini unuttum betada oynamaktan pardon),life steal,zeal ardından IE ya da BT yapıyorum.Ama Rune lar bence armor pen olmalı kesinlikle.Güzel build emeğine sağlık.

Orijinalden alıntı: Babazula008

quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Yahu birisi açıkların ben mi malca yapıyorum, ilk pd rushluyorum ve ilk W 5 level yapıyorum 9 level olduğumda önüme kim gelse alıyorum ilk bt ile ilk Q mantığı nedir hala çözemedim yahu

hiç bi itemi rushlamana gerek yok, 2 dorans stack-wampiric scepter al (3 dorans da olabilir) sonra bf sword sonra phantom dancer al böyle daha iyi oluyor bence. bide critical itemlerin illaki olsun. gidip ieyi son item falan çıkanlar var black cleaver alanlar var cok gereksiz bence.

Last whisper yerine daha işlevsel vayne'de.Hep as ile w sunu destekliyor,ad si lw den fazla hem de w su ile muhteşem birleşebilen bir pasifi var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

http://www.sobafire.com/#!lol_turkce_build_vayne-ztao-s-vayne-guide-717.html

Yorumlarınızı bekliyorum.

utility senin işine yaramazki bence armor a ver daha faydalı olur. cleanse yerine healde alınabilir ve çoğu düşmana karşı heal daha faydalı. buildine gelirsek buildin güzel ama skill olarak ilk silver bolts fulleyip daha sonra full as gitmek vayne için daha mantıklı bunun nedeni ise tumble ciddi bir nerf gelmesi...

EDİT: beyler bu build doublelift'in kendi buildidir arkadaş ben hazırladım diye koymuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daltron -- 6 Eylül 2012; 12:44:42 >

• Gayet iyi olmuş ben sash yerine bazen ga çıkıyorum.

Yahu birisi açıkların ben mi malca yapıyorum, ilk pd rushluyorum ve ilk W 5 level yapıyorum 9 level olduğumda önüme kim gelse alıyorum ilk bt ile ilk Q mantığı nedir hala çözemedim yahu

+1907.Her zaman ilk W fullerim,ardından Phantom Dancer alırım.İlk Q fullemek çok mantıksız.

Game Center : Rockpierce

"Yönetimin bir suçlu veya hırsız tarafından garanti gltına Alındığı bir cumhuriyette onurlu insanların öldürülmesi veya hapsedilmesi olağandır.Beni lanetleyin. Bunun hiçbir önemi olmayacak, çünkü tarih benim yanımda yer alacak."
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockpierce

quote:

+1907.Her zaman ilk W fullerim,ardından Phantom Dancer alırım.İlk Q fullemek çok mantıksız.

İlk Q fullemek mantığı 2 saniyede bir vurmak ama ilk W fulleyip pd rushluyunca adam senin ona saldırdığını yeni gördüğünce canı %60a inmiş oluyor zaten

• İyi emek vermişsin ama vaynenın olayı bu degıl, vayne cok hızlı 3. vurus yapmak uzerıne kurulmus bır karkater bu yuzden 9 lv de w skilinin fullenmesı gerekir , aynı zamanda ılk olarak ayakkabıdan sonra phantom + b.f tercihimdir .

Orijinalden alıntı: Silkroad Misafiri

quote:

quote:

Markları attack speed yapmayı da deneyebilirsin.Ayrıca duruma göre qss yerine banshee's ya da GA de alınabilir.Onun dışında güzel build.

Attack speed gerekmiyo. Zaten attack speed botu karşılıyo onu. Defansif runelar better than AS

İngilizce yazınca inanılmaz cool oldun

+1

Ayrıca ie+lf+as= GG

Feuer und Wasser kommen nicht zusammen
    Kann man nicht binden sind nicht verwandt
    In Funken versunken steh ich in Flammen

und bin im Wasser verbrannt

Im Wasser verbrannt
  • Trinity mantıklı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vayne' attack speed rush lamak en mantıklısı.W yu fullerseniz.Seri seri true damage vuracaksınız ki bu da lane de cok büyük bir avantaj yakalamanızı sağlar.Phantom Dancer dan sonra oyunun ortasına doğru damage'iniz çok az kalıyor.Bunu önlemek için arada doran's blade ler alabilirsiniz.Phantom dan sonra IE ve BT çıkınca bir de sonlara doğru GA yapınca iş bitiyor ulti+basic attack=PENTA

Orijinalden alıntı: kingbrq

quote:

http://www.sobafire.com/#!lol_turkce_build_vayne-ztao-s-vayne-guide-717.html

Yorumlarınızı bekliyorum.

utility senin işine yaramazki bence armor a ver daha faydalı olur. cleanse yerine healde alınabilir ve çoğu düşmana karşı heal daha faydalı. buildine gelirsek buildin güzel ama skill olarak ilk silver bolts fulleyip daha sonra full as gitmek vayne için daha mantıklı bunun nedeni ise tumble ciddi bir nerf gelmesi...

EDİT: beyler bu build doublelift'in kendi buildidir arkadaş ben hazırladım diye koymuş

öncelikle yorumun için sağol fakat karşı taraf ignite alırsa hiç bi işime yaramaz heal. ayrıca doublelift i tanımadan önce de böyle bir build uyguluyordum. doublelift inkini de görünce en doğru build bu olabileceğinin kararını aldım.

• Utility yerine defence vermek daha mantıklı. Zaten vayne early game'de çok kırılgan bir hero. Bunun dışında item buildine baktığımda, qss yerine guardian alınabilir. Genel olarak buildi beğendim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

kaç lvllerle oynuyon kardeş pd nedir ne vurcan adama

Kocaeli Üniversitesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeaglePower

quote:

W skill son seviyede 3. vuruşta %8 True Damage vuruyor Sen şimdi kog maw pd çıkan adama diyorsundur kaç lvl ile oynuyon ne vurcan adama allahım ya bi git DE GET LAN

Orijinalden alıntı: DeaglePower

quote:

2 IE mi alalım ?

Game Center : Rockpierce

"Yönetimin bir suçlu veya hırsız tarafından garanti gltına Alındığı bir cumhuriyette onurlu insanların öldürülmesi veya hapsedilmesi olağandır.Beni lanetleyin. Bunun hiçbir önemi olmayacak, çünkü tarih benim yanımda yer alacak."
  • Kötü Build Cleanse almışın üstüne bide qqs mi alicaz

@Deaglepower sen rezil olmak için mi doğdun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HurinThalion -- 6 Eylül 2012; 21:51:01 >

Death is like the wind; always by my side
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.