Şimdi Ara

Vayne Build ile karşınızdayım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    TR-TR ztAo Vayne
  • 9 utility yerine , 1 tane flash digerlerini defansa veriyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellYeaa

ben her zaman ilk w fullerim. q dan daha cok harass yapar lanede.

olabilir. karşıda graves,urgot gibi ad carryler varsa W fullenebilir.

Orijinalden alıntı: KediQ

ilk ie çıkılmasından yanayım.

amacımız life steal yapıp fightlarda sona kalabilmek. olabilir duruma göre değişebilir IE
  • hayır bt doğru bi seçim vayne için. sadece bi yalnış var buildde bana kalırsa masterylerdeki ultility'e 9 vermen o da, early'si zaten bu kadar zayıf olan bi karakter için buffların süresini artırmak veya 2 movement speed yerine 6 fazladan armor daha kullanışlı. zaten laning phase süresince en önemli nokta farm yapmak ki bu süreçte red buffı alamazsın çok sıradışı bi durum olmadıkça. ki bu sürecin bitmesi mid game'in sonlarına doğru oluyor.

ki dediğin gibi q ve w'yu fullemek de ezreal'daki gibi değişiyor karşındakine göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garvelit -- 6 Eylül 2012; 9:23:17 >
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HypNoTizZe

9 utility yerine , 1 tane flash digerlerini defansa veriyorum.

Red buff ve move speed vayne'e baya bi yaradığından utility tercih ediyorum.
  • Yahu birisi açıkların ben mi malca yapıyorum, ilk pd rushluyorum ve ilk W 5 level yapıyorum 9 level olduğumda önüme kim gelse alıyorum ilk bt ile ilk Q mantığı nedir hala çözemedim yahu

Orijinalden alıntı: Damızlık

Markları attack speed yapmayı da deneyebilirsin.Ayrıca duruma göre qss yerine banshee's ya da GA de alınabilir.Onun dışında güzel build.

Attack speed gerekmiyo. Zaten attack speed botu karşılıyo onu. Defansif runelar better than AS

Orijinalden alıntı: ztaofeelthepower

quote:

Markları attack speed yapmayı da deneyebilirsin.Ayrıca duruma göre qss yerine banshee's ya da GA de alınabilir.Onun dışında güzel build.

Attack speed gerekmiyo. Zaten attack speed botu karşılıyo onu. Defansif runelar better than AS

İngilizce yazınca inanılmaz cool oldun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ztaofeelthepower

quote:

Markları ad rune demişsin onun yerine as rune önerdim.

İlk önce pd çıkınca takım küfrediyor genelde

Orijinalden alıntı: Demacia

Yahu birisi açıkların ben mi malca yapıyorum, ilk pd rushluyorum ve ilk W 5 level yapıyorum 9 level olduğumda önüme kim gelse alıyorum ilk bt ile ilk Q mantığı nedir hala çözemedim yahu

hiç bi itemi rushlamana gerek yok, 2 dorans stack-wampiric scepter al (3 dorans da olabilir) sonra bf sword sonra phantom dancer al böyle daha iyi oluyor bence. bide critical itemlerin illaki olsun. gidip ieyi son item falan çıkanlar var black cleaver alanlar var cok gereksiz bence.

Orijinalden alıntı: Babazula008

quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Yahu birisi açıkların ben mi malca yapıyorum, ilk pd rushluyorum ve ilk W 5 level yapıyorum 9 level olduğumda önüme kim gelse alıyorum ilk bt ile ilk Q mantığı nedir hala çözemedim yahu

hiç bi itemi rushlamana gerek yok, 2 dorans stack-wampiric scepter al (3 dorans da olabilir) sonra bf sword sonra phantom dancer al böyle daha iyi oluyor bence. bide critical itemlerin illaki olsun. gidip ieyi son item falan çıkanlar var black cleaver alanlar var cok gereksiz bence.

black cleaver diye bi item mi var la ?

bot pot - 2x doran's blade - bf - black clever + atk spd bot veya vampiric - bt - phantom - ie - g.a

ilk q fullenir nedeni adamlara vururken adamın sana vuramıcağı pozisyonlarda 1 tane vurursun devam edersen graves vs senden çok daha fazla burst koyar ayrıca cooldownı acayip düşüyor artırırsanız 2snde bir zıplayıp koyuyorsunuz. ultisiyle beraber 2snde bir görünmez oluyorsunuz. W yu ise en son fulleyin çünkü burst dmginiz E yi fulleyerek maximuma çıkar

edit: cezam bitmiş yazabildiğime göre oh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 6 Eylül 2012; 11:18:55 >

💖 SFF Mini Kasa 💖

AMD 7600x / RTX 3070 / ASRock B650E ITX / Kingston 2x16G 6000MHz / ZS A4 V2 Kasa / Lian-Li SP750

Samsung C24RG54FQU / Sennheiser Game Zero / Razer Deathadder X Hyperspeed / Logitech G910 Orion

Steam / Discord ID: crashbone / Instagram
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perioisis

Güzel olmuş :D devamını da zenginleştir, Cümlelerin açıklayıcı ama gözümü doldurmadı

hacı kitaplarla aram yoktur fazla. olabildiği kadar :D
  • bot+3pot > 2 dorans blade + vampiric > infinity (duruma göre bt) > phantom (duruma göre bf çıktıktan sonra bir zeal alırsınız bfyi infinity çevirdikten sonra zeali phantoma çevirirsiniz oyuna göre) > karşıda çok cc varsa qss, yoksa guardian angel > last whisper > ie aldıysanız en son da bt

skill sırası : q>w>e

ilk phantom çıkıp w fullenmesi de yanlış değil.

mastery kesinlikle 21/9/0 olmalı
    runelar kesinlikle mark ve quintler ad, sarılar armor, glyphler mres veya mres per level olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazze -- 6 Eylül 2012; 12:05:52 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.