Bildirim
vayne build
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
iesiz vayne mi olur _____________________________ hll spr dvm -
ama bt alıncada ls op oluyor _____________________________ -
botrk dan dolayı ben tercih etmiyorum ayrıca karşıda tank çok zorlamıyorsa last yerine zephyr çıkarım keyfime bakarım :D _____________________________ TR : KaptanSirinSey -
ie almalısın. Life Stealin yeteri kadar var zaten. Hem Crit hem %250 Crit damage çok iyi Damage artışı sağlıyor
_____________________________ ... -
Guardianı listeden çıkarsam nasıl olur _____________________________ -
botrk var ie al guardian dursun. _____________________________ -
atak speed botu
botrk
phantom
statik
ie
guardian angel
ben böyle yapıyorum mobilty daha fazla oluyor ve attack move kolaylaşıyor denemeni öneririm
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: kill them all
atak speed botu
botrk
phantom
statik
ie
guardian angel
ben böyle yapıyorum mobilty daha fazla oluyor ve attack move kolaylaşıyor denemeni öneririm
LW/BC SİZ ADC ?????
_____________________________ Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız yazıda okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı ve inanç beslediğin otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Apartmanından dışarı çık. Karşı cinsten biriyle tanış. Lüzumsuz alışverişi ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl. Bir kavga başlat. Yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın. -
-BOTRK
-Berserker's greaves
-Phantom
-BT (daha fazla lifesteal için)
-Last whisper
-Zephyr (as botu satıp yerine alıyorum çok işe yarıyor.)
-Guardian angel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6DD44D7A0 -- 27 Temmuz 2013; 2:57:06 >_____________________________ -
vaynede BT ye gerek yok bence LW IE yetiyor vaynenin ihtiyacı olan şey ad den önce as dir W sinden gelen hayvani bir dmg ye zaten sahip oluyorsunuz botrk & pd & statik shivv üçlüsünden en az 2 sini çıkmanız şart vayneye bence. _____________________________ -
statik hiç sevmem bir tek shaco ve gp ye çıkarım herhalde bt çıkaricam listeden çokta severim :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nat Pagle -- 27 Temmuz 2013; 3:43:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler