Bildirim
vayne build
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
iesiz vayne mi olur -
ama bt alıncada ls op oluyor -
botrk dan dolayı ben tercih etmiyorum ayrıca karşıda tank çok zorlamıyorsa last yerine zephyr çıkarım keyfime bakarım :D -
ie almalısın. Life Stealin yeteri kadar var zaten. Hem Crit hem %250 Crit damage çok iyi Damage artışı sağlıyor -
Guardianı listeden çıkarsam nasıl olur -
botrk var ie al guardian dursun. -
atak speed botu
botrk
phantom
statik
ie
guardian angel
ben böyle yapıyorum mobilty daha fazla oluyor ve attack move kolaylaşıyor denemeni öneririm -
quote:
Orijinalden alıntı: kill them all
atak speed botu
botrk
phantom
statik
ie
guardian angel
ben böyle yapıyorum mobilty daha fazla oluyor ve attack move kolaylaşıyor denemeni öneririm
LW/BC SİZ ADC ????? -
-BOTRK
-Berserker's greaves
-Phantom
-BT (daha fazla lifesteal için)
-Last whisper
-Zephyr (as botu satıp yerine alıyorum çok işe yarıyor.)
-Guardian angel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iwanthidan -- 27 Temmuz 2013; 2:57:06 > -
vaynede BT ye gerek yok bence LW IE yetiyor vaynenin ihtiyacı olan şey ad den önce as dir W sinden gelen hayvani bir dmg ye zaten sahip oluyorsunuz botrk & pd & statik shivv üçlüsünden en az 2 sini çıkmanız şart vayneye bence. -
statik hiç sevmem bir tek shaco ve gp ye çıkarım herhalde bt çıkaricam listeden çokta severim :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nat Pagle -- 27 Temmuz 2013; 3:43:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X