Şimdi Ara

vayne build

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Berserkers greaves
    Blade of the ruined king
    Phantom Dancer
    Last Whisper
    the bloodthirste
    Guardian angel

sorum şu çoğu buildlerde bt yerine ie tercih ediyolar ie yerine bt alsam caizmidir?

• ama bt alıncada ls op oluyor
  • ie almalısın. Life Stealin yeteri kadar var zaten. Hem Crit hem %250 Crit damage çok iyi Damage artışı sağlıyor
  • botrk var ie al guardian dursun.
    Daha Fazla Göster
  • atak speed botu
    botrk
    phantom
    statik
    ie
    guardian angel

ben böyle yapıyorum mobilty daha fazla oluyor ve attack move kolaylaşıyor denemeni öneririm

Orijinalden alıntı: kill them all

atak speed botu
    botrk
    phantom
    statik
    ie
    guardian angel

ben böyle yapıyorum mobilty daha fazla oluyor ve attack move kolaylaşıyor denemeni öneririm

LW/BC SİZ ADC ?????
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız yazıda okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı ve inanç beslediğin otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Apartmanından dışarı çık. Karşı cinsten biriyle tanış. Lüzumsuz alışverişi ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl. Bir kavga başlat. Yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın.
  • -BOTRK
    -Berserker's greaves
    -Phantom
    -BT (daha fazla lifesteal için)
    -Last whisper
    -Zephyr (as botu satıp yerine alıyorum çok işe yarıyor.)
    -Guardian angel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6DD44D7A0 -- 27 Temmuz 2013; 2:57:06 >
  • vaynede BT ye gerek yok bence LW IE yetiyor vaynenin ihtiyacı olan şey ad den önce as dir W sinden gelen hayvani bir dmg ye zaten sahip oluyorsunuz botrk & pd & statik shivv üçlüsünden en az 2 sini çıkmanız şart vayneye bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nat Pagle -- 27 Temmuz 2013; 3:43:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.