Şimdi Ara

Vayne

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler hi im gosu stream de her maç vayne brutilizer(yanlis olabilir) aliyor . Tank olsun olmasin . İs yaparmi sizce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesinlikle iş yapmaz gosu zaten bu yüzden alıyor
  • Challengerdan düşmüş kesinlikle çöp

• Yorumlara bak ahahah

• youmuya tamamladığı için alıyor, aktifini kullanıyor. Bugün hep feedledi la bu arada :)
  • Lane'de Leona gibi hard tank bir support varsa karşıda alınabilir.
  • Yeni meta dostum o. Son patchden sonra Youmuu buff aldı. Bu yüzden Vayne ve Lucian'da görebilirsin.
  • Ben aktifini seviyorum kaçarken ve kovalarken çok işe yarıyor
  • Kha zixe falanda youmu aliyorlar buff yuzundenmis meğer peki buff neyine geldi baktim hala ayni gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Roman Godfrey

Kha zixe falanda youmu aliyorlar buff yuzundenmis meğer peki buff neyine geldi baktim hala ayni gibi.

ranged herolarda süresi 4 saniyeydi 6 oldu oda
  • quote:

Orijinalden alıntı: BILDIRCAN

quote:

Orijinalden alıntı: Roman Godfrey

Kha zixe falanda youmu aliyorlar buff yuzundenmis meğer peki buff neyine geldi baktim hala ayni gibi.

ranged herolarda süresi 4 saniyeydi 6 oldu oda

oo cok buyuk buff youmu yu tryndamere master yi e çikarım sadece, adclere gitmiyor mesela vayne zaten botrk çıkıyoruz bide youmu çıksak ad si 200 ü geçmez belki son item olarak olarak denenebilir

• Hyperior kullanıcısına yanıt
    Denedin mi hiç? Bir dene, beğenmezsen gel yorum yap işkembeden sallama. Fiyatına göre şu an Youmuu bir çok adc için harika bir item vermediği hiçbir şey yok, ArPen, AD, Crit, AS, MS...

Diyeceksin ki napayım 6 saniyelik MS AS'yi, zaten 6 saniyede olup bitiyor her şey ADC için
  • Dün kaçarken hayatımı kurtardı. Flash falan attım baktım at gibi geliyolar. Aa youumu varmış. Bastım çok güzel oldu. Tabi alışmak lazım. Basmayı unutuyo insan
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Denedin mi hiç? Bir dene, beğenmezsen gel yorum yap işkembeden sallama. Fiyatına göre şu an Youmuu bir çok adc için harika bir item vermediği hiçbir şey yok, ArPen, AD, Crit, AS, MS...

Diyeceksin ki napayım 6 saniyelik MS AS'yi, zaten 6 saniyede olup bitiyor her şey ADC için

belki son item olarak çıkarım onun yerine lastwhisper çıkayım birde karayel oh mis daha fazla etkili olurum

• Teşekkurler iyi oldu ögrendigim .

• Hyperior kullanıcısına yanıt
    Olamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackpool_boy

Lane'de Leona gibi hard tank bir support varsa karşıda alınabilir.

laning sirasinda brutalizer mi alacak ilk olarak? bilgewater aldi diyelim ilk olarak, sonra brutalizeri tamamlayana kadar laning biter.bide ayakkabida var

• 4.10 ile Lucian,Vayne,twitch filan hepsine youmuu kasıyorlar ondan almıştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.