Şimdi Ara

Vay be sonunda yaşımız dedi 30

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Belki de 30 yıl sonra yokuz Zaman geçmiyor gibi gözüküyor ama bakınca 30 yıl nasıl geçti bilmiyorsun, en büyük üzüntüm ben öldükten sonra ölümsüzlüğün bulunması olur, ben ölmeden bulsalar bari şunu.

• İTÜinş kullanıcısına yanıt
    Ben 18 - 23 yaşlarını çok hareketli geçirdim, örneğin 20 yaşındayken 3,4 ülke geziyordum. İşte bu yaşlara kadar hiç yaşlanma hissetmedim ama sonra işlere ağırlık verince gezme tozma işleri rafa kalktı. İş hayatı stresli, 24,28 arasında saçlar seyrelmeye başladı 29 gibi de saçlarda hafiften beyazlar oluşmaya başladı. Maalesef tüm bunlar insana yaşlandığını hissettiriyor.

Kısaca mutluysan yaşlılık falan hissetmezsin ama stresli bir hayatın varsa 18 yaşında bile yaşlı hissedebilirsin.

Orijinalden alıntı: RyGzy

Ben 18 - 23 yaşlarını çok hareketli geçirdim, örneğin 20 yaşındayken 3,4 ülke geziyordum. İşte bu yaşlara kadar hiç yaşlanma hissetmedim ama sonra işlere ağırlık verince gezme tozma işleri rafa kalktı. İş hayatı stresli, 24,28 arasında saçlar seyrelmeye başladı 29 gibi de saçlarda hafiften beyazlar oluşmaya başladı. Maalesef tüm bunlar insana yaşlandığını hissettiriyor.

Kısaca mutluysan yaşlılık falan hissetmezsin ama stresli bir hayatın varsa 18 yaşında bile yaşlı hissedebilirsin.
    Vay be hocam çok iyimiş. Benim de öyle hedeflerim var ama ilk hedefimi gerçekleştiremediğim için paso erteliyorum. Yaşınız geç değil hocam yine gezersiniz.

• En verimli yıllarındasın kardeşim, yaşlı ayaklarına girme, bu devirde ortayaş bile denmiyor 30’a

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 35 e gelmeden sen yaşlı sayılmazsın ..
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.