Şase ucunda boya var dediler. Alırkende demişlerdi. Bedava derken 15 gündür 420k da ilanda arayan soran olmadı. Sürekli boş muhabbetler... Uygun verdim belki ama bedava değil bence.. |
Vavacars-Arabam.com-Otoplus-Otokoç-Carvak Güncel Satış Teklifleri 2022 (8. sayfa)
-
-
3-5 pek önemli değil. İçinize sindiyse hayırlı uğurlu olsun.
-
Teşekkürler
-
trinksat 329.800 ön teklif verdiği araca 325 net teklif etti
araç verilmedi
2013 makyajlı kasa duster laureate look paket 108 bin km hatasız.
fiyat düşürmek için buldukları hata arka lastiklerin üretim tarihi ön lastiklerle tutmuyormuş :)
-
hocam sanırım gene en iyisi vavacars bunların içinden
-
vavacars ın teklifi 309 bindi. expertize götürmedim.
carvak ta 329 bin ön teklif. experi uzakta diye götürmedim.
-
Hocam 329 yerine 325 vermiş. 4 bin için mi vermedin. Vavacarsa falan göre de yüksek yazmışsın. Piyasa zaten durgun satma niyetin varsa düşünme bence.
-
Fırtına öncesi sessizlik sanırım bu?? El fatih'a
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Takip
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kasım sonunda 2014 model Fiesta 1.0 Titanium Otomatik 85 bin km.'deki aracımı otoplus'a verip (338 bin TL),
2020 model Peugeot 308 Style Tech 1.2 Otomatik 40 bin km aldım (527 bin TL).
Ön teklif gelmemişti Fiesta için, 308e ikna olduğum için çok kafa yormadan sattım açıkçası.
Hem satış hem de alış sürecinden de memnun kaldım.
-
Çizikten 15k kırıyorsa, benim kaput değişik arabanın fiyatının yarısını düşerler o zaman
-
412000 ön teklif aldığım hatasız boyasız aracıma eksper sonucu 365 bin teklif edildi. Araç 2012 Hyundai ix35.
-
Arkadaşlar son zamanlarda teklif alan oldu mu?
2021 hatasız 40binde Megane 1.3 EDC Joy için Vavacars 523000 teklif verdi.
Arabam.com fiyat vermedi.
Başka bir araç takasinda 540 verildi.
Piyasası kaçsa orada degerlendirilecek.
Eksper yaptırıp nihayi teklif aldınız mı? Son durum ne?
Hayır sahibindene ilan verilecek
Online olarak bu rakamları biz de görebiliyoruz, önemli olan gidip canlı keş para ne kadar veriyorlar? Ne kadar fiyat kırıyorlar vs.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Letgo Astra K dizel otomatik araca 548 ön teklife verdi. Ekspertiz sonrası 500 verildi.
Kendim 560a anlaştım, yarın devri verecem inşallah
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hepsinin taktiği bu sanırım, ön teklifi olabildiğince yüksek tutup bir şekilde müşteriyi ekspere getirelim orada nasıl olsa bahane bulup %10 fiyat kırarız.
özellikle letgo berbat bu konuda, geçtiğimiz yıl pendikteki bayilerinde ekspertiz yaptım arabamın 2 parçası boyalı olmasına rağmen tek parça boya var diyor adam. hocam yanlışlık var 2 parça boyalı dedim, gidip boya ölçüm cihazıyla tekrar baktı "aa doğruymuş 2 parça boyalıymış ya" diyor😂
araba full servis bakımlıydı sadece 1-2 gamzesi vardı ona rağmen ölü fiyatının daha da altını vermişlerdi o gün.
-
kendi tezimi kanıtlamış oldum.
letgo dün aracıma 334.650tl teklif verdi (2016 makyajlı kasa clio joy 1.5 dci manuel), bugüne randevu aldım gittim eksperden çıktım 1 saat sonra aradılar 310 bin teklif ettiler.
aracımda da sadece arka 2 çamurluk boyalı (biri lokal), birde yaşı gereği birkaç ufak çizik vs var. aracın hızlı satar fiyatı 330 bin tl falan onları da anlayabiliyorum ama ön teklifi bu kadar yüksek tutmanın manası da yok. 310 vereceğin arabayı 320den çağır max.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X