Yanlışım varsa düzeltin; realmler arası (cross-realm) raid yapılambilmekte an itibari ile. Bunu dayanak noktası alarak şöyle bir yardımda bulunmanızı rica ediyorum. Konu şu: Frostmane-Ally tarfında oynuyorum. Transmog. için lazım olan bazı eşyaları bulabileceğim tek yer Vault of Archavon'daki bosslar. Frostmane'de de Wintergraspa katılan Ally yok; fakat sürekli birkaç Horde oluyor, haliyle de tek başıma pek bir şey yapamıyorum.
Ricama gelirsek; Ally. olarak Wintergrasp'a hakim birisi, beni raide girebilmem için raid rakımına davet edebilir mi?
Edebilecek birisi olursa, id ve zaman meselesini konuşuruz.
quote:
Orijinalden alıntı: shruikan
Yanlışım varsa düzeltin; realmler arası (cross-realm) raid yapılambilmekte an itibari ile. Bunu dayanak noktası alarak şöyle bir yardımda bulunmanızı rica ediyorum. Konu şu: Frostmane-Ally tarfında oynuyorum. Transmog. için lazım olan bazı eşyaları bulabileceğim tek yer Vault of Archavon'daki bosslar. Frostmane'de de Wintergraspa katılan Ally yok; fakat sürekli birkaç Horde oluyor, haliyle de tek başıma pek bir şey yapamıyorum.
Ricama gelirsek; Ally. olarak Wintergrasp'a hakim birisi, beni raide girebilmem için raid rakımına davet edebilir mi?
Edebilecek birisi olursa, id ve zaman meselesini konuşuruz.
Eski raidlere girmek icin raid gruba ihtiyacin yok.
Ayrica sadece VOA dan dusen bir item mount disinda hic olmadi hangi item i diyorsun merak ettim? PvP diyorsan honorla alabiliyorsun eskileri. Yok PvE diyorsan onlarda baska raidlerden dusuyor zaten sadece VoA dan degil.
Arkadaş Frostmane'de Wintergrapsın horde elinde olduğun dolayı yardım istiyor sanırım.
Frostmane'de oynuyorum hocam, bir zaman belirleyelim yapalım , ben de VOA ya girmek istiyordum. "Tortu" oyun içinde denk gelirsen konuşuruz.
quote:
Orijinalden alıntı: M@hFeL
Ayrica sadece VOA dan dusen bir item mount disinda hic olmadi hangi item i diyorsun merak ettim? PvP diyorsan honorla alabiliyorsun eskileri. Yok PvE diyorsan onlarda baska raidlerden dusuyor zaten sadece VoA dan degil.
Sezon 6 ayakkabı ve kemeri VoA harici nereden bulabileceğimi söyle o zaman, duacın olayım.
quote:
Orijinalden alıntı: shruikan
quote:
Orijinalden alıntı: M@hFeL
Sezon 6 ayakkabı ve kemeri VoA harici nereden bulabileceğimi söyle o zaman, duacın olayım.
Trasnmorg u nedense sadece 5 parca set ile yapiliyor gibi dusundum . Kemer ve ayakkabi da lazim haklisin.
Ama yinede wowheadden ayni gorunumlu baska item bulabilirsin set e uyacak yani tek cozum VoA olmayabilir.
birde bu vault of archavondaki boss şunu at deyince atıyormu :) bence en az 5 kere girmen gerekecek..
Ne bileyim atar mı atmaz mı? Çıkana kadar artık...