Şimdi Ara

Vatanını çok seven LGBT abimiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• D.Gallinari kullanıcısına yanıt
    Sabah kalkıp "ben bundan böyle eşcinsel olayım" diye organizmanın yazılımına format çekemiyoruz. Yok öyle bir dünya. Öyleysen öylesin. Değilsen değil. Ha, bu benim için bireysel özgürlük konusudur. Kimin kimle öpüştüğü de umrumda değil.

• Lbgt lileri sevmiyorum ama saygı duyuyorum onların seçimi ve çok zor bir seçim. Toplum tarafından dışlanacaklarını bile bile bu yolu seçiyorlar büyük cesaret.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 16 Haziran 2016; 0:58:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahsi düşüncemdir, sevmem hatta nefret ederim gay'lerden.
    Ama asla bir insanın cinsel tercihine-yaşam tarzına laf etmek haddim değildir. Hiç kimsenin haddi değildir.

Eğer yaşam tarzına laf edilecek biri varsa onlarda kendini araplaştıran Türk'lerdir. (Ülkenin çoğunluğu yani)
  • quote:

Orijinalden alıntı: baymühendis

Sabah kalkıp "ben bundan böyle eşcinsel olayım" diye organizmanın yazılımına format çekemiyoruz. Yok öyle bir dünya. Öyleysen öylesin. Değilsen değil. Ha, bu benim için bireysel özgürlük konusudur. Kimin kimle öpüştüğü de umrumda değil.

Ya hocam olay kişisel değil, sizin lgbt yi sevmeniz yada benim sevmemem değil olay.
    Bu insanlar geçen sene de ramazan vaktine denk getirip çıplak gezip, öpüştüler sokaklarda.
    İlk sorum, bu olay (çıplak gezip ramazan günü sokakta öpüşme) sokaktan geçen diğer vatandaşların özgürlüklerine aykırı değil midir? Ayrıca özgürlüğünüz başkasının özgürlüğünün başladığı yere kadardır diye bir söz var, bunu da göz önünde bulundurup cevaplarsanız sevinirim.
    Bir diğer husus, ülkemizdeki özgürlükçü kesimin hangi siyasi kesim olduğu az çok belli, daha çok sol görüşlü ve sosyalist insanlar özgürlük kavramını kullanıyor, ama bunu yaparken bir çok şeyi göz ardı etmeleri yada görmezden gelmeleri beni cidden güldürüyor. Başörtülü insanlar Üniversitelere alınmazken, devlet kurumlarında namaz kılanlar işten atılıp fişlenirken, askeriye de namaz kılmak yasaklanırken, veyahut milyonlarca İNSANIN (arap olsun Türkmen olsun kürt olsun yezidi olsun hiç farketmez, sonuçta insan) yaşam hakkı elinden alınırken bu özgürlükçü (!) kesimin sessiz kalması ilginç değil mi?
    Kavramların içi o kadar boş ki, işlerine gelince kullanıyorlar, gelmeyince akıllarına gelmiyor özgürlük.
    Şimdi size ikinci soruyu soruyorum, yaşama hakkı elinden alınan, özgürlüğü elinden alınan milletler varken, daha güncel sorunlarımız varken ortalıkta olmayan özgürlükçülerimiz lgbt olayında neden bu kadar ortaya çıkıyor?
    Size zahmet bunu da açıklarsanız sevinirim.
    Tekrardan söyleyeyim olay kişisel değil, tarafsal. Sizin lgbt yi sevmeniz beni ilgilendirmiyor, bana birşey de kaybettirmiyor. Ama bu kişisel özgürlük konusu kafamı kurcalıyor.
    Teşekkürler iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.Gallinari -- 16 Haziran 2016; 1:36:49 >

• of yine çomar argumanları baslamıs ÖNÜMÜZDE OPUSUYORLAR GÖRMEME ÖZGÜRLÜMÜZ QQ
    Koskoca adam ilkokul ögrendiği terim tanımı üzerinden argüman üretiyor ya şaka gibi ülke
  • Bunlar yüzünden bir gün helak olacağız hadi hayırlısı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.Gallinari

quote:

Ya hocam olay kişisel değil, sizin lgbt yi sevmeniz yada benim sevmemem değil olay.
    Bu insanlar geçen sene de ramazan vaktine denk getirip çıplak gezip, öpüştüler sokaklarda.
    İlk sorum, bu olay (çıplak gezip ramazan günü sokakta öpüşme) sokaktan geçen diğer vatandaşların özgürlüklerine aykırı değil midir? Ayrıca özgürlüğünüz başkasının özgürlüğünün başladığı yere kadardır diye bir söz var, bunu da göz önünde bulundurup cevaplarsanız sevinirim.
    Bir diğer husus, ülkemizdeki özgürlükçü kesimin hangi siyasi kesim olduğu az çok belli, daha çok sol görüşlü ve sosyalist insanlar özgürlük kavramını kullanıyor, ama bunu yaparken bir çok şeyi göz ardı etmeleri yada görmezden gelmeleri beni cidden güldürüyor. Başörtülü insanlar Üniversitelere alınmazken, devlet kurumlarında namaz kılanlar işten atılıp fişlenirken, askeriye de namaz kılmak yasaklanırken, veyahut milyonlarca İNSANIN (arap olsun Türkmen olsun kürt olsun yezidi olsun hiç farketmez, sonuçta insan) yaşam hakkı elinden alınırken bu özgürlükçü (!) kesimin sessiz kalması ilginç değil mi?
    Kavramların içi o kadar boş ki, işlerine gelince kullanıyorlar, gelmeyince akıllarına gelmiyor özgürlük.
    Şimdi size ikinci soruyu soruyorum, yaşama hakkı elinden alınan, özgürlüğü elinden alınan milletler varken, daha güncel sorunlarımız varken ortalıkta olmayan özgürlükçülerimiz lgbt olayında neden bu kadar ortaya çıkıyor?
    Tekrardan söyleyeyim olay kişisel değil, tarafsal. Sizin lgbt yi sevmeniz beni ilgilendirmiyor, bana birşey de kaybettirmiyor. Ama bu kişisel özgürlük konusu kafamı kurcalıyor.
    Teşekkürler iyi forumlar

En az senin sokakta nefes alabilme hakkın kadar başkalarının da öpüşme hakkı var.

Son cümleniz "kafamı kurcalıyor" . Düşünceleriniz böyle olduğu sürece kafanız rahat etmeyecek çünkü hastalıklı düşüncelere sahipsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: C2H5OH

quote:

Orijinalden alıntı: D.Gallinari

quote:

Teşekkürler iyi forumlar

En az senin sokakta nefes alabilme hakkın kadar başkalarının da öpüşme hakkı var.

Son cümleniz "kafamı kurcalıyor" . Düşünceleriniz böyle olduğu sürece kafanız rahat etmeyecek çünkü hastalıklı düşüncelere sahipsiniz.

Hocam Allah aşkına sokakta nefes almakla iki erkeğin öpüşmeyi aynı şey mi?
    Benim nefes almam kimseyi rahatsız etmeyebilir ama iki erkeğin öpüşmesi birilerini mutlaka rahatsız eder.
    Şöyle düşünün, İstiklal caddesinde son ses bir müzik dinleyerek yürüyorsunuz, bu insanlarda bir rahatsızlık uyandırır, ve rahatsız eder. Öpüşmek de aynı şey işte.
    Bu mantıktan bakarsanız kimin kafasının ağrıması gerektiğini bulursunuz hocam.

• Sorun insanların eş cinsel olması değil. Sorun bu eş cinselliğini reklam yapması. Yeni neslin aklını çeliyorlar. Doğada iki cins vardır ve geri kalanı hatadır, yanlışlıktır, hastalıktır.
  • Hastalıktır ve düzeltilebilir. Ama bunlar normalleştiriyor ve düzeltilebilse bile herkes eşcinsel olmaya yöneliyor.

• t0xicKEBAB T kullanıcısına yanıt
    Beni en büyük hayal kırıklığına uğratan eş cinsellik bir psikolojik hastalık kategorisindeyken, sırf onları normalleştirmek ve daha fazla reklam yapmalarını sağlamak için hastalık kategorisinden çıkarıldı. Bunu sözde bilim adamları söylüyor. Bunları duymak benim bilime karşı olan güvenimi azalttı. Demek ki bilimsel gerçekler çıkarlara göre değiştirilebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63DBB8E76 -- 16 Haziran 2016; 2:10:52 >
  • Ben dindar değilim ama dedikleriniz ve benim gördüklerim ve tecrübe edindiklerim doğrultusunda şunu diyebilirim.

Bilimi parayla değiştirirsiniz. Dini parayla değiştiremezsiniz. Bu yüzden dine güvenmek en mantıklısıdır.

• t0xicKEBAB T kullanıcısına yanıt
    Troll müsün?
    Din değişmez diyorsun, hani Hristiyanlık ve Yahudilik değişmişti?

• adnan mersedes A kullanıcısına yanıt
    Dini parayla değiştiremezsiniz dedim. Siz hristiyanlığı para ile mi değiştirdiniz ? Okuduğunuzu anlayın öyle tartışalım beyefendi.

• İnsanların tercihlerini yargilamadigimiz zaman belki gelişmeye başlarız.

• Gün geçtikçe ülkemizin insanlarındaki nefret daha da artıyor. Toplum kutuplaşıyor.

Hepimiz bu ülkede farklı kişiliklerde, farklı özelliklerde gözlerimizi açıyoruz. Hiç kimse duygularını,yönelimlerini kendi seçemiyor. Bunlar içimizden gelen hisler..

Neden bunu anlayıp birbirimizi sevmeye çalışmıyoruz? Sevmeyi geçtim saygı bile göstermeyip nefret kusan insanlar var. Çok yazık..
  • Kimse toplumda assalanmayi istemez kimsede hadi ben escinsel olim deyip olamaz...modada sinemada sanatta herseyde escinseller cok yetenekli ...bence hastalik olan homofobikliktir nefret eden kufur eden hakaret eden insanlarin iclerinde bastirilmis escinsellik yatiyordur..yalan dunya herkes istediği gibi ozgurce kalp kirmadan yasamali bence

• Beyler diğer ülkelerde durum nasıldır bilmem ama kendi adıma göre konuşacaksam kızıl,sarışın işte mavi gözlü (herkesin zevki farklıdır.) bir kız arkadaşım içinse yerini konuşmasını bilen bilmem kaç boyunda poslu sixpackli erkekler oldukça bu homo olayı çok saçma geliyor aklım almıyor açıkçası kimsenin nerde ne yaptığı hiç beni ilgilendirmez ama ülkemizde lgbt vb oluşumların siyasi çıkar dışında bir şey için kullanılamayacaklarını düşünüyorum zamanı gelince onlarla da işi bitecek
  • Eşcinsellik hastalık değil yönelimdir.Kendimden biliyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.