Bildirim
Vatandaşlığımızı Satabiliyor Muyuz ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bi amerikalıyla değiş tokus yaptırsalar para karşılığında uçarak giderim o ülkeye vatandaşlık umrumda değil sonuçta orda yaşayanlar hayvan değil onlar da insan burda yapılan eşitsizlik adaletsizlik orda da yapılıyo burdaki geçim sıkıntısını orda lüks manzaralarda nefes alırken yaşamayı tercih ederdim -
Amerikalı neden takas yapsınquote:
Orijinalden alıntı: Nicki MinajLele Pons
bi amerikalıyla değiş tokus yaptırsalar para karşılığında uçarak giderim o ülkeye vatandaşlık umrumda değil sonuçta orda yaşayanlar hayvan değil onlar da insan burda yapılan eşitsizlik adaletsizlik orda da yapılıyo burdaki geçim sıkıntısını orda lüks manzaralarda nefes alırken yaşamayı tercih ederdim
Amerikalı için bir ev parası zaten Türkiye vatandaşlığı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
amerika'da yaşayan siyahilere ayrımcılık yapıyolar insan yerine bile koymuyolar protesto başlatıyolar ben beyaz tenli biri olarak ve Amerika'yı seven biri olarak şahsen takas yapılsın isterdim adam ülkesini brezilyayı - portekizi bırakıp Türkiye'ye saat satmaya geliyo keşke öyle bişey olsa Türkiye de yıllarca çalışıp alamayacağın evi orda bi kaç ay bile sürmeden alabiliyosun düzgün bi işe girip ne güzel
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X