Şimdi Ara

Vatandaşlığımızı Satabiliyor Muyuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bi amerikalıyla değiş tokus yaptırsalar para karşılığında uçarak giderim o ülkeye vatandaşlık umrumda değil sonuçta orda yaşayanlar hayvan değil onlar da insan burda yapılan eşitsizlik adaletsizlik orda da yapılıyo burdaki geçim sıkıntısını orda lüks manzaralarda nefes alırken yaşamayı tercih ederdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicki MinajLele Pons

bi amerikalıyla değiş tokus yaptırsalar para karşılığında uçarak giderim o ülkeye vatandaşlık umrumda değil sonuçta orda yaşayanlar hayvan değil onlar da insan burda yapılan eşitsizlik adaletsizlik orda da yapılıyo burdaki geçim sıkıntısını orda lüks manzaralarda nefes alırken yaşamayı tercih ederdim
    Amerikalı neden takas yapsın

Amerikalı için bir ev parası zaten Türkiye vatandaşlığı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amerika'da yaşayan siyahilere ayrımcılık yapıyolar insan yerine bile koymuyolar protesto başlatıyolar ben beyaz tenli biri olarak ve Amerika'yı seven biri olarak şahsen takas yapılsın isterdim adam ülkesini brezilyayı - portekizi bırakıp Türkiye'ye saat satmaya geliyo keşke öyle bişey olsa Türkiye de yıllarca çalışıp alamayacağın evi orda bi kaç ay bile sürmeden alabiliyosun düzgün bi işe girip ne güzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.