Şimdi Ara

Vatandan toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugünkü vatan indiriminden yararlanarak bir sistem topladım. Fakat işletim sistemi almadım evde windows 7 cd si olduğu için şimdi kasam gelince cd yi kurmakta problem yaşar mıyım? Birde vatanda bilgisayarı kuran ekip iyi midir? heyecanımı lütfen maruz görün

• Bende bayramdan sonra yasayacam ayni heyecani daha oncede vatandan sistem parcalari almistim ama ben topladim. Vatanin teknik serviside ben kadar vardir artik hem test edip denemis olurlar. Bu arada maruz degil mazur gorun olucak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: WalkmaN

Bende bayramdan sonra yasayacam ayni heyecani daha oncede vatandan sistem parcalari almistim ama ben topladim. Vatanin teknik serviside ben kadar vardir artik hem test edip denemis olurlar. Bu arada maruz degil mazur gorun olucak :)

Kusura bakma dil sürçmesi :D Merak ettiğim şey windows nasıl kuracağım :D Acaba windows kurduktan sonra internete falan nasıl gireceğim otomatik olarak tarayıcı yükler mi?
  • Windows 7 yuklerseniz ethernet karti driverini kendisi yukleyecektir. Windows u yuklemeyi biliyorsunuzdur umarim.

Edit. Bilmiyormussunuz yeni fark ettim :)

Yapman gereken google win 7 format yazman gerisi sana kalmis :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalkmaN -- 30 Ekim 2011; 0:35:40 >
  • quote:

Windows 7 yuklerseniz ethernet karti driverini kendisi yukleyecektir. Windows u yuklemeyi biliyorsunuzdur umarim.

@WalkmaN

ben bı zamanlar acemiydim googldan baktım 10 dakka dıkkatlı okudum kendım kurdum zaten mousla kuruosun napıcagını kurulum sana kendı soyluo driver kurmak gibi basit next de geç
  • quote:

Windows 7 yuklerseniz ethernet karti driverini kendisi yukleyecektir. Windows u yuklemeyi biliyorsunuzdur umarim.

Hocam sagolasin bios cd boot yapmayı falan ogrendım :D Fakat yüklerken nexte falan basmak için gerekli olan mouse kablosuz onu nasıl kuRacağım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhtesemgitlan

quote:

Hocam sagolasin bios cd boot yapmayı falan ogrendım :D Fakat yüklerken nexte falan basmak için gerekli olan mouse kablosuz onu nasıl kuRacağım?

Wındows cd sıni cd rw takın ve bilgisayara reset atın başlangıçta size herangi bir tuşa basın diyicek eger oyle bir sey demeden geciyorsa tekrar res atın ve f8 veya f11 deyin ve çıkan menuden cd ile ilglı olan bölümü secin yuklenmeye baslıyacaktır sisteminiz.. Mouse hıc gerek olmuyor klavye ile rahatlıkla işinizi görüyorsunuz :)

Dipçik: Biraz geç cevap verdim kusura bakmayın ^^

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasa toplama
    geçen yıl açıldı
    Toplama PC 2000TL
    10 yıl önce açıldı
    PC Toplama
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Wındows cd sıni cd rw takın ve bilgisayara reset atın başlangıçta size herangi bir tuşa basın diyicek eger oyle bir sey demeden geciyorsa tekrar res atın ve f8 veya f11 deyin ve çıkan menuden cd ile ilglı olan bölümü secin yuklenmeye baslıyacaktır sisteminiz.. Mouse hıc gerek olmuyor klavye ile rahatlıkla işinizi görüyorsunuz :)

Dipçik: Biraz geç cevap verdim kusura bakmayın ^^

Geçti bitti gitti yinede çok sağolun

• quote:

Arkadaşlar bugünkü vatan indiriminden yararlanarak bir sistem topladım. Fakat işletim sistemi almadım evde windows 7 cd si olduğu için şimdi kasam gelince cd yi kurmakta problem yaşar mıyım? Birde vatanda bilgisayarı kuran ekip iyi midir? heyecanımı lütfen maruz görün

Sakıncası yoksa topladığın sistemi de yazar mısın? Ben de topluyorum da bu aralar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dmc17

quote:

Arkadaşlar bugünkü vatan indiriminden yararlanarak bir sistem topladım. Fakat işletim sistemi almadım evde windows 7 cd si olduğu için şimdi kasam gelince cd yi kurmakta problem yaşar mıyım? Birde vatanda bilgisayarı kuran ekip iyi midir? heyecanımı lütfen maruz görün

Sakıncası yoksa topladığın sistemi de yazar mısın? Ben de topluyorum da bu aralar.

ne sakıncası yahu
    işlemci: i5 2500k
    anakart: msı p67a-GD65 (B3)
    ekran kartı: asus directcuII 6970 2GB
    ram: gskill ripjawx 4gb (2x2) 1600mhz
    kasa: cooler master rc690 650watt

• eyw
  • Vatan kasayı toplamazki? Parçaları siz toplayacaksınız. Kasa toplama işini teknobiyotik, nova gibi uzman firmalar yapıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkfable

Vatan kasayı toplamazki? Parçaları siz toplayacaksınız. Kasa toplama işini teknobiyotik, nova gibi uzman firmalar yapıyor...

harbiden mi ? adamlar bilgisayarcıyım diye geçiniyor o zaman...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dmc17

quote:

ne sakıncası yahu
    işlemci: i5 2500k
    anakart: msı p67a-GD65 (B3)
    ekran kartı: asus directcuII 6970 2GB
    ram: gskill ripjawx 4gb (2x2) 1600mhz
    kasa: cooler master rc690 650watt

gerçekten güzel makine olmuş, o parçaları toplayan ellerine sağlık

• quote:

Orijinalden alıntı: arcadia92

quote:

Vatan kasayı toplamazki? Parçaları siz toplayacaksınız. Kasa toplama işini teknobiyotik, nova gibi uzman firmalar yapıyor...

Şuan teknobiyotikte %20 indirim var. Oradan alırsanız toplayıp testini yapıp gönderirler sisteminizi...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arcadia92

quote:

Şuan teknobiyotikte %20 indirim var. Oradan alırsanız toplayıp testini yapıp gönderirler sisteminizi...

evet işte o güzel ama yalova'dayım sıkıntı orada. kargoda falan sıkıntı yaşamayız değil mi ? + gold var yalova'da oranın da teknik servisi batık (gerçi kendim de toplarım) yani...

• Yanlış bilgilendirme yapmayın vatan ücretsiz topluyor.
  • quote:

Yanlış bilgilendirme yapmayın vatan ücretsiz topluyor.

Peki öyleyse ispatlayın... Bu firmalar sitelerine kocaman Sistemleriniz toplanır ve test edilir diye yazıyor. Vatan'da ben öyle bir yazı göremedim...

Ayrıca Vatan'ın müşteri hizmetleri berbattır. Parçaları çok geç yollarlar. Bozuk çıktığında al başına bela aylarca uğraştırırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkfable -- 5 Kasım 2011; 21:41:20 >
  • quote:

tavsiyem ki konudaki en faydali tavsiye olacak sanirim vatandan sunu rica et;

Bilgisayarima win7 ultimate trial kurar misiniz? evimde cd key var girecem seklinde bir diyalog kurmandir.

hayir derlerse yok onlar parali vs derlerse kibarca bilgisayarina 5.5 milyar verdigini hatirlat(sahsen oyle yapmistim)akabinde suratina bir gulucuk kondur.

gene de hayir derlerse teknobiyotik diye bir site varmis ordan alicam diye feyk ver.

konunun buraya kadar gelecegini sanmiyorum win7 trial kurar misiniz demen yeterli olur sanirim

• quote:

quote:

Yanlış bilgilendirme yapmayın vatan ücretsiz topluyor.

Peki öyleyse ispatlayın... Bu firmalar sitelerine kocaman Sistemleriniz toplanır ve test edilir diye yazıyor. Vatan'da ben öyle bir yazı göremedim...

Ayrıca Vatan'ın müşteri hizmetleri berbattır. Parçaları çok geç yollarlar. Bozuk çıktığında al başına bela aylarca uğraştırırlar.

sizi teknobiyotikten yolladilar galiba?

bir harddiskimi sorunsuz 2 haftada yenisiyle degistirdiler ki bu zaten gorevleri soru sormadan aldilar.

iki ilk once gtx580 frozr 2 aldim begenmedim degistirdiler lightning aldim onu da begenmeyince 590 getirttiler depolarindan.bu islemler sirasinda bir soru dahi sormadilar

uc toplama islemi ust katta bedava yapiliyor bilgisayariniz ister 8000 ister 300 lira olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.