-Arkadaşlar hızları zaten belli ortalama 500 hız için bişey demicem, -Boyutuda önemli değil 60gb yeter, -Stabil olmasını istiyorum -Uzun ömürlü olmasını istiyorum
öğrendiğim kadarıyla benim kriterime sandforce kontrolcülü ssdler uygun değil, bana vatancomputerden ne önerirsiniz? hangi markanın hangi serisi??
Senkron yongalı f/p oranı yüksek olan Sandsik'i öneririm 210 TL
ssd konusunda net vertex4 derim 2 hafta önce vertex3 aldım verdiği mavi ekranlar stabilite sorunları sebebiyle iade ettim ve vertex 4 aldım şimdi makine akıyor aralarında stabilite konusunda ciddi vark var sandforce kontrolculerinin bence bir stabilite problemi var tabi hercihaz için aynı şeyi söylemek doğru olmaz ama bence ssd de vertex 4 cok ciddi birşey olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: savage81
ssd konusunda net vertex4 derim 2 hafta önce vertex3 aldım verdiği mavi ekranlar stabilite sorunları sebebiyle iade ettim ve vertex 4 aldım şimdi makine akıyor aralarında stabilite konusunda ciddi vark var sandforce kontrolculerinin bence bir stabilite problemi var tabi hercihaz için aynı şeyi söylemek doğru olmaz ama bence ssd de vertex 4 cok ciddi birşey olmuş
vertex4 sandforce değilmi?
bana sorun çıkarmaması çok önemli stabil olsun istiyorum acaba alttakilerden hangisini seçmeliyim? bunların hepsi sandforce kontrolcülü mü?
Intel olan en stabili denebilir çünkü sandforce kullanmıyor. Sandisk Sandforce kullanıyor ama çok ucuza satılıyor ve forumdaki kullanıcıları henüz sorun bildirmedi. Corsair GT serisi de Sandforce kullanıyor iyi bir performansı var ama biraz pahalıya geliyor o yüzden Sandisk yada Intel tercih edilir bu fiyatlara.
Ben team kullanıyorum sorunum yok ama sandiskinde fiyatı güzel alabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Quattro_tr
quote:
Orijinalden alıntı: makavel1
bana sorun çıkarmaması çok önemli stabil olsun istiyorum acaba alttakilerden hangisini seçmeliyim? bunların hepsi sandforce kontrolcülü mü?
Intel olan en stabili denebilir çünkü sandforce kullanmıyor. Sandisk Sandforce kullanıyor ama çok ucuza satılıyor ve forumdaki kullanıcıları henüz sorun bildirmedi. Corsair GT serisi de Sandforce kullanıyor iyi bir performansı var ama biraz pahalıya geliyor o yüzden Sandisk yada Intel tercih edilir bu fiyatlara.
teşekkür ederim sanırım hepsi alınabilir
sanırım intel seçicem çünkü hızları diğerlerinden aşşagı kalır bi fark yok fiyatıda fazla farklı değil
Dün akşam bunu kliksa'dan 148 liraya aldım. Kargo ücretsiz. Yollarsa tabi. Sistem hatası falan diyorlar.
Merhaba Quattro_tr
makavel1'in verdiği Vatan linkindeki Intel SSD, 330 serisidir. Bu serinin kontrolcüsünün SandForce olmadığına emin misiniz
quote:
Orijinalden alıntı: Solid State Disk
quote:
Orijinalden alıntı: Quattro_tr
quote:
Orijinalden alıntı: makavel1
Merhaba Quattro_tr
makavel1'in verdiği Vatan linkindeki Intel SSD, 330 serisidir. Bu serinin kontrolcüsünün SandForce olmadığına emin misiniz
330 serisi SandForce kullanıyormuş. Ben bu detayı bilmeden ezbere yazmışım. Düzelttiğiniz için teşekkür ediyorum.
teşekkür ederim daha yeni ürün gelmezse veya stoga girmezse sandisk 120 alıcam