Şimdi Ara

vatanda PANASONIC TX-P50U10E Plazma 2160 tl kaçmaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.989
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/panasonic-tx-p50u10e-full-hd-127-cm-plazma-tv,-1920x1080,-2.000.000:1-kontrast,-400-hz,-2xhdmi/productdetails.aspx?I_ID=42289 arkadaşlar alacak olanlar için iyi bir fırsat daha önce 2500 tl civarı idi.ayrıca diğer panasonic plazmalarda da ciddi indirim var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustekin77 -- 6 Mart 2010; 12:55:39 >

• Güzel şimdi fiyat daha iyi olmuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa1248 -- 6 Mart 2010; 20:19:15 >
  • evet ama oradaki 2500 civarı diye biliyorum öyleyse silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustekin77 -- 6 Mart 2010; 12:14:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustekin77

http://www.vatanbilgisayar.com/panasonic-tx-p50u10e-full-hd-127-cm-plazma-tv,-1920x1080,-2.000.000:1-kontrast,-400-hz,-2xhdmi/productdetails.aspx?I_ID=42289 arkadaşlar alacak olanlar için iyi bir fırsat daha önce 2500 tl civarı idi.

Dostum sayende ne zamandır takip ettim 42g15 i 1863 TL ye satın aldım, sağolsın.

• Bu plazma güzele benziyor.Uyduyla sd yayında nasıl bir performans verir acaba?Bildiğim kadarıyla sd yayında plazma lcd den daha güzel sonuç veriyor.Ama bu kadar büyük ekranda nasıl olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Bu plazma güzele benziyor.Uyduyla sd yayında nasıl bir performans verir acaba?Bildiğim kadarıyla sd yayında plazma lcd den daha güzel sonuç veriyor.Ama bu kadar büyük ekranda nasıl olur?

Tek cümle ile " Harika Olur."
  • 15-20 gün daha bekleyemedik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Stokta kalmamış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serbay_ozturk

Stokta kalmamış...

Aramak lazım
    Mağazada olabiliyor
    Demin aradım Bostancı' da var. Ama bu fiyata WorldCard' a 5 taksit olabiliyor.
    12 taksitli WorldCard fiyatı 2.212TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 6 Mart 2010; 15:44:32 >
  • Biraz önce Topkapı Vatan'dan geldim.2160 TL ye 5 taksitle bu televizyonu aldım.Stokta 1 adet daha bulunuyordu,bir de benim 1 saat incelediğim teşhir var.Avcılar Vatan'da ise sadece 1 adet teşhir ürünü varmış.Televizyonu p.tesi günü getirip kuracaklar.Bakalım tüplüden sonra nasıl gelecek?
  • ayın altısında 2.160a düştüğünü öğrenir öğrenmez internet satışla stok ayırttım akşamında incelemeye gittim. benimle beraber orta yaş üstü bi amcada benden fikir edinerek ürünü alıverdi.. topkapı stokta 1 kalmıştı.. bostancıda 5 stok gorunuyprdu 6sı akşamı.. yani topu topu bu fiyattan yaklaşık kalan 10 stoğunu tukettı vatan..
    kargo yarın çarşambaya kurulum bekliom.. bakalım nolcek.. olmadı 7 gün içerisinde koşulsuz iade hakkımız saklı dimi ama
  • Benim televizyon dün geldi.Doğrusu normal uydu ve kablolu yayında bu kadar güzel performans vereceğini düşünmüyordum.Ekran çok büyük olmasına rağmen ne karelenme var ne de çamur gibi görüntü.Laptopla da hdmi üzerinden mkv film izledim.O da güzel oldu.Ancak lcd gibi ayrıntılar çok keskin değil.
    Sonuç olarak şöyle diyebilirim:Plazma,tüplü tv ile lcd arasında bir görüntü veriyor.Sd uydu ve kablo tv için ideal.Hd yayın için lcd nin biraz altında ama aralarında belirgin fark yok.Ben zaten lcd nin doğal olmayan mat görüntüsünü sevmiyordum.Bu televizyon benim için doğru seçim oldu diyebilirim.
  • 400 hz olayi nedir peki arkadaslar yani yakinda cikacak olan 240 hz tv ler gibi 3 boyutlu filmleri izleme imkanimiz olur mu bu tv ile?
  • Aslında tv 100hz ama üzerinde 400hz sfd intelligent frame creation pro+sub field drive yazıyor.Ne işe yaradığını ise doğrusu bilemiyorum.Kitapçığında da bu konu ile ilgili bir bölüm bulamadım.2.000.000:1 dinamik kontrast gibi aslında var olmayan bir özelliğin varmış gibi gösterilmesinden ibaret olduğunu düşünüyorum.Yeni serilerde bu 600hz olmuş.
    3d görüntü için yeni cihazların çıkacağını duymuştum.
    Panasonic Viera TX-P50VT20E bu serilerden olabilir sanırım.
    quote:

Orijinalden alıntı: FERROKROM

400 hz olayi nedir peki arkadaslar yani yakinda cikacak olan 240 hz tv ler gibi 3 boyutlu filmleri izleme imkanimiz olur mu bu tv ile?

Edit:Bu konu ile ilgili >>BURADA<< bir şeyler konuşulmuş.Ancak hala ne olduğunu tam anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blof -- 9 Mart 2010; 11:03:18 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.