Şimdi Ara

Vatanbilgisayar ve Ekran kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 yıl önce vatanbilgisayar'dan aldığım ekran kartı 3. kez sorun çıkardı. İlkinde 45 gün geçmesine rağmen zorla değişim yapmışlardı(Defalarca ve günlerce aramıştım.). 2.'sinde sorun olduğunu kabul etmediler. Şimdi sorun devam etmekte ve istedikleri sanırım bu ekran kartını tamamen bozup onlara göndermem olacak ki öylede yapacağım. Birde her seferinde 1 ay ekran kartsız kalıyorum ve kargo ücreti ödüyorum! Bu yüzden bu sefer işimi garantiye alacağım..

Asıl soruma gelecek olursak bu ekran kartından(HD6850) vatanbilgisayar'da uzun süredir yok.. Para iadesi yapacaklarını hiç sanmıyorum. Dolayısıyla bunun yerine bana hediye çekimi verecekler? Yoksa şu şu şu ekran kartlarından birini seçebilirsiniz mi diyecekler? Birde ben bu kartı %25 indirimden almıştım. Bu çeki(Eğer hediye çeki verirlerse.) indirimde kullanamayacaksam kazık yemiş olacağım.. Sonuçta bana faturadaki parayı iade etse yine indirimden kart alırım..??

• oldukı iadeyi lkabul ederlerse para iadesi isteyebılırsın.
    hediye çakene gelerısek sen kac para verdiysen onu alırsın.
    ister indirinmde kullan ister indirim yokken.
    üstelik vatan bilgisayarda aynı model olmasa bile ditribitörde olabilir.
    sonucta eskı bır kart deıl
  • Söyledikleriniz kesin doğru ise sorun yok demektir. Değişeceksede adam gibi sağlamı rastlar bu sefer inşallah...

Bu arada ekran kartlarımız aynıymış.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pohuman -- 11 Aralık 2012; 23:51:24 >
  • İndirimli iken aldıysan o ürünü, hediye çeki aldığın zaman yeni seçeceğin üründe de %25 indirim olacak merak etme. Eğer arada biraz para farkı olursa o farkı da o gün ki indirimi düşüp ödeyeceksin. Benzer durumu bende yaşadım. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SokemoN!

İndirimli iken aldıysan o ürünü, hediye çeki aldığın zaman yeni seçeceğin üründe de %25 indirim olacak merak etme. Eğer arada biraz para farkı olursa o farkı da o gün ki indirimi düşüp ödeyeceksin. Benzer durumu bende yaşadım. :)

İyi o zaman. Sorun yok..

Yardımlarınız için teşekkür ederim..
  • Ekran kartinin ramine su dok sonra calistir ekran karti bozulunca mecburlar degismeye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pohuman

quote:

İndirimli iken aldıysan o ürünü, hediye çeki aldığın zaman yeni seçeceğin üründe de %25 indirim olacak merak etme. Eğer arada biraz para farkı olursa o farkı da o gün ki indirimi düşüp ödeyeceksin. Benzer durumu bende yaşadım. :)

İyi o zaman. Sorun yok..

aynı dert benimde var sapphire 6850 serviste büyük ihtimalle penta sizinde yetkili servis yanii doğal olarak mersa sisteme gidecek..mersanın zaten ne olduğu belli ümidinizi kesin direk karttan ben 20 gündür bekliyorum ne gelen var ne soran sözde vatandan mesaj gelecek cep teline :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 12 Aralık 2012; 3:09:16 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Ekran kartı sorunu lütfen
    6 yıl önce açıldı
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Normandia_06

quote:

quote:

İyi o zaman. Sorun yok..

aynı dert benimde var sapphire 6850 serviste büyük ihtimalle penta sizinde yetkili servis yanii doğal olarak mersa sisteme gidecek..mersanın zaten ne olduğu belli ümidinizi kesin direk karttan ben 20 gündür bekliyorum ne gelen var ne soran sözde vatandan mesaj gelecek cep teline :))

Size verilen kağıtda servis no ve fatura no bilgileri vardır.Sitesinden girip sorgulama yaptırabilirsiniz

www.vatanbilgisayar.com/hizmet.aspx

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhanbilgin

Ekran kartinin ramine su dok sonra calistir ekran karti bozulunca mecburlar degismeye

Bilgisayarcıyım zaten, suya falan ihtiyacım yok. Kendileri kaşınıyorlar..
  • quote:

Benim ekran kartına bakan servis "ServisPoint". MSI'a bu servis bakıyor sanırım. Daha önce baya bi uğraşmıştım bu servislede vatan'lada..
  • quote:

Ekran kartinin ramine su dok sonra calistir ekran karti bozulunca mecburlar degismeye

umarım şakadır bu çünkü direk garanti dışı kalır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostweb

quote:

kalmaz.
    suyu döküp hemen çalıştırıcan.
    ekran artık yeşil kırmızı acayip renkler olacak.
    sonra servise gidecek.
    kart iadesi kesilecek.
    sonra vatandan verdiğin parayı aynen alacaksın.
    tecrübeyle sabittir.
  • quote:

quote:

quote:

kalmaz.
    sonra servise gidecek.
    kart iadesi kesilecek.
    tecrübeyle sabittir.

ve adamlarda anlamıycak elektronikteki en kolay şeyin su temasını anlamak olduğunu kimse bilmiyor galiba :) ha adamlar iade etmesinler diye katlanıyorlarsa bilemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Profesör Extreme msp06

quote:

quote:

quote:

İyi o zaman. Sorun yok..

Size verilen kağıtda servis no ve fatura no bilgileri vardır.Sitesinden girip sorgulama yaptırabilirsiniz

www.vatanbilgisayar.com/hizmet.aspx

Vallahi hocam baktım şimdi servise ulaşmış ayın 4 ünde ulaşmış bugün 12 si :) geçen ayın 12 sinde vermiştim vatana kartı arızalı diye 2 hafta sonra geldi meğerse yanlış servise göndermişler gidip itiraz ettim penta yetkili servine gönderilecek diye ondan sonra tekrar gönderdiler işte durum bu bugün ayın 12 si
    ümidi kestim iyice :) seri nosu ile sorguladığımda çıkan bu
    Bildirim tarihi 04.12.2012
    Ürün tanımı SAPPHIRE 11180-00-20R HD6850 1GD5 VGA
    Açıklama GÖR. GELMIYOR
    Teknisyen açıklaması
    Durumu DIS SERVIS / DEVAM EDIYOR

• quote:

quote:

quote:

quote:

kalmaz.
    sonra servise gidecek.
    kart iadesi kesilecek.
    tecrübeyle sabittir.

ve adamlarda anlamıycak elektronikteki en kolay şeyin su temasını anlamak olduğunu kimse bilmiyor galiba :) ha adamlar iade etmesinler diye katlanıyorlarsa bilemem.

ben ekran kartının parasını bu yolla geri aldım vatandan sen ne diyosun?:D

• Konuyu sahtekara bağladınız arkadaşlar. Benim sorunum 1. mesajda ve çözülmüştür. Lütfen sapıtmayalım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.