Şimdi Ara

Vatanbilgisayar sabit kur kampanyası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.816
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • açıkcası bende diğer ürünlere pek bakmadım ama notebooklarda indirim yok gibi. yada benim beklediğim indirim yok. sanki biz diğer firmalardaki dolar fiyatıyla vatanda aynı da, o dolar fiyatını düşük kurla çarpıcaz zannediyoruz.

sonuç olarak vatan kendi fiyatlarında dolar kurunu değiştirerek indirim yapmış olabilir ama diğer firamlarla ancak aynı seviyeye çekmiş gibi duruyor. illa vatandan alıcam diyenler için bi fırsat olabilir.
  • yok ya adamlarda utanma sıkılma yok. bunun gibi 324332 tane vatancomputer kampanyası gördüm daha önce. ama hala aynı kafadalar. bi gram düzelme yok bu gidişle olmayacakda.
  • tabi aslında adamlarda hakkaten sorun var

1600 liralık ürünü 50 liraya falan vermeleri gerekiyor...

yoksa adı indirim olmaz aslında kesinlikle :)

• fiyatları düzenlemeden direk kampanya yazmışlar.
  • Valla arkadaşlar daha dün ofis için bazı siparişler verdim.
    Philips Modem + 1000 Watt UPS + 100'Lük Boş Cd ve DVD ufak tefek bazı şeyler toplam 279TL tuttu.
    Bugün aynı ürünleri topladım ve yaklaşık 256TL yaptı. Yanı dün değilde bugün sipariş verseydim ben kazançlı çıkacaktım.

Gerçekten bir indirim var yani.
    Anlamıyorum hemen nasılda indirimleri kötülüyoruz :)
    Yıllardır vatandna alışveriş yaparım. Şu ana kadar rahat en az 25-30 bilgisayarlık malzeme almışımdır.
    Hiç ama hiç bir keresinde memnuniyetsizlik yaşamadım.
    Arızalı parçalar değişti. tamirleri oldu vs.
    Bazen 2-3 hafta sürdüğü de oldu ama hep sorunsuz sonuçlandı.

Vatandı, media mark'dı, bunlar iyike Türkiyedeler.
    Yoksa hala pahalı pahalı alışveriş yapıyor olacaktık.
  • Benim daha once sepete attigim urunler vardi , 800TL idi toplami , World ile 700TL oluyordu... Simdi girdim baktim 1 kurus inmemis fiyatlari, hala ayni... Nasil indirimse...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nothing06

tabi aslında adamlarda hakkaten sorun var

1600 liralık ürünü 50 liraya falan vermeleri gerekiyor...

yoksa adı indirim olmaz aslında kesinlikle :)

arkadaşım anlaşamadığımız nokta şu sanırım. artık teknoloji, iletişim gelişti. çoğu kişi ürün almadan önce internetten yada başka kaynaklardan araştırıyor. doğal olarak kıyas yapıyor.
    şimdi vatanın fiyatlarıyla diğer firmalarınkini karşılaştırdığımızda sıcak fırsat gibi durmuyor. biraz önce dediğim gibi hayır ben vatan dan başkasından almam diyorsan senin için fırsat. ama çoğu kişi için değil!

birde şu ürün dün vatanda şu kadardı bugün bu kadar diyen arkadaşımıza: acaba aldığın ürünlerin fiyatlarını başka yerlerden de araştırdımı acaba?

ya aslında şimdi boşuboşuna tartıştığımızı farkettim. sanki bu tarz pazarlama taktiğini uygulayan bi tek vatan. hepsi aynı nane! yok kdv almıyomuş, yok dolar kuruymuş, yok gece indirimiymiş....

bence burdaki herkesin tepki göstermesinin tek sebebi aldatılıyormuş hissi. herkesin firmalardan beklediği dürüst yaklaşım(yani bize hikaye anlatmayın mantığı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nullsieben -- 10 Haziran 2010; 15:46:28 >

• Bütün firmalar artık hikaye anlatıyor zaten. Teknolojinin de en pahalı olduğu ülkelerden biri de bizizdir sanırım.
    Bir indirim yapacaklarsa düzgünce yapsınlar. Diğer firmaların ürünlerine yakın fiyata indirerek değil. Sonuçta düşük fiyattasatan da kar yapıyorsa vatan ve benzeri yerler daha çok kar yapıyor. İnsanları kandırmadan yapsınlar indirimlerini. Yok dolar kuru sabitlendi bilmemne demeden indirimelr başladı deseler ve orda 20-30 TL lik bir indirim görsem diyeceğim ki biraz da olsa yapmışlar indirimi. İndirim tutarı önemli olmayacak. Ama bu resmen adam kandırmaca!!
  • Arkadaşlar vatanın bu kampanyası ile world card a yaptığı 6 taksit + yüzde 12 indirimden yararlanmak için internetten mi sipariş vermemiz şart? Yoksa mağazaya gidip orada da bu indirimlerden yararlanabiliyormuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Arkadaşlar vatanın bu kampanyası ile world card a yaptığı 6 taksit + yüzde 12 indirimden yararlanmak için internetten mi sipariş vermemiz şart? Yoksa mağazaya gidip orada da bu indirimlerden yararlanabiliyormuyuz?

internet indirimleri internette geçerli bi ürünü 1 tb bir hdd ye 99 tl azmışsınız dedim inandıramadım sagolsun 3 kişi aynı şey için gelmiş fakat 1tb yi 99 tl ye alamadık bizde
    elimiz boş döndük.
  • Aldatmaca Kandırmaca Ekonomisi Kısaca Üç Kağıt Ekonomisi

Acilen tüketiciler birliğine şikayet edilmeleri lazım

Asıl kayıp dışı ekonomi işte budur

Orda burda geçim derdinde olan seyyar satıcıları kovalayacağınıza bu burjuvazı sınıfını durdurun

"Vatan Computer" kısaca vergi kaçırıyor ( Naylon Fatura )

• Çok tuhaf birşeyler dönüyor bu işte ama anlam verebilmiş değilim...

Aşağıdaki ürün fiyatı 30$ + kdv = 58 TL diyor... Hesaplıyorum hesaplıyorum 30$+kdv nin 58 TL olması için USD nin yaklaşık 1,64 TL olması lazım... halbuki sitenin giriş sayfasında da USD = 1,36 TL, kuru sabitledik denmekte.. Sabitlenen ne pardon, fikirler mi :)
    Hani bırak kuru sabitlemeyi, normal kurdan verseler bile kur şu sıralar 1,59 TL civarı bildiğim kadarıyla...

Sonuç olarak...
    Ya firma sahipleri bizi çok aptal ve matematik bilmiyor sanıyorlar ya da kendilerini çok akıllı sanıyorlar...

Sizce hangisi, soruyorum sizlere :)

Ürünün linki de bu... http://www.vatanbilgisayar.com/creative-ep-630-creative-ep630-kulak-ici-kulaklik/productdetails.aspx?I_ID=23257

• quote:

Orijinalden alıntı: sinsar

vatan pahalı bimeksin gece %25 indirimleriyle çok daha ucuza alınıyo ürünler

bimeksin ürünleri hakkında söylenenler paralel ithalat olduğu doğru mudur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bisqwi

Çok tuhaf birşeyler dönüyor bu işte ama anlam verebilmiş değilim...

Aşağıdaki ürün fiyatı 30$ + kdv = 58 TL diyor... Hesaplıyorum hesaplıyorum 30$+kdv nin 58 TL olması için USD nin yaklaşık 1,64 TL olması lazım... halbuki sitenin giriş sayfasında da USD = 1,36 TL, kuru sabitledik denmekte.. Sabitlenen ne pardon, fikirler mi :)
    Hani bırak kuru sabitlemeyi, normal kurdan verseler bile kur şu sıralar 1,59 TL civarı bildiğim kadarıyla...

Sonuç olarak...
    Ya firma sahipleri bizi çok aptal ve matematik bilmiyor sanıyorlar ya da kendilerini çok akıllı sanıyorlar...

Sizce hangisi, soruyorum sizlere :)

Ürünün linki de bu... http://www.vatanbilgisayar.com/creative-ep-630-creative-ep630-kulak-ici-kulaklik/productdetails.aspx?I_ID=23257

30 dolar artı kdv 58tl kampanyalı fiyat değil ki.. O normal world card +6 taksit imkanı. Yukarda arkadaş açıklamıştı . yüzde 12 indirimli fiyat üzerinden niye kampnayayı düşüyorsunuz

http://www.vatanbilgisayar.com/products.aspx?L2=CELMIC&br=CREATIVE&rcd=21 en altta sağ taraftaki ürün söylediğiniz. Ve orada 35 dolar +kdv diyor. O da 1,36 tl ile 47 tl yapıyor. Sonuçta çok küçük bi indirim yapılmıs ama yine de indiim var yani

• 2 gün önce 2 hafıza kartı + HDMI kablo ya 95-TL vermiştim.
    Şimdi alsam hepsine 91-TL verecektim.

İndirim var yalan değil, ama o kadar büyütülecek bir şey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TWiST_oF_FaCe

işin ilginci 20TL hediye çeki vermiş ve internet sayfasında gördüğünüz fiyatlar direk çek düşülmüş fiyatlar.

ödeme esnasında yine düşecek sanmayın 20TL.

kur sabitleme olayı da yalan. bariz belli yani ürünlerden.

Bende nokia 6303 telefon alacaktım 269 lira idi ertesi gün kur sabitlemeden sonra fiyatı 259 olmuştu neyse siparişi vermek için ürünü sepete ekledim ve alt tarafta 20 tl indirim çeki çıktı onuda kullandım ve ürünü 240 liraya aldım,takip ettiğim bazı ürünlerin fiyatları hiç değişmemiş fakat aldığım telefonun fiyatı hem düştü + indirim çekinide kullandım
  • bende bugün gidip vatandan v550 nano mouse alacaktım 54 TL'ye.51'e düşmüş.ha çokmu büyük bir indirim? hayır.
    otobüs parası çıktı 54 TL lik bir üründede ne beklenirki.zaten fiyatı gayet iyiydi.daha iyi olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

bende bugün gidip vatandan v550 nano mouse alacaktım 54 TL'ye.51'e düşmüş.ha çokmu büyük bir indirim? hayır.
    otobüs parası çıktı 54 TL lik bir üründede ne beklenirki.zaten fiyatı gayet iyiydi.daha iyi olmuş.

Yukarıda bir arkadaş sadece netten şipariş verildiğinde kullanabiliyorsun bu kampanyayı demişti. Mağazaya bizzat gidip mi aldınız mause u ? Yani sormak istediğmi şey mağazaya gidip yararlanabiliyormuyuz bu kampanyadan ona göre gidicem mağazaya da

• Vatan, milleti öküz yerine koyduğunu zannedip asıl kendi öküzlük yapıyor farkında değil... Ulen rekabetin ölümüne olduğu bu kritik zamanlarda meydanı boş mu sandıydın, herkes herşeyi cin gibi takip ediyor uyanık!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

bende bugün gidip vatandan v550 nano mouse alacaktım 54 TL'ye.51'e düşmüş.ha çokmu büyük bir indirim? hayır.

Yukarıda bir arkadaş sadece netten şipariş verildiğinde kullanabiliyorsun bu kampanyayı demişti. Mağazaya bizzat gidip mi aldınız mause u ? Yani sormak istediğmi şey mağazaya gidip yararlanabiliyormuyuz bu kampanyadan ona göre gidicem mağazaya da

evet bugün gidip v550 mouse 51 TL iomega prestige harici harddisk 320gb 108 TL birde crysis warhead 35 TL.harddiski bi arkadaşa aldım yani daha önce ne kadardı bilmiyorum ama mouse 54 dü 51 e düşmüş.world kartın varsa yararlanırsın.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.