Şimdi Ara

vatan-msi GE60 2OE en uygun fiyata-2550

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ürünü alalı 2 ay olmamıştır.Faturası mevcuttur.Garantisi devam etmektedir.Ürün vatan bilgisayardam alınmadır.
    Ürün linkteki üründür.

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/msi-ge60-2oe-215tr-ge60-notebook-core-i7-240-ghz-16gb-1tb-156-2gb-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=68868

.Güncel fiyatı 3558 tl.dir.

Diğer GE60 2OE lerden farklıdır. Piyasadaki diğer 20E'lerden farkı 8 değil 16 gb ram olması,dvd değil bluray player bulunması ,ayrıca 750 gb değil 1 tb hardiskin olmasıdır. freedos değil orjinal lisanslı windows 8.1 bulunmasıdır.Ayrıca kendim office 2013 pro lisansı satın almıştım.onuda kaldırmayıp hediye edeceğim.

Satma sebebim çalıştığım firmanın buna yakın özelliklerde bir bilgisayar vermesidir.
    Ankarada orta doğu teknik üniversitesinde, teknokent'te mühendis olarak çalışıyorum.ilgilenen arkadaş'lar ile buluşuruz.istedikleri kadar cihazı kurcalayıp alabilirler.

Cihaz kozmetik olarak sıfır durumdadır.10 üzerinden 10 dur.zaten toplasan 10 defa kullanmamışımdır.
    Fiyat olarak çok uygun yazıyorum.uygun olması cihazın bir kusurunun bulunduğu anlamına gelmemektir.cihazı önce çok fazla koşturmadan satmak istiyorum..uygun verme amacım bu.

Eğer cihaz bir hafta içinde satılmaz ise 11 ocak'ta istanbulda olacağım.ordan cihazı alabilirsiniz.
    Kargo düşünmüyorum.kendiniz makineyi kullanın ve ne kadar mükemmel olduğunu görün ondan sonra alın.

Kutu içeri tamdır.faturası mevcuttur.22 aydan fazla garantisi bulunmaktadır. tek bir hatası mevcut değildir.
    Alana şimdiden hayırlı olsun

sahibinden ilanım aşağıdadır.tofolara burdan bakalbılırsınız

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-intel-4-nesil-16gb-ram-bluray-orjinal-windows-ve-office-en-ucuza-149310078/detay/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.