Şimdi Ara

Vatan’ın haberi yalan çıktı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vatan’ın “Erol Aksoy kendini ihbar etti” haberine işadamından bir açıklamayla yanıt geldi.

    İşte Erol Aksoy'un yaptığı açıklama:

    Bugün 18 Nisan Cuma günü Vatan Gazetesi’nin sürmanşetten ve 7. sayfadaki Ekonomi manşetindeki “Aksoy kendi kendini ihbar etti” haberi tamamen yanlı, gerçek dışı ve şahsımı hedef göstermeye çalışarak zarar vermeye yönelik bir haberdir. Her nedense imzasız yapılan bu haberde bir gün evvel Sayın Aydın Ayaydın TMSF yetkilileri, Mehmet Emin Karamehmet ve Osman Berkmen’le görüşmüş olmasına rağmen hakkımda bir haber yazılırken kimse bana herhangi bir bilgi sorma ihtiyacını hissetmemiştir.

    Gerçekler şöyledir:

    2002 senesinde Aks Televizyon (Show TV) nun genel kurulunda yapılan haksız sermaye artışıyla MSM ve Edayat gibi çeşitli şirket ve eski çalışanım kişilerde bulunan hisselerimin %17’den %3’e düşürülmeye çalışılması karşısında İstanbul 8. Asliye Ticaret Mahkemesi’nde 2002/1282 dosya ile dava açtım, gelişmelerden ve davadan TMSF’ye bilgi verdim. Yargılama devam ederken 25 Mayıs 2004 tarihinde TMSF bu şirketlerimin yönetim ve denetimine el koyarak davaya yeni yönetim olarak devam etti. 3 Ağustos 2005 tarihli TMSF Sayın Başkanlığı’na yazdığım yazıyla da TMSF’nin kendisinin de Kurum olarak ayrıca davaya müdahil olmasını talep ettim.

    TMSF’nin kendi yönettiği bir şirketteki bir dava konusunu bundan 3 sene sonra sürmanşetten sanki geçen hafta yapılmış gibi nasıl “Erol Aksoy kendi kendini ihbar etti” denilebilinir?

    Mayıs 2006’da TMSF ile bir protokol yaparak tekrar şirketlerimin yönetimini geri aldıktan sonra davamızın Yargıtay’ca haklı bulunarak lehimize karar verdiği geçen Ağustos ayında bir çok gazetede “Aksoy Karamehmet’e karşı kazandı” şeklinde manşet yapılarak tüm kamuoyunun bilgisine sunuldu.

    27 Ağustos 2007 tarihinde Sayın TMSF Tahsilat Daire Başkanlığı’na yazı yazarak davanın tüm sürecini, davalardaki bilirkişi raporlarını sunarak bilgilendirmiş olan bendenizin, bugünkü Vatan Gazetesi’nde sanki bir malvarlığını gizliyormuş gibi sürmanşetten “kendi kendini ihbar etti” haberi fevkalade onur kırıcıdır.

    Yabancıların şu anda Türkiye’den kaçtığı, fonların battığı, İMKB’nin %25 düştüğü bir ortamda en iyi niyetli gayretlerimle yeni teklifler getirerek TMSF’yle uzlaşmaya çalışmaktayım.

    Son yapılan işlem TMSF’nin, Karamehmet’ten olan bir alacağını takip ederken aynı zamanda da benim Ticaret Mahkemelerinde ancak 2 senede neticelendirebileceğim bir kararın Bankalar Kanununda kendisine verilen özel yetkilerle sürecini hızlandırmış olmasıdır.

    Özetle;

    Elimdeki hisseler baştan itibaren TMSF’nin bilgisinde olmuş, son 6 senedir bütün gelişmelerden Sayın TMSF yetkilileri haberdar edilmiş ve Yargıtay’daki dava da tarafımdan kazanılmıştır. Bu kadar eski ve kamuoyunca geçen yaz manşetlere çıktığı için bilinen bu olay sanki gizlenerek “kendi kendini ihbar eden” bir iş adamı senaryosuna çevrilmeye çalışılmış ve bu süreçte maalesef hiçbir gazeteci benden bilgi alma yoluna bile gitmemiştir.

    Yukarıdaki açıklamalarımı kamuoyuna arz eder, saygılarımı sunarım.

    Erol AKSOY







  • vatan gazetesi sapıttı doğru ahebr yokmu hic ya bir ara Galatasaray'ın fakfunfon haberi yapmışt kac senelik haberi
  • 16.04.2008 18:01
    Zorunlu Açıklama


    15 Nisan 2008 tarihinde Vatan Gazetesi'nde yayınlanan "Galatasaray'a Fukara Yardımı" başlıklı haberde, 7 yıl önce yaşanmış bir olayı art niyetli bir tavırla kaleme alıp bugün gündeme getirmenin asıl amacının Galatasaray Spor Kulübü’nü aşağılamak, muhtaç bir kulüp gibi göstermek olduğu aşikardır.

    2007-2008 sezonunun son 4 haftasına girilirken şampiyonluk yolunda tek yürek olan camiamızın konsantrasyonunu bozmaya yönelik bu gerçek dışı haberin hangi amaç uğruna yapıldığı kamuoyunun takdirindedir.

    2000 yılında Türk futbol tarihinin uluslararası alanda yaşadığı en büyük başarılar olan UEFA Kupası ve Süper Kupa'nın Galatasaray tarafından kazanılması sonrasında; Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'nin kulübümüze layık gördüğü ödülün kaynağını, Galatasaray Spor Kulübü'nün sorgulama ehliyeti yoktur. Söz konusu ödül, 21 Nisan 2001 tarihinde çıkartılan 608 sayılı Kanun Hükmünde Kararname gereği Geliştirme ve Destekleme Fonu tarafından “Devlet Ödülü” adı altında uluslararası alanda sportif başarılar için verilen altının, Türk Lirası'na çevrilmiş karşılığı olup; Gençlik Spor Genel Müdürlüğü tarafından kulübümüze takdim edilmiştir.

    Söz konusu haberde Galatasaray Spor Kulübü eski Başkanı Mehmet Cansun'un ifadeleri ise çarpıtılarak kamuoyuna aktarılmıştır. Sayın Mehmet Cansun, Galatasaray Spor Kulübü'nün bu ödüle layık görüldüğünü, ancak ödülün kaynağı konusunda bir bilgisi olmadığını ifade etmiştir.

    3 Nisan 2008 tarihinde Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Yiğit Şardan ve İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Bil'in düzenlediği basın toplantısında; bu tarihten itibaren kulübümüz hakkında gerçek dışı haber üretenlere, hakaret içeren ve küçük düşürücü yorum yapanlara bazı yaptırımlar uygulanacağı ifade edilmiştir. Yönetim Kurulu’nun 15 Nisan 2007 tarihinde yaptığı toplantıda alınan karar gereği, hangi amaca hizmet ettiği açık seçik belli olan bu haberi üreten Vatan Gazetesi’ne Galatasaray Spor Kulübü’nün tüm kapılarının kapandığı kararını kamuoyuyla paylaşmak isteriz.

    Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

    Galatasaray Spor Kulübü




  • Vatan Türkiye'de okunacak, iktidar yalaklığı yapmayan sayılı gazetelerdendir.
  • Vatan kadar yalancı bir gazete daha yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.