Şimdi Ara

VATAN GAZETESİ WEB TASARIM SERTİFİKASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar Vatan Gazetesi çok güzel bir fırsat ürünü sunmuş kupon karşılığında web tasarım seti vermiş yine diğer gazetelerin olduğu gibi seti alıp çalışıp sınava girilicek. kazanıldığı takdirde çok geçerli bir sertifika veriyormuş ben daha yeni uyandım buna ama iş işten geçmiş.. Bunun tekrarı olucakmı? yeni bir kampanya ile bu sertifika için kupon toplamak istiyorumda.. tekrarı varmı acaba Vatan gazetesini takip eden yada konu hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim

• Ben web tasarim için almayı istiyorum orta derece bilgim var 29 kupona iyimiş . ama işkur ismek gibi merkezlerde ücretsiz olarak Birebir Eğitim veriliyor. Bende 14 tane farklı sertifika var işe girerken hiçbir işe yaramiyor.
  • dostum ben kupon biriktirmiştim, aylar önce başlamıştı, uzun zamandır ilgilenmiyordum şimdi senin konunu görünce aklıma geldi aradım dağıtım bugün başlamış birazdan gidip alıcam, Allah razı olsun hatırlatığın iyi oldu gidince sorarım tekrar başlayacakmı vs..
  • bilgilendirirsen bizide burdan seviniriz deniz c dost. bilgisi olanlar paylaşırsa memnun olurum. saygılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.