Şimdi Ara

Vatan Garantili ViewSonic VX2458-C-MHD 23.6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Malatya İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Monitör Türü #LCD
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Vatan Garantili ViewSonic VX2458-C-MHD 23.6" 1ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitör
    Ürün vatan bilgisayardan 12.12.2019 tarihinde alınmıştır. Kutu içeriği ve faturası alındığı günkü gibi durmaktadır. 2k monitör almak için satıyorum monitörde sıkıntı vs. kesimlikle yok ölü piksel bulana monitörü hediye ederim. Alan kişiye sıfır kutusundaki ürün nasıl gidiyorsa öyle gidecek. Ürünün kutusundan dp kablo çıkmıyor hdmi çıkıyor. Çıkan hdmi hiç kullanılmadı kutusunda duruyor sıfır şekilde siz gelecek.
    Fiyat konusunda boş yorum yapmayınız. İnternette satış yapıp ölü pikselli gönderen sıkıntılı ürün gönderen binlerce site var. Ben de bu sebeple direk vatan fiziksel mağazasından test ederek aldım. İnternetten monitor almanın sonu iyi yerlere çıkmıyor ne yazık ki.
    Fiyat: 1400 Tl. Ciddi alıcıya ikramımım olur. Lütfen boş yere pm atmayınız.
    Vatan Garantili ViewSonic VX2458-C-MHD 23.6Vatan Garantili ViewSonic VX2458-C-MHD 23.6Vatan Garantili ViewSonic VX2458-C-MHD 23.6Vatan Garantili ViewSonic VX2458-C-MHD 23.6Vatan Garantili ViewSonic VX2458-C-MHD 23.6Vatan Garantili ViewSonic VX2458-C-MHD 23.6
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1350 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Malatya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.