Şimdi Ara

Vatan'dan Ryzen 5 1600 Sistem Toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merhaba arkadaşlar. Hazır indirimler varken bir sistem toplamak istiyorum. Ryzen 2600 stokta kalmadığı için böyle bir sistem yaptım. Butcem 4bin civarı. 200-300 tl arttirabilirim. Bu sisteme hangi ekran karti uygun olur?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• R5 2600 mağazalarda olmayabilir .Dün bende gittim vatana R5 2600 -Asus ROG rx570 ikilisi üzerine sistem kurdum
    işlemci yoktu Elmadağ şubesinde ödemesini yaptım pazartesi salı gelecek sistemi kuracaklar.İlk seri ryzen alma ikinci seri ile arada çok az fiyat farkı varken .Remide 2x8 yapabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şubat -- 20 Ocak 2019; 12:53:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şubat kullanıcısına yanıt
    Şehir dışındayım. Bu yüzden yazdiginizi yapamayacağım. Ancak parçaları alıp stoğa işlemci gelmesini bekleyeceğim. 100tl fazlaya alırım artık. Yapacak bir şey yok.

• Hocam işlemciyi Ryzen 5 2600, anakartı ise B450 serisi alın.

www.vatanbilgisayar.com
    AMD Ryzen 5 2600 Socket AM4 3.9GHz 19MB Önbellek 65W İşlemci - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/amd-ryzen-5-2600-socket-am4-3-9ghz-19mb-onbellek-65w-islemci.html

www.vatanbilgisayar.com
    Msi B450M Pro-VDH Anakart Fiyatı - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/msi-b450m-pro-vdh-am4-amd-ryzen-ddr4-3200-mhz-o-c-usb-3-1-anakart.html

• rdkl7879 kullanıcısına yanıt
    Alacaktim da indirimden stokta kalmamış :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.