evet arkadaşlar almak istiyorum.öncelikle bu indirimin süresi ne kadar ? (387tl) jailbreak yapabilir miyim ? işte sorular bunlar... şimdiden teşekkürler
Bu akşama kadar. Çabuk olun bugün son gün.
Eğer versiyon 3.1.2 ise JB yapabilirsin. Ama 3.1.3 ise yapamazsın.
8GB alacakmış versiyon3.1.3 için JB mevcut.
Niye böyle indirim yapmışlar anlayamadım.. bence koş all Şimdiden hayırlı olsun kardeşim
Eğer kampanyaya yetişemezseniz Vatan Biligisayar ve Chip'in kampanyasıyla %18 indirim var isterseniz öyle alın. Kampanya kodu için Chip'e üye olmak lazım. Üye olduktan sonra profil sayfasının altında kod yazıyor.
"*6 taksitte %20 indirim sadece online mağazamızda geçerlidir. Diğer mağazalarımızda 5 taksit seçeneği mevcuttur.. Bu kampanya 25 Nisan 2010 akşamına kadar geçerlidir. "
demiş vatan computer. o zaman online olarak alıyorum ben. bilgilendirmeniz için teşekkürler :)
Nette öyle yazıyor ama bildiğim kadarıyla mağazadanda geri çevirmiyorlar.
son bi soru daha: model linkte görüldüğü gibi MC086BT/A. peki sürümü nedir, 3.1.3 mü, 3.1.2 mi?
quote:
Orijinalden alıntı: ayyaayya
son bi soru daha: model linkte görüldüğü gibi MC086BT/A. peki sürümü nedir, 3.1.3 mü, 3.1.2 mi?
Büyük ihtimal 3.1.3'tür fakat merak etmeyin JB var.
teşekkür ederim. ama gördüğüm kadarıyla jb işlemi 3.1.2'ye düşürülerek ve kalıcı olmadan oluyor, sıkıntı çıkabiliyor. yani stabil bir jb yok galiba. ben en iyisi kararımı verdiğiniz chip kampanyasıyla vereyim. teşekkürler :)
Siz bilirsiniz ama cihazı kapatmadan durdurduğunuzda birşey olmaz. Cihaz beklemede durur.
peki ben bu başlık üzerinden devam edeyim. gg. da 499 a 32 gb olanı var. %5 gg indirimi de denk getiririm bugünlerde. aradaki fiyat farkına değer mi sizce bir de gg. dan alsam ne gibi dezavantaj yaşayabilirim. İpod olayına çok yabancıyım, her gün 3 saatim otobüste geçiyor, amacım öncelikle avi formatında dizi, film ve sonrasında müzik.bana uygun mudur?
Bence önce o satana ulaş sana özel 500TL lik satış açsın 25TL ucuza al. Kesinlikle sana uygun ve film, müzik dışında oyunda oynarsın.
cevap için teşekkürler, bir sorum daha olacak, 8gb ile 32 gb lık arasında hız farkı var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: socialworker
cevap için teşekkürler, bir sorum daha olacak, 8gb ile 32 gb lık arasında hız farkı var mı?
İşlemci ve ram hızları farklı.Zaten apple ın sitesine bakarsın 3G 8GB yok.Sadece 32 ve 64 var.
Yalnız avi uzantili izleyemezsiniz MP4 formatında izleyebilirsiniz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme