Şimdi Ara

Vatan'dan cep telefonu ALINMAZ ! Nokia Lumia 920 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • üst model verirlerse 925 alırım .. iade yapılırsa ne alacağıma karar vermedim ama Nokia olmayacağı kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caraazul

Öncelikle şunu belirteyim ; neredeyse fanatik bir Nokiacıyım , bundan önceki 3 telefonum da Nokia'ydı.. 920 den önce 5800 vardı, şu an halen kullanıyorum.. onda sorun çıkmadı mı? çıktı, hem de ilk 1.ayında falan , servise götürdüm yazılımla düzeldi.. 2.defa götürdüm yine yazılımla düzeldi. Telefonumu, dolayısıyla Nokia'yı sevdiğim için ses çıkarmadım.
    Şimdi gelelim bu olaya, telefonu almışım ilk haftasında hatalı bir telefon olduğunu anlayıp aldığım yere geri götürdüm servise vermek istemedim, değişim yapılır belki diye.. Hata mı yaptım evet hata yaptım , daha en baştan Vatan'dan almakla hata yaptım. Peki Nokia bu konuda hatalı mı hatalı , bugün youtube'da veya yabancı forumlarda ararsanız aynı sorunu yaşayan birçok kişi olduğunu görürsünüz.
    Telefonu 3.kez Vatan'a götürmeden önce KVK'ya götüreyim dedim , ancak anlaşmaları bitmiş 10 TL kargo karşılığında Vatan'ın gönderdiği yere gönderebileceklerini söylediler. Oradan ayrıldım tekrar Vatan'a gittim, ekran donmasını 3.kez şahit ederek müşteri temsilcisine verdim. Müşteri temsilcisi bana Tüketici Haklarına şikayet edin dedi, ne diyeyim hayırlısı. 1 sayfa da sorunla ilgili dilekçe yazdım servise gitmek üzere.

Nokia ile ne alakası var Allah aşkına? Mağdursunuz anladık da bu kadar fazla da tolerans gösteremem kusura bakmayın. Vatan'ın servisinin sıfır olduğunu zaten biliyoruz. İlk seri cihazların hatalı olma ihtimali yüksektir ama kesin değildir. Youtube'daki videoda bir sürü hatalı Lumia varmış falan... Allah aşkına dünyadaki birçok kişide Lumia var. Ve bunların hataları olup youtube'a koymaları tabii ki doğal. Ama bu forumda ilk defa sizden duyuyorum bu hatayı. Ve de diğer forumlarda da aynı durum. Bu da yaygın bir sorun olmadığını gösterir. He ses gitmeme sorunundan bahsederseniz tamam.

• Son durum : bugün telefonu Vatan'dan geri aldık, telefonun içi komple değiştirilmiş. Bunu 2 ay önce servise ilk verdiğimde yapsalardı bu kadar mağdur olmayacaktık. Neyse Temple Run oyununu 1 saat ekran donmadan oynayabildim, bu süre içinde 3-4 kez oyundan attı ama bunları ekran donması kadar ciddi bulmuyorum, henüz sürüm güncellemedim. Aynı anda farklı programlar çalıştırarak denemedim, sim kartımı bile takmadım ama problem çıkmayacak gibi gözüküyor. Çıkarsa yazarım.
    Bu arada problemi duymamış olabilirsiniz ama 2-3 gün önce sahibinden.com veya gittigidiyor'da tam hatırlamıyorum aynı telefonun 2.el ilanını görünce eşim satıcıya telefonu neden sattığını sormuş , ısınma ve ekran donması cevabını almış, maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caraazul -- 12 Ekim 2013; 3:02:58 >
  • vatanda ilk 15 gün iade edebiliyosun neden iade etmedin ?
  • ABARTH-MA kullanıcısına yanıt
    Öyle birşey olsaydı hemen iade ederdim, maalesef olmadı.. İade yok, tamir ettirme hakkım varmış..Vatan'ın politikasını da görmüş olduk.. süründürmeyi tercih ettiler..
    Nokia ve Vatan'ın Teleservice ile anlaşması büyük bir fos.. Hatalı ürünü geri verirken servisin bu hatayı tespit etmesi ve onay vermesi gerekiyormuş maalesef ilk mesajlarda anlattığım gibi çok geç gelişti herşey. Hadi diyelim ilk kez verdik servise niye doğru düzgün kontrol etmiyorsun ilk yapacağını 3.kez gidişimizde yapıyorsun. Apple'ın anlaşmasına göre ilk serviste içinin komple değişme onayı varmış... Ancak Nokia'nın anlaşması böyle değilmiş.. O yüzden ben Nokia'yı da suçlarım kimse kusura bakmasın benim mağdur olmamda payı büyükmüş..
    Telefona gelince allaha şükür şu an süper çalışıyor, model olarak beklentimi çok çok karşılıyor , arayüzünü seviyorum, kulaklığı şu ana kadar bir telefonda veya walkmande kullandıklarım arasında en iyisi, en ufak cızırtı, intolerans yok.. Telefon düzelmese Nokia'ya noktayı koyacaktım. Vatan'dan da bir daha birşey almam.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.