Şimdi Ara

Vatan da 19 20 Şubat İndirimleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.326
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Vatan da 19 20 şubat tarihlerinde Asya carda 2 taksit diğer kartlara tek slip nakit alım yada atm kartıyla alışverişlerde

Sanyo VPC-S 880 Dijital Fotoğraf Makinesi 169 Lira
    Samsung VP-DX105 DVD Video Kamera 379 Lira
    Philips HS8060 Tıraş Makinesi 235 Lira

Olarak satışa sunulacakmış.. Son %30 indirimli ürünler olduğu bilgisini aldım.
    Alanlara Hayırlı Olsun Şimdiden İyi Günlerde Kullansınlar...

• Keşke HS8060 yerine HQ7762 olsaymış. Bu HS8060 çok korkunç gözüküyo gözüme. Emanet edemem suratımı

Bi dakka ya mesajımın burdan sonraki kısmını tamamen editliyorum..

Burda yazan ürün ile bu ürün (http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1221&uid=38704 ) aynı değil sanırım.. Şarj süresi ve kullanımı gibi farklılıklar varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [S]aint -- 18 Şubat 2009; 20:57:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: [S]aint

Keşke HS8060 yerine HQ7762 olsaymış. Bu HS8060 çok korkunç gözüküyo gözüme. Emanet edemem suratımı

Bi dakka ya mesajımın burdan sonraki kısmını tamamen editliyorum..

Burda yazan ürün ile bu ürün (http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1221&uid=38704 ) aynı değil sanırım.. Şarj süresi ve kullanımı gibi farklılıklar varmış

ikiside aynı ürün. şarj süresi kısa olan hs 8040 ve 8020 modelleri. bende de hs 8060 var bunun aynısı. makineden genel olarak memnunum ama bazı kötü tarafları var, sakal toplama haznesi olmadığı için kesilen sakallar alttan dökülüyor, mecburen lavaboya eğilerek traş olmak zorunda kalıyorsunuz. HQ serilerinde hazne olduğu için böyle bir sorun yok, ayrıca ben çenenin alt taraflarındaki sakalları alırken çok uğraşıyorum, oradaki kıllar daha kalın olduğu için bıçakların arasına girmiyor ve uğraştırıyor ama seyrek sakallılarda sorun olmaz sanırım. birde benim makinenin dolum standından krem doldururken kenarlara sızıyor, bende elimde dolduruyorum kremi.

• E ürünler aynıysa 200 TL bile olmayan ürün nasıl 30% indirimle 235 TL ye satılıyo. Çok ilginç hakikaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: [S]aint

E ürünler aynıysa 200 TL bile olmayan ürün nasıl 30% indirimle 235 TL ye satılıyo. Çok ilginç hakikaten

traş makinesi için hiçde sıcak fırsat değil. ben tam 1 sene önce h.b dan indirim zamanı 235 den daha ucuza almıştım. bimeksteki fiyat makul.
  • %30 indiriminden sonra yeni bir kampanya gelecek mi? haberininz var mı?
  • 8060 piyasada gerçekten 335 liramı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oem de 2 farklı maxtor Ürünlerinde de indirim var

3,5" 1TB Basics 32MB Cache 7200Rmp Taşınabilir Disk
    http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=33472

Nakit Tek çekimlerde 211 YTL

119x1,708x1,18=239YTL Taksitli Fiyatı
    119x1,708x1,18=239YTL Taksitli Fiyatı

2,5" 250GB 8MB Cache 5400Rpm USB 2.0 Taşınabilir Disk
    http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=36999
    75x1,708x1,18=151YTL Taksitli Fiyatı
    75x1,708x1,18=133YTL Taksitli Fiyatı

Aranızda şimdi bazı arkadaşlar çıkıp çok pahalı ben şu ürünü şu tarihte şu kadara aldım diyecek ama günümüz şartlarında şu an dolar kuru 1,708 olarak geçiyor vatanda

• Kdv indirimi soran arkadaşlarımız vardı. Vatan da World card a kdv kadar indirim 5 taksit ya da peşin fiyatına 10 taksit kampanyası başlamış. Ayın 23 ne kadar devam eden bir kampanya sanırım. Nakit alım atm kartı ile ödeme yada diğer kartlara tek çekimde %12 indirim varmış arkadaşlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahoni_20

Kdv indirimi soran arkadaşlarımız vardı. Vatan da World card a kdv kadar indirim 5 taksit ya da peşin fiyatına 10 taksit kampanyası başlamış. Ayın 23 ne kadar devam eden bir kampanya sanırım. Nakit alım atm kartı ile ödeme yada diğer kartlara tek çekimde %12 indirim varmış arkadaşlar..

Bu haber yine içerden geldi sanırım. Vatan'ın sitesinde böyle bir bilgi yok da. Bu konu altından duyrulması güzel olmamış. Yeni bir konu açın bence...
  • Philips HS8060 235 değilde 200 180 falan yapsaydı kaçırılmazdı fakat %30 indirime rağmen 235 tl gene pahalı geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: lexus

8060 piyasada gerçekten 335 liramı ?

arkadaş aynı durum benimde dikkatimi çekti ve hemen hepsiburada.com a girip baktım ... adamlar indirimsiz 230 tl-ye satıyorlar ... bu vatanbilg.denilen herhalde milleti iyiden iyiye enayi yerine koymaya başladı ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sporcu42

quote:

Orjinalden alıntı: lexus

8060 piyasada gerçekten 335 liramı ?

arkadaş aynı durum benimde dikkatimi çekti ve hemen hepsiburada.com a girip baktım ... adamlar indirimsiz 230 tl-ye satıyorlar ... bu vatanbilg.denilen herhalde milleti iyiden iyiye enayi yerine koymaya başladı ...

Önce bindirim sonra indirim... bizim insanımıza indirim dedinmi atlıyor hemen, alacağı yoksada alıyor, indirim varmış kaçırmayalım diye. daha önceki mesajımda da yazmıştım 1 sene önce 235 den daha ucuza almıştım h.b den diye ama nothing06 nickli arkadaş dolar kuru arttı falan demiş ama h.b de halla 230 tl taksitli, 218 tl nakit fiyata

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.