Bildirim
vatan computerde dvd player 89tl
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
model bu : PHILIPS DVP4320WH
kullanan var mı -
evet bende var ,
ama dediği gibi 720 p avi dosyalarını oynatmıyor
zaten 72op olupta avi olan dosya film çok az ama olanlarıda açmıyor.
ama upscale yapıyor 480 P lik filmler harika gözüküyor,
Usb tarafında çoğu dvd player 2GB üstü filmlerde sorun yaşıyor ama bu makine 2 Gb üstü her filmi rahat rahat açıyor.
120 GB lk hariciyide çalıştırmadı ama o benim hariciden kaynaklanıyor olabilir. -
Mkv dosyalarini acsa alacaktim:) ama bu fiyata o ozellikte bi dvd player imkansiz -
optik okuyucu yok galiba üzerinde. sadece usb den çalışıyor. mu acaba? -
DİVX ULTRA (İ büyük harf) ne ki _? Bu fiyata sanırım HD DVD player'lar yanında bir kaç tane film hediyesi ile birlikte satılıyordu, dvd de oynatıyorlardı zaten. -
Dostum altyazi problemi var mi? anladigim kadariyla cihazda hdmi, ve usb var. eger altyazilari sorunsuzsa birtane alacagim. simdiden tesekkurler.
quote:
Orijinalden alıntı: skinner
evet bende var ,
ama dediği gibi 720 p avi dosyalarını oynatmıyor
zaten 72op olupta avi olan dosya film çok az ama olanlarıda açmıyor.
ama upscale yapıyor 480 P lik filmler harika gözüküyor,
Usb tarafında çoğu dvd player 2GB üstü filmlerde sorun yaşıyor ama bu makine 2 Gb üstü her filmi rahat rahat açıyor.
120 GB lk hariciyide çalıştırmadı ama o benim hariciden kaynaklanıyor olabilir.
-
dvd sürücüsü üst kısımda ve okumadığı dvd cd yok
altyazılarda türkçe karakter sorunu yok boyutlarıda iyi ancak arkasında gri tonm perde var hani eskiden trt2 altyazıları gibi :D
mkv olayı dışında bence kullanışlı özellikle upscale olayı çok çok iyi görüntü kalitesi hdmi kablo sayesinde çok üst seviyede rakiplerine göre -
sadece hdmi değil dimi
normal rca bağlantı felanda varmı
ayrıca harici hdd okuyup okumadığıda önemli tabii
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackDaniels -- 21 Aralık 2010; 11:34:21 > -
hddlerde fat32 ntfs davası olabilir. hdd bağlayıp da açamayan arkadaşlar için söylüyorum.
bi soru dha aynı bunun gibi usb, hdd bağlanan ve optik okuyuculu falan olup da mkv oynatabilen bi ürün önerebilirmsiniz? -
8 Gb lık hariciyi açtı rahat rahat 120 GB lık Hdd fat32 ama hdd sorunlu benim biraz ,ondan açmamış olabilir
hdmı harici rca çıkışlarıda var.
linkte tüm detaylar var.
http://download.p4c.philips.com/files/d/dvp4320bl_12/dvp4320bl_12_qsg_eng.pdf -
skinner
verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hokur317 -- 21 Aralık 2010; 11:49:43 > -
quote:
Orijinalden alıntı: hokur317
skinner
verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.
rica ederim. -
tesekkurler skinner, sanirim alacagim bir tane oglen arasi gidip bir bakayim vatana:) -
ops verdigin linkten bakinca farkettim icinden hdmi kablosu cikmiyor mu ? -
usb den film oynatıyor değil mi?
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=DVP4320WH%2F12&dct=FAQ&faqview=1&new_tmpl=1&refdisplay=AVS_HTS_043&refnr=0005027&scy=DE&slg=ENG
* Supported files: JPEG / MP3 / WMA
Böyle bir ifade var da... -
@koftemofte
ben dartyden almıştım oradan hdmı kablosu çıkmıştı vatanda bilmiyorum
http://www.darty.com.tr/e_commerce/fiche.cfm?produit_id=47097&cat_id=52&CFID=93071678&CFTOKEN=59852266
@enorton
tuhaf bendeki oynatıyor acaba ben dartyden almıştım hoş model numarası falan aynı ama özellik farkımı var
http://www.darty.com.tr/e_commerce/fiche.cfm?produit_id=47097&cat_id=52&CFID=93071678&CFTOKEN=59852266
bi kontrol edin isterseniz.
-
stoğu 54 ten 53 e düşürdüm. linki paylaşan ve bilgi veren arkadaşlarıma teşekkür ederim. -
arkadaşlar darty linkne baktıktan sonra aklıma geldi de, eğer içinde hdmi kablo yoksa vatanın indirimi biraz traş gibi? hdmi kablolar nerden bakasanız 15 tl en az oyle degil mi? -
valla ogle arasinda giip vatandan aldim. icinde hdmi kablo cikiyor, ama 8 TL fazla para verdim. neyse artik canim saolsun, en azindan gorerek aldim. icim rahat :)
quote:
Orijinalden alıntı: hot_sauce
arkadaşlar darty linkne baktıktan sonra aklıma geldi de, eğer içinde hdmi kablo yoksa vatanın indirimi biraz traş gibi? hdmi kablolar nerden bakasanız 15 tl en az oyle degil mi?
Benzer içerikler
- blaupunkt ls720
- sinbo espresso makinesi
- toshiba 70ua5d63dt
- seg çamaşır makinesi yorumları kadınlar kulübü
- seg scm 10e14 inv 10 kg çamaşır makinesi
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- telegram indirim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X