tanıdık olmasa hala kuyryuktaydım sanırım..................
not: 42PC51 baktık baktık, sonunda RR aldık.
selamlar
onbes hayırlı uğurlu olsun. Sanırım ilk HD. Güle güle kullan. Ve iyi fiyat.
sağol, 37wl67Z 1920x1080de var. bu plazma kayınpedere. kablo tv de kullanacak.
valideye de plazma alacaktık ama araştırma yaparken bir satıcı (ben yokum) plazmayı kötülemiş, yaşlılık olunca zor, valide de nuh dedi peygamber demedi, ikna edemedim plazmaya, 37lc2r aldık.
ama şimdi o da pişman, bende, israr etmedim diye, çözüm: evine uydu kurdurdum, yarın ayarlayacaklar.
yaaa işte böyle,
42pcc4rv yi 2940 aldığım günler aklıma geldide, birde strong 32" vardı 1400 ytl ye.
bu neya böyle hepsini ala gelmiş bize.
:) selamlar
bende toshiba s35 projksiyon aldım.Daha çalışırmadım umarım sorun çıkmaz. Sizce nasıl bir ürün bilenler varmı?
arkadaşlar dehşet bir gündü.... saat 16.00 da haberi duyar duymaz atladım otobüse taaa... aydın dan izmir vatan a gittim... İzmir vatan mahşer yeri gibi kalabalık her neyse sona kalan dona kalır hesabı... kendi isteyip araştırıp üzerinde durduğum bir lcd yerine lg 42' bir lcd tv aldım.... saat 20.00 dan sonra içeriye müşteri alışı durdu... dışarda kalan grub vatan bilgisayarı yuhalayıp kapılara yüklendiler...toplanan grubu ancak polis dağıttı... Bilmeyen vatantaşlar içeride bedava bişey dağıtılıyor sanacak....Millet çılgınca alışveriş yapıyordu....
TEK KELİME = RE-ZA-LET
quote:
Orjinalden alıntı: serkancnr
arkadaşlar dehşet bir gündü.... saat 16.00 da haberi duyar duymaz atladım otobüse taaa... aydın dan izmir vatan a gittim... İzmir vatan mahşer yeri gibi kalabalık her neyse sona kalan dona kalır hesabı... kendi isteyip araştırıp üzerinde durduğum bir lcd yerine lg 42' bir lcd tv aldım.... saat 20.00 dan sonra içeriye müşteri alışı durdu... dışarda kalan grub vatan bilgisayarı yuhalayıp kapılara yüklendiler...toplanan grubu ancak polis dağıttı... Bilmeyen vatantaşlar içeride bedava bişey dağıtılıyor sanacak....Millet çılgınca alışveriş yapıyordu....
bu haberi ben dünden almıştım. sabah 10 da telefon edip onaylattım. ssat 12.30 da vatandaydım, saat 15.00e kadar alışverişi yaptık, ama o zaman bile birçok ürün bitmişti. tanıdık olduğu halde, kasaya özel girip, işlemi bitirip çıkmamız 17.15 i buldu.
:)
günü harcadık anlayacağın.
olsun, büyük keyif aldım, ama belim ağrıdı ayakta durmakta.
selamlar
Benimde sırada durmaktan ayaklarım ağrıdı.... Değdi mi?.... onu zamanla göreceğiz......
arkadaşlar kim ne derse desin çok iyi oldu. Bende 42pv700f aldım. Fiyatı 4499 dan 3330 inmişti hemde 6 taksit. İnşallah doğru bir seçim yapmışızdır.Vatandaki ve ayrıca gold daki arkadaşlar bu tv yi öve öve bitiremediler
Ankara yolu üzerindeki vatan bilgisayara giden 2 arkadaşım oldu. biri yılmış bişi almadan geri dönmüş. sanırım dışarıda da baya kavga çıkmış. sanki somalide bedava gıda yardımı dağıtılıyor. anlayamadım ben bunu. bir de bu ülke sefalet içinde senaryoları var. dağ taş son model arabalarla doldu, memlekette ne araba parkedecek yer var, ne de alışveriş merkezlerinde kuyruksuz kasa. Az birşey indirim yap, binlerce euroluk ürünler bedava gibi kapışılıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
Ankara yolu üzerindeki vatan bilgisayara giden 2 arkadaşım oldu. biri yılmış bişi almadan geri dönmüş. sanırım dışarıda da baya kavga çıkmış. sanki somalide bedava gıda yardımı dağıtılıyor. anlayamadım ben bunu. bir de bu ülke sefalet içinde senaryoları var. dağ taş son model arabalarla doldu, memlekette ne araba parkedecek yer var, ne de alışveriş merkezlerinde kuyruksuz kasa. Az birşey indirim yap, binlerce euroluk ürünler bedava gibi kapışılıyor.
Kredi kartı mucizesi diyorlar. Neden mucize peki?
Çünkü kredi kartı en cimri insana bile harcama dürtüsü verir. Sanki bedavaya alıyormuş gibi. "Peşin fiyatına 36 ay taksit" gibi laflar göz boyama.
Maalesef LCD TV için limitim yetmedi, dahili harddisk ihtiyacım vardı.. Bursa'daki mağazasından %25 indirimle aldım. Öyle kuyrukta uzun süre de beklemedim, max 2 dakika...
Bunu kaçırdık da 25. yılda %25 indirim olduğuna göre biraz daha bekledikmi 50. yılda %50 indirim isteriz , sabah erkenden dikiliriz kapının önüne bu sefer
yok ben o kadar bekleyemiycem @kantarcio, sanırım gelecek sene 10 Eylülde %26' da teslim olurum
Ben dün izmir vatan'daydım. İçeriye girip alışveriş yapmayı başarabilen şanslı insanlardandım. Maalesef ödeme kuyruğu rezaletti. alışverişim 10dk'da bitti ödeme kuyruğunda 3,5 saat bekledim. ödeme enasında da bir ürünü bulamadılar diye 15dk arattırdım. Kasaların arkasında yürünecek yer kalmamıştı zaten. Bu arada laf aramızda tanıdığı olup sıra beklemeyenleri sıradakiler farketseydi sonunun hiç iyi olmayacağına garanti ederdim. Ben 3,5 saat bekleyeceğim birçok işimi aksatıp ayakta sıra beklemeden biri tanıdığını sokacak ve bir de üstüne forumda " olsun, büyük keyif aldım, ama belim ağrıdı ayakta durmakta. " şeklinde yorulduğunu yazacak.
Zorlu bir geceydi vesselam. 17.15te girdim 21.00 da çıktım.
quote:
Orjinalden alıntı: KorkutSA Ben 3,5 saat bekleyeceğim birçok işimi aksatıp ayakta sıra beklemeden biri tanıdığını sokacak ve bir de üstüne forumda " olsun, büyük keyif aldım, ama belim ağrıdı ayakta durmakta. " şeklinde yorulduğunu yazacak.
hayrola?
elbette, bu tip durumlarda avantajım varsa kullanrırım, sende aynısını yapardın. Ayrıca; ben kimsenin sırasını almadım, şef arkadaş üst kattan gelip, kapalı bir bir kasayı açtı, işimi gördü. Benden sonra da o kasa açık kaldı, böylece kasa sayısı artmış oldu. Demekki be kasayı açtırmasaydım, sen 3.5 saat değil, 4.5 saat bekleyecektin.
Faydamız olmuş , ona bile lafa atıyor.
VE BÜYÜK KEYİF ALDIM, alışverişten................................................................
haydi selamlar
quote:
Orjinalden alıntı: onbes
quote:
Orjinalden alıntı: KorkutSA Ben 3,5 saat bekleyeceğim birçok işimi aksatıp ayakta sıra beklemeden biri tanıdığını sokacak ve bir de üstüne forumda " olsun, büyük keyif aldım, ama belim ağrıdı ayakta durmakta. " şeklinde yorulduğunu yazacak.
hayrola?
elbette, bu tip durumlarda avantajım varsa kullanrırım, sende aynısını yapardın. Ayrıca; ben kimsenin sırasını almadım, şef arkadaş üst kattan gelip, kapalı bir bir kasayı açtı, işimi gördü. Benden sonra da o kasa açık kaldı, böylece kasa sayısı artmış oldu. Demekki be kasayı açtırmasaydım, sen 3.5 saat değil, 4.5 saat bekleyecektin.
Faydamız olmuş , ona bile lafa atıyor.
VE BÜYÜK KEYİF ALDIM, alışverişten................................................................
haydi selamlar
Bravo pek iyi yapmışsınız .Tabi insan avantajı varsa kullanmalı... Tövbe tövbe. Bari forumda yazmayın.
quote:
Orjinalden alıntı: eczvefa
arkadaşlar kim ne derse desin çok iyi oldu. Bende 42pv700f aldım. Fiyatı 4499 dan 3330 inmişti hemde 6 taksit. İnşallah doğru bir seçim yapmışızdır.Vatandaki ve ayrıca gold daki arkadaşlar bu tv yi öve öve bitiremediler
Dostum ,hayırlı olsun. İndirim iyiymiş. Benim merak ettiğim bu ürünü almadan önce fiyat araştırması yapmışmıydınız?
yağma olduğuna göre yüzlerce de teşhir ürünü kaynamıştır araya ürün alan arkadaşlar kurulum esnasından kesin kontrol ettirsin
quote:
Orjinalden alıntı: kantarcio
yağma olduğuna göre yüzlerce de teşhir ürünü kaynamıştır araya ürün alan arkadaşlar kurulum esnasından kesin kontrol ettirsin
ya ben zaten ondan kıllandım. Servis gelince çalışma saatini kontrol ettircem