Bildirim
vatan bilgisayar ve hd 5850
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
300tl'den aşağı satan yer bulamadım eksende bi ara 280 liraydı daha ucuzada inmez zaten..
6870'den daha iyi bile diyebiliriz. -
eksende kalmamış ya olsa ordan sipariş edecektim -
HD5850 alırsanız hele de Vatan'dan Sapphire markalara dikkat edin ithalatçısı MERSA Sistem'dir, almamanızı öneririm, diğer maralara ya da ithalatçılara yönelin. -
Bu ucuz partinin kalitesiz fan ve düşük kalitede malzeme kullandığı söyleniyor doğru mu? Yani "ucuz etin yahnisi" durumu var gibi? Gerçi 300 Lira'ya HD5850 alıyorsan bu çok da sıkıntı değil. -
valla kalitesiz olduğu yönünde hiçbir yorum görmedim soğutucusu da 300 tl lik bir 5850 için gayet yeterli kart arkadaşında dediği gibi mersa garantili eğer güvenebilirsen al ama kartın performansı gerçekten çok güzel crysis 2 yi extreme(hardcore) ayarlarda 1920 1080 de çift çekirdek bir işlemciyle(athlon 64x2 6000+) 30 fps üzeri oynuyorum seçim sana kalmış -
ucuz etin yahnisi durumu yok fanıda gayet kalitelidir sessiz ve performanslıdır..
voltaj verilemiyor deniyordu oda düzeltilmiş yani 1ghz'e kadar zorlarsın kartı.. -
HD5850 den %15 civarında daha zayıf olan HD6790 i , ( üstelikte markası XFX ) , sanalmarketimden 235TL ye alman çok daha mantılı bir seçim olacaktır. Günümüz oyunlarınada yeterli gelir. HD5770 ten biraz önde , HD5830 benzeri performansı vardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 23 Mayıs 2011; 11:45:55 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Chris Brown
HD5850 den %15 civarında daha zayıf olan HD6790 i , ( üstelikte markası XFX ) , sanalmarketimden 235TL ye alman çok daha mantılı bir seçim olacaktır. Günümüz oyunlarınada yeterli gelir. HD5770 ten biraz önde , HD5830 benzeri performansı vardır.
hangi mağaza peki
edit: sanalmarketimmiş görmedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muvaZaa xD -- 23 Mayıs 2011; 12:09:29 > -
dostum sen teknobiyotikten 5850'ye bak.ithaLatçısı datagate idi. -
fiat uygun ama illa arızalanacak diye bi kaidede yok bu iş biraz şans işi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X