Mart 2013'te aldığım MX239h 2 gündür aynı sizin dediğiniz gibi sol taraftan açık pembemsi renge büründü. Ve sol tarafı taramaya başladı. Bakalım biraz sonra Vatan Bilgisayara götüreceğim nasıl bir süreç oluşacak :(
Yaklaşık 14 günde değişim kararı çıktı. Ama Vatan bilgisayara yazı gelmesi vs. 20 günü buldu. Daha öncede gönlüm mx279'dan yanaydı. Bu sefer onu aldım. Gerçi alım esnasında aradaki fark için faturadaki tutarı düştüler o işe gıcık oldum. mx239h yenisi 120 tl kadar daha fazlaydı.
monitör almak bu devirde gerçekten çok riskli iş. eskiden tüplü monitörlerde bozuk çıkma ışık sızması ölü piksel olayları yoktu tabi, kafa rahattı. şimdi benim de bi monitör almam gerekiyor başım çok ağrıyacak diye hiç girmek istemiyorum o işe ama mecburen alıcaz bi şey artık.
Aynı monitörü 2.kez aldım ve biraz önce yine o insan suratlarında ve ateş ederken silah ucunda titremeler oldu çizgi şeklinde sanki paint ile farklı bir renge boyamışsınız kalemle gibi. İnşaallah tekrarlamaz. İlk MX239h'ta yanında Z5500 vardı, şimdikinde M-Audio BX5a Deluxe var sarnırım manyetik alanı aşıyor bu hoparlörler. Zaten kendinden hoparlörlü olmasıda bu yüzden diye tahmin ediyorum. İnşaallah tekrarlamaz kapatıp-açınca düzeldi ama bikaç defa daha tekrarlarsa Asus'a göndericem yine mecbur.. Oysaki benim şansıma diyipte ilk monitörün arızalı çıktığını düşünmüştüm ama ikincisi de aynı sorunu verdi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme