Hocam ben takılıyordum sadece ne aldığınız sadece sizi ilgilendirir |
Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU] (31. sayfa)
-
-
Sorun yok keyfine bak hocam 👍
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
13600k + MSI B760 Tomahawk + DDR5 ram beni fena dürtüyor. Ne zaman çıkacak bu lanet 14.nesil ?
-
Ukrayna'da vitrinlere düşmüş. Bu hafta yerleşir piyasaya...
-
Ben Msi güç kaynağı aldım, Msi'ın ayrıca iade kampanyası da var. Baktığı ürün olanlar iki indirimi birlikte değerlendirebilir.
-
Geri ödemeyle 850 mi mantıklı 1000 likmi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynı durumdayım hocam
-
Hangi güç kaynağını almıştınız?
-
Msi Mpg A1000G
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güzel ürün hayırlı olsun
-
Teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam siz Monster'da çalışmıyordunuz mu yanlış mı hatırlıyorum
-
Hocam o nasıl bir cümle :) doğrusu ''... çalışmıyor muydunuz?'' olmalı değil mi? :)
Cevap: Evet çalışıyordum yaklaşık 12 sene çalıştım 2020 sonunda yolları ayırdık ama 2021 yılında dışarıdan 1 sene kadar içerik desteği sağladım ve 2022 yılı itibariyle de firmayla resmi bir bağım kalmadı.
-
hakkınızda hayırlılı olsun
-
Teşekkürler 🙏
Kampanyayı unutmayın arkadaşlar vatan bilgisayar da listede görünüyor
Bu güzel oldu B650M fiyatına 12 fazlı ATX anakart miss gibi oldu bu arada hocam her ürün için bir kez mi bu kampanyadan yararlanabiliyorduk bilginiz var mı?
-
Evet hocam her kullanıcı bir kez diyor ama fatura bilgilerini baz alıyor anladığım kadarıyla annenizin babanızın üzerine fatura ederek alınabilir bence :)
Bilgi için teşekkürler hocam birden fazla alacağımdan değil merakımdan sordum ama dediğiniz gibi oluyordur muhtemelen :)
-
Anakart + işlemci + ram + psu ve nvme için Vatanbilgisayar'a teşekkürler. (işlemci yolda 7800x3d) (bir arkadaşa toplayacağım sistem)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 5 Eylül 2023; 17:16:46 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X